Muchacho Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδιά χάλια είναι. πρέπει να έχει g+ για να σχολιάσεις;;; είναι λες και η google σ τραβάει απ'τα μαλλιά για να κάνεις και εκεί λογαριασμό στο +. έλεος! ελπίζω να το αλλάξουν κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 μόλις το τσέκαρα κ γω.Μου την σπάει απείρως αισθητικά αν κ λογικά θα βελτιώσει τη ποιότητα σχολίων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εγώ χαιρομαι απιστευτα γιατι θα σκάσουν από το κακό τους τα Mega Trolls! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charis_k Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 έκλεισα το g. account το πρωί κι έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω g+πλέον :@και το αστείο, τα 8 βιντεο που έχω στο ut είναι ακόμα εκεί! η google διαφωνεί και σ' αυτό απ οτι φαίνεται... edit: είδα αυτό στα comments κι έκανα sign, τα έχωσα και εκεί, νιώθω ήδη πιο ωραία https://www.change.org/petitions/google-change-the-youtube-comment-section-back-to-its-original-form Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάντως γελούσα πολύ με τους τσακωμούς στο Youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Τωρα πως θα σχολιάζουμε τα ελληνικά βίντεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keepgoing Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Η google προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την επιτυχία του youtube για να σπρώξει το +. Λογικό βέβαια, αλλά προσωπικά δεν θα πάρω... Υ.Γ. Πράγματι τα flames στο youtube ήταν πολύ συχνά πολύ πιο ωραία απο το video. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 κριμα, πολυ κριμα, το ξεκ@λιασαν το youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbirikos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Πάντως τα μπινελίκια στο youtube είχαν την γοητεία τους. Τα political correct σχόλια είναι τις περισσότερες φορές βαρετά… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Εμένα γιατί δεν είχε reply & voting system; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hardii Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Η συνέχεια της προσπάθειας της Google να προωθήσει το Google+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Εμένα γιατί δεν είχε reply & voting system; αν κατάλαβα καλά δεν έχει reply Και vote στα παλιού τύπου σχόλια, προσωρινά τουλάχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelisda Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Το google + είναι ότι να ναι Ποτε θα το καταλάβει η Google?? Sent from my iPad using Insomnia σαν γκουγκλοφαν το επιβεβαιωνω: to google + δε θα συμβει ποτε,παψτε να προσπα8ητε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisk99 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 1 ειναι η λύση: Γράψτε απο κινητό και μην κάνετε update την εφαρμογή. (Αν κάνω λάθος διορθώστε με) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα