chernobill Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια , εχω ένα πρόβλημα και δε ξέρω από που είναι, έχω windows xp SP3 , και για καποιο ανεξήγητο λόγω όταν εχω ένα ανοιχτό παράθυρο ή καποιο πρόγραμμα με πετάει έξω, για την ακρίβεια όταν πχ έχω ανοίξει και παίζω ένα παιχνιδι ξαφνικά με πετάει στην επιφάνεια εργασίας μου ( σαν να έχω πατήσει ctrl+esc ένα πραμα) το ίδιο γίνεται κι οταν έχω ανοιχτό καποιο παράθυρο πχ τον browser ξαφνικά χανεται η επιλογή του browser δλδ σαν να έχω πατήσει εκτός του παραθύρου κάτω στο μπλε της έναρξης.. δε ξέρω αν έγινα κατανοητός γτ ειναι δύσκολο να το εξηγήσω καλα..... μήπως ξέρει κανείς τι φταιεί? ευχαριστώ...
iMarilina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια , εχω ένα πρόβλημα και δε ξέρω από που είναι, έχω windows xp SP3 , και για καποιο ανεξήγητο λόγω όταν εχω ένα ανοιχτό παράθυρο ή καποιο πρόγραμμα με πετάει έξω, για την ακρίβεια όταν πχ έχω ανοίξει και παίζω ένα παιχνιδι ξαφνικά με πετάει στην επιφάνεια εργασίας μου ( σαν να έχω πατήσει ctrl+esc ένα πραμα) το ίδιο γίνεται κι οταν έχω ανοιχτό καποιο παράθυρο πχ τον browser ξαφνικά χανεται η επιλογή του browser δλδ σαν να έχω πατήσει εκτός του παραθύρου κάτω στο μπλε της έναρξης.. δε ξέρω αν έγινα κατανοητός γτ ειναι δύσκολο να το εξηγήσω καλα..... μήπως ξέρει κανείς τι φταιεί? ευχαριστώ... Καλησπέρα, έχεις δοκιμάσει να κάνεις κανα καθαρισμό με κανα πρόγραμμα? Μήπως κολλάει λόγω μνήμης/επεξεργαστή?
micos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Είσαι κατανοητός. Αυτό που λες ή μπορεί να φταίει κάποιο malware ή κάποιο πρόγραμμα που τρέχει στο background να κλέβει το focus από το ενεργό παράθυρο ή παιχνίδι. Η κλασσική διαδικασία είναι καθαρισμός με adwcleaner και malwarebytes και αν επιμένει το πρόβλημα δοκίμασε να μπεις από ασφαλή λειτουργία να δεις αν στο κάνει και εκεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα