SYZo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα σε ολους o υπολογιστης μου εχει τα εξης mobo GA-Z68MA-D2H-B3 cpu i5 2500k gpu 260gtx η καρτα γραφικων μου ξεκινησε να κανει νουμερα και νομιζω οτι ηρθε η ωρα να την αλλαξω. Μεχρι στιγμης ειμουν πολυ ικανοποιημενος, επαιζα τα παντα σε 1920x1080. Θα ηθελα κατι αντίστοιχο με γνώμονα χαμιλο θορυβο. Οριο χρηματων 200 με ταβανι για κατι πολυ πολυ καλο 250
Demon Lord Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Πες μας και το τροφοδοτικό σου αν θες... Μάρκα και ισχύ! Θα πρότεινα μια gtx 760 οι οποίες ξεκινούν από τα 227€ στα σκρουτζομάγαζα. http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=gtx+760
SYZo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 το τροφοδοτικο μου ειναι coolermaster gx 750 bronse
Demon Lord Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 το τροφοδοτικο μου ειναι coolermaster gx 750 bronse ok αν θες την κάρτα που σου πρότεινα θα'σαι κομπλέ νομίζω
SYZo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 ok αν θες την κάρτα που σου πρότεινα θα'σαι κομπλέ νομίζω εχει διαφορες εκδοσεις η συγκεκριμενη καρτα. Απο ονομα και μονο μου εκανε περισσοτερο κλικ η asus "σωστη" επιλογη?
Demon Lord Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ναι καλή είναι. Αλλά και οι άλλες επιλογές δεν είναι άσχημες... Ανάλογα πόσα θες να διαθέσεις... πχ. εμένα μου αρέσει ποιο πολύ η έκδοση της palit στα 240€. Ούτως ή άλλος το chipset ίδιο είναι σε όλες. Το μόνο που αλλάζει είναι η ψύκτρα, η εγγύηση ίσως και κάποιες λεπτομέρειες πχ. μπορεί μια έκδοση να έχει παραπάνω θύρες hdmi ενώ μια άλλη να έχει μόνο θύρες dvi.
SYZo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ναι καλή είναι. Αλλά και οι άλλες επιλογές δεν είναι άσχημες... Ανάλογα πόσα θες να διαθέσεις... πχ. εμένα μου αρέσει ποιο πολύ η έκδοση της palit στα 240€. Ούτως ή άλλος το chipset ίδιο είναι σε όλες. Το μόνο που αλλάζει είναι η ψύκτρα, η εγγύηση ίσως και κάποιες λεπτομέρειες πχ. μπορεί μια έκδοση να έχει παραπάνω θύρες hdmi ενώ μια άλλη να έχει μόνο θύρες dvi. απο θεμα firmware τι παιζει? γιατι ειναι πολυ συχνο φαινομενο μια εταιρεια να παραταει τη καρτα στην τυχη της ενω καποιες αλλες να δινουν update κανονικα. Δε μιλαω για drivers αλλα για bios
Demon Lord Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 απο θεμα firmware τι παιζει? γιατι ειναι πολυ συχνο φαινομενο μια εταιρεια να παραταει τη καρτα στην τυχη της ενω καποιες αλλες να δινουν update κανονικα. Δε μιλαω για drivers αλλα για bios Εδώ με πιάνεις αδιάβαστο φίλε μου... δυστυχώς δεν το γνωρίζω αυτό...
SYZo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εδώ με πιάνεις αδιάβαστο φίλε μου... δυστυχώς δεν το γνωρίζω αυτό... σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, με βοηθησες να βαλω σε μια σειρα τις σκεψεις μου
aetos1988 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εγώ θα προτείνω αυτές : http://www.skroutz.gr/s/3540594/Gigabyte-GeForce-GTX760-2GB-WindForce-3X-OC-rev-2-0.html με 3 χρόνια εγγύηση και μια φθηνότερη λύση http://www.skroutz.gr/s/4023699/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-WindForce-3X-OC.html ο οποία είναι λίγο πιο αργή από την GTX 760
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα