Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι το UPS πρέπει να πηγαίνει απευθείας στην μ πρίζα και πάνω στο UPS να κουμπώνει το πολύμπριζο!

Έτσι δεν λειτουργεί το UPS κανονικά.

BTW TS το UPS είναι Line Interactive? Το πολύμπριζο έχει σταθεροποιητή τάσης?

Δημοσ.

ναι αλλα αν δεν φτανει το καλωδιο τι κανουμε τοτε; βαζουμε μια προεκταση,  παντος οσο αφορα το ups κανει φοβερη δουλεια, εγω εχω ενα turbo x 1000 και με εσωσε αρκετες φορες, αλλά εχω μια ερωτηση, σε περιπτωση βραχυκηκλωματος οταν πεσει η ασφαλεια δεν πρεπει και το ups να σβησει; γιατι δηλαδη το βλεπει σαν διακοπη ρευματος και συνεχιζει να δινει ρευμα απο την μπαταρια, νομιζω οτι ετσι αν κανει ειμαστε νεκροι, γιατι νεμεν η ασφαλεια θα πεσει αλλα το ups θα δεινει ρευμα

Δημοσ.

Αν το UPS είναι line interactive και το πολύμπριζο έχει σταθεροποιητή τάσης, το ρεύμα πάει ήδη σταθεροποιημένο στο ups. Το αποτέλεσμα είναι το ups να ξανασταθεροποιει το ρεύμα που δέχεται και να στέλνει έτσι ''λιγότερο'' ρεύμα στο τροφοδοτικό του Η/Υ και σε ότι άλλο είναι συν δεμένο πάνω του. Δεν λειτουργεί δηλαδή κανονικά.

Αν δεν φτάνει το καλώδιο, τότε προέκταση καλωδίου και όχι πολύμπριζο, χίλιες φορές καλύτερο!

Δημοσ.

μα στο θεμα των ζημιων αναφερομαι οχι στο να μη του κλεισει το πισι ! αυτο νομιζω δεν το νοιαζει ..

πιο πολυ χρειαζεται σταθεροποιητη παρα ups

Δημοσ.

διακοπη με σταθεροποιητη τασης κ την επαθες ?? ευχελαιο ! κ πεταμα που σταθεροποιητη γρηγορα :-D

Δημοσ.

φυσικα και εχει κυνδινο, ο σταθεροποιητης γαι εμενα δεν κανει τιποτα, γιατι να μην εχουμε ενα ups που εχει και σταθεροποιητη, και θα κρατησει το μηχανημα στο ρευμα, επισης αν γινει διακοπη και σβησει  ο υπολογιστης αποτομα υπαρχει κυνδινος να χαλασει ο δισκος, εμενα μου ετυχε, χτυπησε ο δισκος και καηκε και η μνημη

Δημοσ.

ενταξει οκ αν εχουμε ups ειναι καλυτερο ! επισης αν εχουμε ups tou 1000ρικου ειναι καλυτερα απο του 100 ευρο !

ομως επειδη δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα και την πολυτελεια  να εχουν ups σε ενα απλο πισι τοτε κ ο σταθεροποιητης μια χαρα δουλεια κανει σε σχεση με το πολυμπριζο ασφαλειας ! πληροφοριακα να σας πω πως εχω ενα κατεβαστηρη απο το 2005 που δουλεει 24/24 εχει πεσει σε απειρες διακοπες κ δεν εχει παθει το παραμικρο ! σε εναν σταθεροποιητη του 20αρικου πανω τον εχω ολα αυτα τα χρονια κ εχω κατεβασει ολο το ινερνετ ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μέχρι να μου έρθει η καρτουλα μου πάλι καινούρια κούμπωσα μια 9500gt ο Θεός βοηθός... :P

Επεξ/σία από darktraitor
Δημοσ.

3 εβδομάδες αναμονή service στο plasio? Μήπως πλέον στέλνουν τα rma στον κατασκευαστή ,   ή περιμένουν καινούργια παρτίδα για αντικατάσταση ?   Ένα θετικό τους είχε απομείνει στο service (ταχύτητα) , πάει και αυτό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...