Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδιά χάλια είναι. πρέπει να έχει g+ για να σχολιάσεις;;; είναι λες και η google σ τραβάει απ'τα μαλλιά για να κάνεις και εκεί λογαριασμό στο +. έλεος! ελπίζω να το αλλάξουν κάπως.
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 μόλις το τσέκαρα κ γω.Μου την σπάει απείρως αισθητικά αν κ λογικά θα βελτιώσει τη ποιότητα σχολίων
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εγώ χαιρομαι απιστευτα γιατι θα σκάσουν από το κακό τους τα Mega Trolls! 1
charis_k Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 έκλεισα το g. account το πρωί κι έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω g+πλέον :@και το αστείο, τα 8 βιντεο που έχω στο ut είναι ακόμα εκεί! η google διαφωνεί και σ' αυτό απ οτι φαίνεται... edit: είδα αυτό στα comments κι έκανα sign, τα έχωσα και εκεί, νιώθω ήδη πιο ωραία https://www.change.org/petitions/google-change-the-youtube-comment-section-back-to-its-original-form
NoisePollution Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάντως γελούσα πολύ με τους τσακωμούς στο Youtube.
21century Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Τωρα πως θα σχολιάζουμε τα ελληνικά βίντεο?
keepgoing Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Η google προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την επιτυχία του youtube για να σπρώξει το +. Λογικό βέβαια, αλλά προσωπικά δεν θα πάρω... Υ.Γ. Πράγματι τα flames στο youtube ήταν πολύ συχνά πολύ πιο ωραία απο το video.
tritonas00 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 κριμα, πολυ κριμα, το ξεκ@λιασαν το youtube
bisbirikos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Πάντως τα μπινελίκια στο youtube είχαν την γοητεία τους. Τα political correct σχόλια είναι τις περισσότερες φορές βαρετά…
ChimairaX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Εμένα γιατί δεν είχε reply & voting system; 1
Hardii Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Η συνέχεια της προσπάθειας της Google να προωθήσει το Google+.
JohnXarxas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Εμένα γιατί δεν είχε reply & voting system; αν κατάλαβα καλά δεν έχει reply Και vote στα παλιού τύπου σχόλια, προσωρινά τουλάχιστον
vagelisda Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Το google + είναι ότι να ναι Ποτε θα το καταλάβει η Google?? Sent from my iPad using Insomnia σαν γκουγκλοφαν το επιβεβαιωνω: to google + δε θα συμβει ποτε,παψτε να προσπα8ητε
tolisk99 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 1 ειναι η λύση: Γράψτε απο κινητό και μην κάνετε update την εφαρμογή. (Αν κάνω λάθος διορθώστε με)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα