Προς το περιεχόμενο

Το PlayStation 3 συμπληρώνει 80 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την συμπλήρωση πωλήσεων 80 εκατομμυρίων PlayStation 3 παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα η Sony, λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του διαδόχου της γνωστής βιντεοκονσόλας.Επτά χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία της γνωστής βιντεοκονσόλας παιχνιδιών, η Sony ενημερώνει ότι η υποστήριξη της από τους τρίτους κατασκευαστές παιχνιδιών παραμένει μεγάλη με την κυκλοφορία έως σήμερα 4.332 τίτλων συνολικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται το Last Of Us και το Journey ενώ ήδη η προσεχής εορταστική περίοδος αναμένεται θερμή με την κυκλοφορία τίτλων όπως το Gran Turismo 6.

 

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στα στάδια εξέλιξης της κονσόλας από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας μέσω αναβαθμίσεων λογισμικού όπως το upscaling παιχνιδιών του PlayStation και PlayStation 2 καθώς και την υποστήριξη DLNA και 3D στερεοσκοπικών παιχνιδιών.

 

Η παρουσίαση της υπηρεσίας PlayStation Plus τον Ιούνιο του 2010 αποτέλεσε ακόμη μια σημαντική εξέλιξη για το PlayStation 3 με δωρεάν παιχνίδια, demos, αυτόματες αναβαθμίσεις συστήματος και εκπτώσεις. Τέλος το περιφερειακό PlayStation Move έφερε ένα νέο τρόπο συμμετοχής σε ένα βιντεοπαιχνίδι όπως επίσης και το Wonderbook.

 

Η Sony πλέον ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του PlayStation 4 το οποίο θα κάνει την εμφάνιση του στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 15 Νοεμβρίου και στη χώρα μας στις 13 Δεκεμβρίου.

 

Link.png Site: Sony Press

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εντυπωσιακό για το playstation γενικότερα ειναι οτι εκτος απο τις πωλήσεις για το 3 ακομα και για το 2 βγαίνουν καινούργιοι τίτλοι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο τελος καταφερε η Sony να πιασει σε πωλησεις την Ms. Aλλα απο οτι δειχνει το ps3 εχει μελλον ακομα με αρκετα exclusives παροτι φτανει στο τελος της γενιας...Η ms το εχει παρατησει το 360 εδω και καιρο

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λιγοτερες πωλησεις εχει το XBOX360...

Περίπου ένα μήνα πριν, η Microsoft είχε ανακοίνωσε ότι από το launch του Xbox 360, η κονσόλα έφτασε σε πωλήσεις τα 80 εκατομμύρια τεμάχια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε ξέρω κατα πόσο τέτοια στατιστικά είναι αξιόπιστα, παρα το γεγονός ότι προτιμάω Sony PS. 

 

Πάντως νομίζω ότι οι πωλήσεις Xbox / PS, δεν διαφέρουν και πολύ σε αριθμό... μικρές οι διαφορές κατα εμε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φάτε και λίγο σκόνη του wii στη μάπα, που δεν ήταν κάν, next gen κονσόλα..

 Δυστυχως η πιο επιτυχημενη κονσολα της νιντεντο!!και την σκοτωσε τοσο γρηγορα(σταματησε να την υποστιριζει),για να βγαλει ενα κατωτερο προιον σε πωλησεις!!! οπως εχει εξελίχθει το γουι-γιου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...