sakism66 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα[/size] Χθες αγορασα 2X4GΒ Ram για το Laptop που εχω.[/size] Οταν τα εβαλα οταν αρχισαν να φορτωνουν τα win μου εβγαλε μπλε οθονη.[/size] Ξερει καπιος για πιο λογο;;;;[/size] Το laptop που εχω ειναι:[/size] Packard bell EasyNote EN LM 85[/size] με win7 64Bit[/size]
SeXBOX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Στην πρώτη εικόνα βλέπω 1600mhz ενώ στην άλλη 1333mhz... οπότε λογικό μου φαίνεται... Αν είμαι κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
sakism66 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 οποτε παω για αντικατασταση.... Χθες ο υπαληλος μου ειπε οτι ειναι οκ Η μια ειναι η νεα ενω η αλλη η παλια 2Χ4GB νεα 2Χ2GB παλια
Demon Lord Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα φίλε μου. Κατ'εβγασε το memtest, Κάνε το boot από στικάκι ή cd και άφησε να τρέξει για κάνα τετράωρο. Έτσι θα δούμε αν βγάζουν πρόβλημα οι ram.
SeXBOX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 οποτε παω για αντικατασταση.... Χθες ο υπαληλος μου ειπε οτι ειναι οκ Η μια ειναι η νεα ενω η αλλη η παλια 2Χ4GB νεα 2Χ2GB παλια Θα πρέπει και οι νέες να είναι στα 1333. Και εγώ στο λάπτοπ μου 1600 ήθελα αλλά ο κολλητός μου που είναι τεχνικός μου είπε ένα μεγαλοπρεπές όχι και να πάω σε 2χ4 1333 αντίστοιχες αλλιώς θα είχα προβλήματα. Αν στις αντικαθιστά τώρα που τις άνοιξες έχει καλός. Αλλά δεν ξέρω και το BIOS σου μήπως έχει κάποια ρύθμιση που να τις κατεβάζει ή να δηλώνεις την συχνότητα.
sakism66 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 απο τα bios δεν γινεται τιποτα. η φωτο ειναι με την παλια ram 2X2 GB Ελπιζω να την αλαξουνε. Χθες μου αλαξανε μια 8αρα με τις 2 4αρες
sakism66 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Σας ευχαριστω ολους. Ακολουθησα την συμβουλη του φιλου SeXBOX και ολα καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα