Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι μιας και με έπιασε η όρεξη και για να υπάρχει.

Αυτός εδώ κατά την άποψη της εταιρίας λέει 19dbA. Ω ναι!

http://www.msystems.gr/index.php?category=1201&product=15743

Τον έχει ακούσει κανείς σας δίπλα σε τρακτέρ; Αμφιβάλω αν καταλάβετε ποιος είναι ο ήχος από το τρακτέρ και ποιος απο το fan :P

Από την άλλη εδώ οι αγαπημένοι μου ανεμιστήρες λένε 15.7dbA

http://www.skroutz.gr/s/2276543/Be-Quiet-Silent-Wings-2-120mm.html

^Αυτοί όντως δεν ακούγονται

ΟΜΩΣ οι τιμές ούτε στους μεν ούτε στους δε είναι αληθινές.

Το έχω πει και το ξαναλέω. Σε απόλυτη ησυχία δωματίου κατά τα ξημερώματα με κλειστές πόρτες και παράθυρα, αφαίρεση μπαταριών από ρολόγια δεν έχω μετρήσει ΠΟΤΕ κάτω απο 32.9dbA

Οπότε όσον αφορά το θέμα θορύβου, απλά τα νούμερα που λένε τα προσπερνάτε. Είναι τόσο απλό.

Οσον αφορά τώρα το ποιος κάνει φασαρια και ποιος όχι, έχει να κάνει και με το αυτί του καθενός. Κάποιος ανεμιστήρας εμένα μου φαίνεται ήσυχος σε άλλον φαίνεται θορυβώδεις.

Κλείνοντας, για ανεμιστήρες κουτιού μη το πολυ ψάχνετε το θέμα.

Αν ψάχνετε για ανεμιστήρες σε ψύκτρα τότε παίζει σημασία ο ανεμιστήρας ανάλογα την πυκνότητα των fins της ψύκτρας σας.

Αν ψάχνετε για ψυγεία παίζει ρόλο το πόσο αραιά ή πυκνά είναι και πάλι τα fins του ψυγείου.

Εκει πέρα θέλει ψάξιμο το πράμα. Οι ανεμιστήρες της Artic που πρότεινε πιο πάνω ο Θάνος είναι μια χαρά

• Like 5
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις χθες έβαλα τρεις τέτοιους στο κουτί μου, μια χαρά είναι. Μεγάλο + ότι μπορείς να τους συνδέσεις μαζί ώστε να δουλεύψουν χρησιμοποιώντας μόνο μια PWM παροχή από την μητρική.

post-61034-0-35783900-1384275537_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Μόλις χθες έβαλα τρεις τέτοιους στο κουτί μου, μια χαρά είναι. Μεγάλο + ότι μπορείς να τους συνδέσεις μαζί ώστε να δουλεύψουν χρησιμοποιώντας μόνο μια PWM παροχή από την μητρική.

attachicon.gifDSCN0387.JPG

παιδια τους πηρα και εγω

Δημοσ.

Για να μην ανοιξω νεο θεμα ψαχνω fan 120mm με blue led για το κουτι.Θα το εχω πισω για exhaust. Επισης θα συνδεθει σε fan controller για ρυθμιση στροφων. Intake εχω μπροστα εναν Spectre Pro 200mm και πανω για exhaust τον Corsair 200mm που ειχε το 600t. Budget max 15 ευρω καθως ψαχνω κατι καλο και αθορυβο.

Εχω βρει αυτον http://www.eworld.com.gr/products/details/2083 αλλα δεν ξερω αν υπαρχει κατι καλυτερο σε οτι εχει να κανει με το CFM. Στην τελικη ισως αποφασισω να βαλω απλο fan χωρις led

Δημοσ.

Για να μην ανοιξω νεο θεμα ψαχνω fan 120mm με blue led για το κουτι.Θα το εχω πισω για exhaust. Επισης θα συνδεθει σε fan controller για ρυθμιση στροφων. Intake εχω μπροστα εναν Spectre Pro 200mm και πανω για exhaust τον Corsair 200mm που ειχε το 600t. Budget max 15 ευρω καθως ψαχνω κατι καλο και αθορυβο.

Εχω βρει αυτον http://www.eworld.com.gr/products/details/2083 αλλα δεν ξερω αν υπαρχει κατι καλυτερο σε οτι εχει να κανει με το CFM. Στην τελικη ισως αποφασισω να βαλω απλο fan χωρις led

Πολυ καλος ο specter pro...

Δημοσ.

Πολυ καλος ο specter pro...

Οποτε να προχωρησω στην αγορα?? Γιατι αν κρινω και απο τον μεγαλο που εχω λογικα θα αξιζει τα λεφτα του

Δημοσ.

Οποτε να προχωρησω στην αγορα?? Γιατι αν κρινω και απο τον μεγαλο που εχω λογικα θα αξιζει τα λεφτα του

Ναι αξιζει, δυσκολα θα βρεις κατι καλυτερο με led...

Δημοσ.

Ναι αξιζει, δυσκολα θα βρεις κατι καλυτερο με led...

Ωραια...μια τελευταια ερώτηση. Χωρις led ποιες ειναι οι καλυτερες επιλογες; 

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω πολυ... 2-3 γιατι η ο noctua λογω χρωματος απορριπτεται.Ηδη μου χαλαει την εικονα η C-14 που έχω....:P 

Δημοσ.

Επειδη εχω τον 
θα ελεγα οτι και οι δυο ειναι στα 57 CFM ( και οχι στα 74 CFM ο πρωτος συμφωνα με τον κατασκευαστη ) δηλαδη στα ιδια χαρακτηριστικα με τον ανεμιστηρα που προτεινες. Θα σου ελεγα οτι καλα θα ηταν να αγορασεις δοκιμαστικα εναν τετοιο στα 4.82 ευρω και να δεις αν ικανοποιει τις απαιτησεις σου. Λογικα θα κανεις την δουλεια σου με αρκετα λιγοτερα χρηματα και με περισσοτερη αξιοπιστια.

Είμαι ο μόνος που πιστεύω ότι είναι ίδια fan? Γιατί το ένα είναι 50% κάτω η τιμή του;  :X

Επειδή ψαχνόμουν κι εγώ για αυτά τα arctic cooling θεωρώ μεγάλο φαουλ που η εταιρία έχει βγάλει τα ίδια με PWM και χωρίς, διαφορετικές παραλλαγές του ίδιου ανεμιστήρα κλπ (να ο ακριβός για παράδειγμα γράφει CO... wtf δηλαδή; ) τόσο πολλά ίδια αλλά ταυτόχρονα διαφορετικά φανακια που μπερδεύουν όποιον θέλει να τα προτιμήσει. Δεν αναφέρει πουθενά ουσιαστικές διαφορές ώστε να μπορείς να κρίνεις με βάση τις ανάγκες σου. Έχουν φάει Χ από μένα για αυτό το λόγο.

Δημοσ.

Πήγαινε στη σελίδα τους αν σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι διαφορές (Πχ οι CΟ είναι με διπλό ρουλεμάν, TC είναι με αισθητήρα θερμοκρασίας).

Πάντως ο F12 PWM στα 4.82€ είναι μια πολύ τίμια προσφορά. Τώρα που θα πάρουν πόδι οι AF140 του 540, εκτός απροόπτου θα την ξαναπροτιμήσω την Arctic, απλά θα πάρω τους F14.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...