Fotis13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 γεια σου ρε insomnia με τις ειδησάρες σου. Μια χαρα ειδηση ειναι για κατι που αφορα την πλειονοτητα των χρηστων στην καθημερινοτητα τους .Ενταξει υπαρχουν και μερικοι που για δικους τους λογους δεν εχουν FB και εξαιτιας αυτου δεν θα πρεπει να αναρτωνται αντιστοιχες ειδησεις?
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ενταξει υπαρχουν και μερικοι που για δικους τους λογους δεν εχουν FB Ή αλλιώς παρίες. 1
DrLo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα ειδηση ειναι για κατι που αφορα την πλειονοτητα των χρηστων στην καθημερινοτητα τους .Ενταξει υπαρχουν και μερικοι που για δικους τους λογους δεν εχουν FB και εξαιτιας αυτου δεν θα πρεπει να αναρτωνται αντιστοιχες ειδησεις? Δηλαδή όσοι έχουν FB περιμένουν την είδηση πως θα είναι το κουμπί ? Με την ίδια λογική περισσόροι έχουν WINDOWS να αρχίσουμε ειδήσει πως θα είναι το κουμπί για το minimize ή το Χ για το κλείσιμο παραθούρου ή τι icon θα έχει το "My Computer"
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Υπερβολές... κ γω παρίας είμαι,δεν έχω φουμπου
deesnider Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Τι «nobody cares», ρε φίλε; Εγώ να πούμε, επειδής δε χώνευα το κουμπί, δεν αποφάσιζα να κάνω λογαριασμό. Τώρα που 'ξηγήθηκαν σένιο γουσταροκούμπι, τσακίζομαι πάραυτα να φατσοβιβλιοθώ. Τόσα χρόνια στην απέξω, απορώ πώς άντεξα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα