Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά πληρώνουμε το hardware και μόνο και όχι την αξιοποίηση του λογισμικού σε επίπεδο εμπειρίας και κυρώις ασφάλειας...

Δημοσ.

η σαμσουνκ ολο και περισοτερο μου θυμιζει καγκουρες που παιρνουν ενα ιμπιζα και χωνουν αβερτα επανω μπας και το κανουν φερραρι.

στον αντιποδα ειναι αυτο ακριβως που δε κανει η αππλε και τη προτιμω ριχνει δουλεια στο ιος κυριως χωρις να τουμπανιαζει το ιφονε

εχεις φεραρι?

οχι?

μουγκα τοτε.

• Like 3
Δημοσ.
εχειο φεραρι?

οχι?

μουγκα τοτε.

Εγω εχω ιμπιζα και κοκκινο.ε και? Φερραρι ειναι απο μονο του.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μπορει κανεις να μου πει τη σημαινουν τα αρχικα WQHD?

Wide Quad High Definition, google is your friend...

Εγώ λέω να κάνει καμιά καινοτομία στην αυτονομία της μπαταρίας, χορτάσαμε "super ouaou" αναλύσεις...

φτιάχνει μπαταρίες η Samsung?

Δημοσ.

Έλεος ρε Ελληνάρες. Σας βλέπω χρόνια εδώ μέσα να μαλλώνετε ο ένας με τον άλλο για Apple, Samsung, Sony. O κάθε ένας παίρνει ό,τι θέλει.

ΤΕΣΠΑ. Μία μπαταρία 2100mAh μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από μια 2400mAh εάν η κατανάλωση ρεύματος του επεξεργαστή και των λοιπών power electronics του κυκλόματος είναι χαμηλή. Σταματήστε τη πιπίλλα της μπαταρίας. Να παρακαλάτε να βγάζουν low consumption units παρά μπαταρίες. Μέχρι να βρεθεί κάποια καλύτερη τεχνολογία σε μπαταρίες ( γίνονται προσπάθειες με super capacitors και γραφένιο).

• Like 3
Δημοσ.

Οι νεες αναλύσεις θα χρειαστούν ισχυρότερους επεξεργαστές και θα καταναλώνουν τη μπαταρία πιο γρήγορα. Α, μην ξεχάσω και το backlight που πρέπει να είναι ισχυρότερο. Και όλα αυτά για να προσφέρουν τι; ...

Δημοσ.

Οι νεες αναλύσεις θα χρειαστούν ισχυρότερους επεξεργαστές και θα καταναλώνουν τη μπαταρία πιο γρήγορα. Α, μην ξεχάσω και το backlight που πρέπει να είναι ισχυρότερο. Και όλα αυτά για να προσφέρουν τι; ...

δεν είναι σίγουρο αυτό που λες, πολλές φορές οι νέοι επεξεργαστές βγαίνουν με γνώμονα την μικρότερη κατανάλωση, μπορείς να παρατηρήσεις την πορεία των επεξεργαστών της Intel, δες τι κατανάλωση είχαν πριν 4 χρόνια και δες τώρα.

Δημοσ.

Έλεος ρε Ελληνάρες. Σας βλέπω χρόνια εδώ μέσα να μαλλώνετε ο ένας με τον άλλο για Apple, Samsung, Sony. O κάθε ένας παίρνει ό,τι θέλει.

ΤΕΣΠΑ. Μία μπαταρία 2100mAh μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από μια 2400mAh εάν η κατανάλωση ρεύματος του επεξεργαστή και των λοιπών power electronics του κυκλόματος είναι χαμηλή. Σταματήστε τη πιπίλλα της μπαταρίας. Να παρακαλάτε να βγάζουν low consumption units παρά μπαταρίες. Μέχρι να βρεθεί κάποια καλύτερη τεχνολογία σε μπαταρίες ( γίνονται προσπάθειες με super capacitors και γραφένιο).

Δυστυχώς αγαπητέ μου αποτελείς εξαίρεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...