PontioC Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα , θελω να φτιαξω ενα νεο PC που να σηκωνει gaming , αλλα μεχρι 600-650 και θελω να ειναι απο site που παρεχει αποπληρωμη σε δοσεις. Ποσό που διαθέτουμε : 600-650Χρήση υπολογιστή : GamingΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: WoW , L2 , LoL , Dota2 και γενικα απαιτητικα GamesΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. ΟχιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). θεσσαλονικηΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο το ιδιο καταστημα γιατι οπως ειπα θελω να τα πληρωσω σε δοσειςΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολογηση στο καταστημαΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Χωρις λειτουργικο Προς το παρον σκεφτομαι να παρω αυτον http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Cerberus-G3580.htm Οποτε δωστε και μια αποψη και γιαυτον αν αξιζει τα λεφτα του.
Demon Lord Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Αν θες σύστημα που να αξίζει τα λεφτά του τότε ΜΗΝ πας σε turbo-x. Ειδικά τα τροφοδοτικά που βάζουν είναι σάπια, έχω εμπειρία πάνω στο θέμα γιατί και το δικό μου Pc το είχα αγοράσει από Πλαίσιο. Στο θέμα μας τώρα, θα σου πρότεινα από το msystems και τελική τιμή 680,85€:
PontioC Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 σε ευχαριστω Demon Δεν το εχω ακουστα το mysystems αλλα φαινετε καλο καταστημα, μπορεις να μου πεις με αυτο το συστημα τι FPS θα βγαζω σε απαιτητικα games σε medium quality? Στο περιπου ρωταω , θα ειναι 80+ η πιο κατω? Επισης περα απο το τροφοδοτικο , η αποδοση ειναι κλασης ανωτερη απο αυτην του Turbo-X ? Επειδη ειμαι ασχετος , αλλα εχω ακουσει οτι για gaming πλεον ειναι απαραιτητη DDR5 GPU, θα ξεφυγω πολυ απο το budget αμα παρω DDR5 και μαλλον θα πρεπει να αλλαξω και την μητρικη γιατι νομιζω η gigabyte που μου προτεινεις δεν υποστηριζει DDR5
Demon Lord Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 σε ευχαριστω Demon Δεν το εχω ακουστα το mysystems αλλα φαινετε καλο καταστημα, μπορεις να μου πεις με αυτο το συστημα τι FPS θα βγαζω σε απαιτητικα games σε medium quality? Στο περιπου ρωταω , θα ειναι 80+ η πιο κατω? Επισης περα απο το τροφοδοτικο , η αποδοση ειναι κλασης ανωτερη απο αυτην του Turbo-X ? Επειδη ειμαι ασχετος , αλλα εχω ακουσει οτι για gaming πλεον ειναι απαραιτητη DDR5 GPU, θα ξεφυγω πολυ απο το budget αμα παρω DDR5 και μαλλον θα πρεπει να αλλαξω και την μητρικη γιατι νομιζω η gigabyte που μου προτεινεις δεν υποστηριζει DDR5 1) ναι είναι καλό κατάστημα και στο συναρμολογούν αν θέλεις. 2) για το fps, εγώ με το δικό μου σύστημα (υπογραφή) βγάζω 60 fps στο lol σε τέρμα γραφικά και 1680χ1050 ανάλυση. και το pc μου είναι 4ετίας, ίσως και παρπάνω. 3) η απόδοση σίγουρα είναι καλύτερη από του turbo-x, έχεις καλύτερη κάρτα γραφικών και ssd δίσκο όπου θα βάλεις το λειτουργικό σου και κάποια προγράμματα (ή και όλα αν χωράνε, εσύ διαλέγεις). Μόνο ο ssd θα δώσει άλλο "αέρα" στην ταχύτητα του συστήματος 4) η κάρτα γραφικών σίγουρα είναι gddr5 και νομίζω πως την υποστηρίζει η μητρική, εγώ τουλάχιστον δεν είδα κάτι διαφορετικό στο site της gigabyte. θες να μου πεις την πηγή σου αν έχεις αμφιβολίες;
Trenix Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Σε καμια περιπτωση ετοιμο και ειδικα απο πλαισιο! Καταρχην θα κανεις οβερκλοκ στο επεξεργαστη? Επισης ποσο παλια ειναι η οθονη που εχεις και τι αναλυση εχει? Απαντησε σε αυτα τα δυο Στα γρηγορα τωρα στη συνθεση του φιλου Demon οι εξης παρατηρησεις 1) Το τροφοδοτικο ειναι αρκετα ακριβο 2) Καλυτερη μητρικη 3) Αν παιξεις απαιτητικα παιχνιδια η 7790 ειναι αδυναμη 4) Ο επεξεργαστης θελει και μια απλη ψυκτρα ισα για το θορυβο γιατι η μαμισια ειναι θορυβωδης εκτος αν δεν εχεις τετοιο θεμα Κοιταξε απο Vision studio που ειναι Θεσσαλονικη αρα σε βολευει καλυτερα,θα βγει πιο φθηνα απο εκει,συναρμολογει δωρεαν και σιγουρα θα κανει δοσεις Υ.Γ Με προλαβε ο Ζακ αλλα θα εβαζα καλυτερο κουτι απο το αεροκουλ και μενει και το θεμα της ψυκτρας
zak3 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Site: Επεξεργαστής 6300 Site: Μητρική Site: Μνήμες Site: R9 270x Site: SSD Site: HHD Site: Tροφοδοτικό Site: Κουτί Site: DVD Σύνολο 677 από μαγαζί στη θεσσαλονίκη 1
Prozac Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ας απαντήσει πρώτα στις ερωτήσεις του Trenix και μετά προτείνετε συνθέσεις
PontioC Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Σε καμια περιπτωση ετοιμο και ειδικα απο πλαισιο! Καταρχην θα κανεις οβερκλοκ στο επεξεργαστη? Επισης ποσο παλια ειναι η οθονη που εχεις και τι αναλυση εχει? Απαντησε σε αυτα τα δυο Στα γρηγορα τωρα στη συνθεση του φιλου Demon οι εξης παρατηρησεις 1) Το τροφοδοτικο ειναι αρκετα ακριβο 2) Καλυτερη μητρικη 3) Αν παιξεις απαιτητικα παιχνιδια η 7790 ειναι αδυναμη 4) Ο επεξεργαστης θελει και μια απλη ψυκτρα ισα για το θορυβο γιατι η μαμισια ειναι θορυβωδης εκτος αν δεν εχεις τετοιο θεμα Κοιταξε απο Vision studio που ειναι Θεσσαλονικη αρα σε βολευει καλυτερα,θα βγει πιο φθηνα απο εκει,συναρμολογει δωρεαν και σιγουρα θα κανει δοσεις Υ.Γ Με προλαβε ο Ζακ αλλα θα εβαζα καλυτερο κουτι απο το αεροκουλ και μενει και το θεμα της ψυκτρας Οχι δεν σκοπευω να κανω overlclocking μιας και εχω ακουσει οτι φθειρονται γρηγορα μετα. Θελω να μπορει να σηκωνει καλα games απο μονο του. Οθονη εχω πολυ παλια αλλα δεν ηξερα οτι παιζει ρολο. Ειναι ειτε 2000 ή 2002 μοντελο. http://blackmoreit.com/products/monitors-and-projectors/170b6cs10:grade-b-philips-170b6cs10-model-170b6-17-inch-lcd-monitor%28silver%29--grade-b.html Ευχαριστω Ζακ
Thanos1972 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 θα χρειαστεις αλλαγη οθονης.παρολλο που λογικα σε ικανοποιει,τζαμπα θα παρεις καλη καρτα γραφικων για την συγκεκριμενη οθονη.σκεψου το,100 euros εχουν πλεον και ας ειναι και tn πανελ εαν δεν παιζουν χρηματα.
Millennium Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Θάνο κανά σχόλιο για το "φθείρονται γρήγορα" μπα ε. 1
Trenix Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δε καταλαβα τι ακριβως εννοεις οτι δεν ηξερες οτι παιζει ρολο η οθονη Ειναι σα να βαζεις μηχανη 2000 κυβικα τουρμπο απο μεσα και αμαξωμα απο Φιατ του 90 Αυτο που θα βλεπεις σε αυτη την οθονη που εχεις δεν θα εχει καμια σχεση με αυτο που μπορει να σου δωσει η καρτα γραφικων που θα βαλεις Οποτε θες και οθονη και,η αρχιζεις και κοβεις απο το συστημα του Ζακ η ανεβαζεις το μπατζετ Α ναι,αυτο με τη φθορα και το οβερκλοκ,πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να πιασεις το τζοκερ παρα να γινει αυτο που λες
MauMaus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Α ναι,αυτο με τη φθορα και το οβερκλοκ,πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να πιασεις το τζοκερ παρα να γινει αυτο που λες για καντο πιο λιανα αυτο μαστορα ! αν δε ξερεις -οπως προφανος- ο ts και παιζεις με τα ρευματα , πιο πολλες πιθανοτητες να πιασεις το τζοκερ εχεις παρα να κανεις επιτυχημενο oc ..
Trenix Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δεν εννοουσε καταστροφη ο ts,εννοουσε φθορα με τη παροδο του χρονου Ναι αν δεν ξερεις μπορεις να κανεις ζημια,αλλα αυτο ισχυει για τα παντα στη ζωη οχι μονο στα pc,και υδραυλικα να κανεις αμα δε ξερεις μπορει να συνδεσεις το σωληνα του θερμοσιφωνα με το καζανακι της τουαλετας Ο ts δεν θα κανει ομως οποτε το αφηνουμε το κλοκ,οθονη θελει με 17αρα του 2003 θα εχει θεμα 1
PontioC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα και παλι (μετα απο καιρο) Ειχα καποια θεματακια και δεν ειχα την δυνατοτητα να συγκεντρωσω τα χρηματα , αλλα το λυσαμε και αυτο το θεματακι. Απλα τωρα θελω να κανω ενα νεο request , θελω καθοδηγηση στο να διαλεξω αναμεσα απο ετοιμα pc , αλλα μονο απο το καταστημα της ηλεκτρονικης αθηνων. Εχω λογους που το ζηταω αυτο. Οποτε αν καποιος εχει ορεξη θα ηθελα να κοιταξει στο σιτε της ηλεκτρονικης, και να μου βρει το καλυτερο ετοιμο + οθονη γυρω στα 700-750. Εγω σκευτομαι αυτον εδω http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/atpc-fx-6300-advance-gaming-free-dos.php με αυτην την οθονη http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/computing/peripherals/monitors/lg-19mn43d-pz-mpeg4-led.php . Θελω να μ πειτε αν αξιζει και δεν θα το μετανιωσω. Δεν υπαρχει δυνατοτητα αγορας απο αλλο καταστημα ευχαριστω.
Thanos1972 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 αρνουμαι να προτεινω pc απο εκει.τουλαχιστον ειναι ειλικρινεις και λενε οτι για τροφοδοτικο εχουν μια ωρολογιακη βομβα μεσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα