Προς το περιεχόμενο

Asus GTX770 Direct CU II OC @217,23€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι τζάμπα διαφήμιση. Αυτοί μάλιστα το αλλάξανε αμέσως. Προβλήματα με τους καταλόγους της ASUS ήταν και εχτές που 4 μαγαζιά (προστέθηκε και το you λίγες ώρες αργότερα) βγάζανε τέτοιες τιμές και σε αυτήν την 770 και σε άλλες 3-4 ASUS και σήμερα με το cosmodata.

[GPU] ASUS GTX 770 DirectCu II 216e - Προσφορές - Insomnia.gr

Δημοσ.

Lol μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου λέει το παλικάρι έγινε λάθος στη τιμή.Του λέω, οκ δε τρεχει τίποτα και μου λέει "σίγουρα?Αν θες στη πληρώνω απο τη τσέπη μου".χαχααχ

Ελπίζω το κάρμα να κάνει τη δουλειά του και να παραλάβω τουλάχιστον το κινητό απο τη Vodafone :P

Δημοσ.

Και εμενα το ιδιο μου ειπαν και τους ειπα να ακυρωσουν την παραγγελια. Μου ειπε ακομη οτι μπορει να μου την αφησει στο κοστος της, στα 299€(απο 330€)....σιγα μην εχουν μονο τοσο, τουλαχιστον 30% εχουν.

Δημοσ.

<p>Και εμενα το ιδιο μου ειπαν και τους ειπα να ακυρωσουν την παραγγελια. Μου ειπε ακομη οτι μπορει να μου την αφησει στο κοστος της, στα 299€(απο 330€)....σιγα μην εχουν μονο τοσο, τουλαχιστον 30% εχουν.</p>

Αν είχαν 30% κέρδος θα τρώγανε με χρυσά κουτάλια κ η μισή Αθήνα θα κυκλοφορούσε με porsche

• Like 2
Δημοσ.

Αν είχαν 30% κέρδος θα τρώγανε με χρυσά κουτάλια κ η μισή Αθήνα θα κυκλοφορούσε με porsche

ΟΤ

ουτε το περιπτερο της γειτονιας σου δεν δουλευει για λιγοτερο απο 30% κερδος.

ΟΤ

Δημοσ.

ΟΤ

ΟΤ

Μην ανοίξεις περίπτερο. θα απογοητευτείς. 

Δημοσ.

ΟΤ

ΟΤ

Μην ανοίξεις περίπτερο. θα απογοητευτείς.
Καλά εφόσον εσυ ξέρεις καλύτερα. Με 299(τιμη κόστους) και 338 λιανική τιμη (για την asus 770 λέω) κανεις δεν θα είχε μαγαζί με υπολογιστές.Ας κλειδώσει το θέμα καθώς προσφορα δεν υπαρχει.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...