Προς το περιεχόμενο

YouTube: Εκκίνηση του νέου συστήματος σχολιασμού των βίντεο, βασισμένου στο Google+

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Google είχε ανακοινώσει την πρόθεση της να προχωρήσει στην αντικατάσταση των σχολίων που περιέχονται σε κάθε YouTube video, με σχόλια που προέρχονται από μέλη τα οποία διατηρούν λογαριασμό στο Google+.Όπως ενημερώνει η Google, από σήμερα ξεκινά η νέα εποχή των σχολίων στα βίντεο του YouTube, μια αλλαγή η οποία θα γίνει σταδιακά και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε μερικές εβδομάδες. Εκτός του λογαριασμού τον οποίο θα πρέπει να διατηρεί στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης της Google, αλλάζει και το σύστημα των κορυφαίων σχολίων. Πλέον το YouTube θα εμφανίζει στην κορυφή τα σχόλια τα οποία είναι τα πιο σχετικά για το χρήστη με βάση του ποιος τα έγραψε και όχι χρονολογικά. Για παράδειγμα, για να φανεί ένα σχόλιο στην κορυφή θα πρέπει είτε να προέρχεται από φίλο/φίλη του χρήστη, είτε να έχει αρκετά +1 είτε να έχει σημαντικό αριθμό απαντήσεων.

Πάντως η Google στη συγκεκριμένη περίπτωση δίνει τη δυνατότητα επιστροφής του παλιού συστήματος με τα νεώτερα σχόλια να εμφανίζονται πρώτα.

Η μετάβαση του YouTube σε σχόλια που προέρχονται από λογαριασμούς του Google+ αναμένεται να κάνει αρκετά καλύτερο το επίπεδο των σχολίων το οποίο κατά γενική ομολογία αποτελούσε το αδύνατο σημείο της υπηρεσίας. Ακόμα ο χρήστης μπορεί να επιλέξει αν το σχόλιο του θα εμφανιστεί και στο Google+ ή θα μείνει μόνο στη σελίδα του βίντεο.

Όσοι ανεβάζουν βίντεο στο YouTube, μπορούν πλέον να επιλέξουν συγκεκριμένες λέξεις που δε θα επιτρέπουν στα δημοσιευμένα σχόλια καθώς και την αυτόματη έγκριση σχολίων που προέρχονται από χρήστες που έχουν προεγκριθεί. Για το πως δουλεύει το νέο σύστημα, μια ματιά στο παρακάτω βίντεο κρίνεται αναγκαία.

Link.png Site: YouTube Blog

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ότι ναναι ειναι η Google οχι μονο δεν δουλεύει σωστά σε ipad 3 αλλα δεν μπορώ να σχολιάσω κιόλας δεν συνδέεται με το google plus το account μου.... Ξέρει κανείς αν μπορώ να κανω κάτι? ? Εχω 400 subscribers και δεν θέλω να ξεκινήσω από την αρχή

Είναι ότι να'ναι! Για να δεις απάντηση  σε βίντεο σου ανοίγει νέα καρτέλα και για να σχολιάσεις θέλει Google+ Account! Σιγά μην κάνω!Το σιχαίνομαι!

• Like 5

περιμενουμε εναγωνίως σε 2 χρόνια την ολική συννένωση gmail/google plus (με hangouts) και πιο μετά με το youtube.

Θα γίνουν όλα ένα. Αν λειτουργούν χωρίς bugs, αυτό δεν είναι κακό

• Like 1

προβλέπω τα σχόλια να μειώνονται κατά πολύ στα βίντεο, άρα και οι θεάσεις μιας και κάθε φορά που θες να απαντησεις ή να στέιλεις ένα σχόλιο θα πρεπει να δεις και το βίντεο...Εμένα από τοτε που εκανα το λάθος και στο καναλι μου ενεργοποιησα το google + έγινε ένα μπάχαλο.. επειδη δεν ήξερα διαλεξα κατι και ο λογαριαμός μου έχει χωριστέι στα 2 , με τα βιντεο να είναι στο google plus ενώ τα σχόλια και γίνονται από το κανάλι... ότι να ναι δλδ... 

Αυτό που θεωρώ απαράδεκρο έιναι ότι δεν μπορεί με το νέο αυτό πράγμα να μην υπάρχει εν έτη 2013 στο interface ¨ενα κουμπί να μπάινεις αυτόματα στα εισερχόμενά σου κα πρεπει να  κάνεις μανούρα μέσω του dashboard..... δλδ δεν ξέρω αν έχω κάνει κάτι εγώ λάθος σστις ρυθμίσεις αλλά έλεος!!!!!!!!!

υ.γ. μου αρέσει πάντως όταν οι ίδιες οι εταιρίες θαβουν οι ίδιες τα προιόντα τους... γιατί με το στανιό δεν πρόκειται να αναστήσουν το google +..δεν γίνονται έτσι τα πράγματα, γιατί θα υπάρξει αντίδραση..

Θα  θελα πολύ να γνωρίσω τους manager και τους συμβούλους τους!!!

• Like 5

Το google + είναι ότι να ναι Ποτε θα το καταλάβει η Google?? <br><br>

Sent from my iPad using Insomnia

Και το Facebook ότι να'ναι είναι άλλα δεν σε εξαναγκάζουν να το χρησιμοποιεισεις

Sent from my Xperia P using Insomnia

• Like 5

Το μόνο που κατάλαβα από αυτή την αλλαγή είναι μια απελπισμένη προσπάθεια της google να μας αναγκάσει να χρησιμοποιούμε το google plus μέσω  του youtube.

• Like 12

Η google είδε ότι όσες υπηρεσίες και να διαθέσει, κουμάντο στην συλλογή δεδομένων χρηστών εξακολουθούν να κάνουν οι κοινότητες (τα τελευταία χρόνια το facebook).

Ακόμα έχει δει ότι το facebook με την δύναμη που έχει πάρει είναι άτρωτο (με τα σημερινά δεδομένα), ότι όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο άτρωτο και οτι δεν υπάρχουν αντεπιθέσεις και άλλες προτάσεις από άλλες εταιρίες.

Αλλά θέλει να είναι αυτή το μαμούθ. θέλει όλα τα δεδομένα, μιαμ μιαμ! θέλει να ξέρει πότε κλάνεις και αν είναι βρωμερή η πέρασε απαρατήρητη.

Τα έβαλε κάτω λοιπόν και κατέληξε ότι η μόνη εταιρία που μπορεί να χτυπήσει το facebook ώστε να φέρει την παγκοσμιοποίηση του internet είναι η ίδια η google.

ΑΛΛΑ αυτό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ αν ανταγωνιστεί σαν community και όχι σαν ένα μάτσο δωρεάν υπηρεσιών.

και δώστου Αλέκο! μερικά μύρια από gmail, μερικά από youtube, μερικά από picasa από εδώ και από κει! WIN!?

έχει την δύναμη αλλά θα τα καταφέρει?

δυστυχώς ναι γιατί έχει από πίσω κυβερνήσεις, μυστικές υπηρεσίες και ότι άλλο θες. 

• Like 1

Νέα εποχή σίγουρα. Με ie11 σε Windows 8.1 όλο το σύστημα των comments δεν λειτουργεί στο YouTube και οι σελίδες φαίνονται μια πρόβλημα. Ενώ μέχρι προχθές ήταν μια χαρά. Μαντάρα τα κάνανε πάλι

Εμένα από τοτε που εκανα το λάθος και στο καναλι μου ενεργοποιησα το google + έγινε ένα μπάχαλο.. επειδη δεν ήξερα διαλεξα κατι και ο λογαριαμός μου έχει χωριστέι στα 2 , με τα βιντεο να είναι στο google plus ενώ τα σχόλια και γίνονται από το κανάλι... ότι να ναι δλδ... 

Το χα κανει και γω, αλλα εχει επιλογη να το ξανακανεις οπως ηταν, δεν θυμαμαι που.

juqKc.gif

Ακριβώς!

Βρε ούρτ που θα γραφτώ στο G+

Γιατί; Για να διαφημίζω δωρεάν προϊόντα στο νετ, Για να διαφημίζω δωρεάν εφαρμογές στο Google Play, για να τους προσφέρω δωρεάν πελατεία, για να τους προσφέρο ακόμη περισσότερο έδαφος για personal data mining;

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...