Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλημερα μου σε ολους-ες σας θα ηθελα να αναφαιρω πως το ρουτερ μου σημερα στο σπιτι το πρωι μου κανει προβλημα δεν μου συνδεεται στο ιντερνετ ενω αναβουν ολες οι λαμπες πανω μου λεει χωρις προσβαση στο ιντερνετ , δοκιμασα ρεσετ ρεσταρτ τιποτα το ιδιο πραγμα ειχα. Το ρουτερ μου ειναι thomson v 585 και ο παροχεας μου ειναι το cablenet. Πραγματικα πρωτη φορα μου συμβενει αυτο και δεν ξερω τι να κανω ; :( Οταν παω σπιτι θα το ελεξω και θα τους τηλεφωνησω ή μπορει να καικε κανενα φιτρο δεν ξερω θα δω.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.

Μαλλον για δικό τους πρόβλημα μου κανει , παρε τηλέφωνο και βλέπεις απο εκει και πέρα

Λες να μην ειναι δικο μου ; Το λεω αυτο επειδη σε καποιες φασεις αναδιαστηματα μου το κανει και μετα φευγει σαν να μην εγινε τιποτα δουλευει μια χαρα δηλαδη σαν να μην εμφανιστικε αυτο ποτε του.

Δημοσ.

Το προβλημα διορθωθηκε δεν ξερω πως ισως αυτοματα αν ηταν δικο τους καθαρα το προβλημα αυτο.

Επισυναψω εδωpost-242068-0-77727700-1383823902_thumb.png  την εικονα που προβληματος που την τραβιξα το πρωι πριν φυγω για πανεπιστιμειο για να μου πειτε τι ειναι και πως φτιαχνετε σε περιπτωση που το ξανα παθει.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων ολους+ες σας.

Δημοσ.

αλλο θεμα να μην αναβουν τα λαμπακια στο ρουτερ πχ ιντερνετ και αλλο θεμα να ειναι αναμμενα τα λαμπακια αλλα να μην μπαινεις στο ιντερνετ εσυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...