thelos257 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Την καλημερα μου σε ολους-ες σας θα ηθελα να αναφαιρω πως το ρουτερ μου σημερα στο σπιτι το πρωι μου κανει προβλημα δεν μου συνδεεται στο ιντερνετ ενω αναβουν ολες οι λαμπες πανω μου λεει χωρις προσβαση στο ιντερνετ , δοκιμασα ρεσετ ρεσταρτ τιποτα το ιδιο πραγμα ειχα. Το ρουτερ μου ειναι thomson v 585 και ο παροχεας μου ειναι το cablenet. Πραγματικα πρωτη φορα μου συμβενει αυτο και δεν ξερω τι να κανω ; Οταν παω σπιτι θα το ελεξω και θα τους τηλεφωνησω ή μπορει να καικε κανενα φιτρο δεν ξερω θα δω. Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
SPANK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μαλλον για δικό τους πρόβλημα μου κανει , παρε τηλέφωνο και βλέπεις απο εκει και πέρα 1
thelos257 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μαλλον για δικό τους πρόβλημα μου κανει , παρε τηλέφωνο και βλέπεις απο εκει και πέρα Λες να μην ειναι δικο μου ; Το λεω αυτο επειδη σε καποιες φασεις αναδιαστηματα μου το κανει και μετα φευγει σαν να μην εγινε τιποτα δουλευει μια χαρα δηλαδη σαν να μην εμφανιστικε αυτο ποτε του.
SPANK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μπορει να μην ειναι δικό σου το πρόβλημα , παρε να τους αναφέρεις το πρόβλημα πρώτα
thelos257 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Το προβλημα διορθωθηκε δεν ξερω πως ισως αυτοματα αν ηταν δικο τους καθαρα το προβλημα αυτο. Επισυναψω εδω την εικονα που προβληματος που την τραβιξα το πρωι πριν φυγω για πανεπιστιμειο για να μου πειτε τι ειναι και πως φτιαχνετε σε περιπτωση που το ξανα παθει. Σας ευχαριστω εκ των προτερων ολους+ες σας.
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 αλλο θεμα να μην αναβουν τα λαμπακια στο ρουτερ πχ ιντερνετ και αλλο θεμα να ειναι αναμμενα τα λαμπακια αλλα να μην μπαινεις στο ιντερνετ εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα