cpttony Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εχω εναν Acer Aspire 7750G και μου εμφανισε στην μπαταρια ενα "Χ" και λεει "εξεταστε το ενδεχομενο αλλαγης της μπαταριασ", πρωτη φορα! Σημαινει οτι αναγκαστικα οτι πρεπει να την αλλαξω και μεσα σε ποσο διαστημα πρεπει να την αλλαξω? Προτενετε μου μπαταριες, φτηνες Αν ειναι απο εξωτερικο, προτειμω λυσεις απο ΑΜΑΖΟΝ.UΚ (εχω λογαριασμο) ή αν ειναι απο Ελλαδα απ'οπου να ναι Τροπους να κραταω παραπανω την "ζωη" της μπαταριας, gaming laptop! Η μπαταρια που εχει/ειχε το λαπτοπ ειναι η αρχικη κι κρατησε 2 και κατι χρονια,φυσιολογικο? ASXETO Μπορω να αλλαξω καρτα γραφικων? Προτεινεται μου πακετο αναβαθμισης για ΛΑΠΤΟΠ Ευχαριστω, ελπιζω να με βοηθεισετε!?
LOULATRANS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 τα εφτυσε καποιο στοιχειο-στοιχεια ή μαλλον χαλασε ο ελεγκτης που εχει μεσα στην μπαταρια. δεν ειναι υποχρεωτικο να παρεις μπαταρια,μπορεις να το δουλευεις με τον φορτιστη του. αν μεταφερεσαι συχνα και θελεις μπαταρια,παρε μια συμβατη για να γλλυτωσεις τα γαμησιατικα. 2 χρονια ειναι λογικη περιοδος αντοχης. η μπαταρια ειναι αναλωσιμο και δεν χρειαζεται να της δινεις εξτρα προσοχη.κουμπωσε την πανω και δουλευε το λαπτοπ σου. οτι και να κανεις ,θα χαλασει,σε 1 ,σε 3 σε 3 χρονια,θα χρειαστει να την αλλαξεις,οτι προσοχη και να δωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα