nicoc89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα. Εχω το xperia sole με GBσκέφτομαι να το κάνω αναβάθμιση αλλα δεν ξέρω μήπως έχει θέματα κ lagάρει (άκουσα οτι το ics ειναι βαρύ)θέλω τον καλύτερο συνδυασμό kernel-os για να ειναι smooth και να μπορώ να παίζω κ κανένα game χωρίς να έχει delay στα menu κλπ.να το κάνω ICS ή θα το μετανιώσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 ειναι μικρο το κινητο σου δεν θα την "παλεψει" με ICS...πανε για custom rom αμα ειναι μαγειρεμενη ICS θα τη "φαει" πιο καλα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303405 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω βάλει στο Sole μια custom rom ics (την Experience 1.4.3) και είμαι κομπλέ. Δεν λαγκάρει και πιάνει 8700+ στο antutu. Η stock Ics στην αρχή είναι μια χαρά αλλά αν το φορτώσεις εφαρμογές δεν παλεύεται μετά από κάποιο διάστημα. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2013 από Grey Warden Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 ειναι μικρο το κινητο σου δεν θα την "παλεψει" με ICS...πανε για custom rom αμα ειναι μαγειρεμενη ICS θα τη "φαει" πιο καλα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303405 θέλει root? το kernel παίζει ρόλο ? το είχα αλλάξει πριν καιρό η διαδικασία ειναι απλή με flashtool μόνο ? τι καθαρισμό προτείνεις να κάνω πριν αλλάξω rom ? full wipe κ εργοστασιακές ρυθμίσεις ? thanks Εγώ έχω βάλει στο Sole μια custom rom ics (την Experience 1.4.3) και είμαι κομπλέ. Δεν λαγκάρει και πιάνει 7800+ στο antutu. Η stock Ics στην αρχή είναι μια χαρά αλλά αν το φορτώσεις εφαρμογές δεν παλεύεται μετά από κάποιο διάστημα. ναι , αυτό θέλω κ εγώ να μπορώ να το αξιοποιήσω όσο πάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα