Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πήγα στην Κηφισιά την παρέδωσα και μου είπαν 2-3 Εβδομάδες πολύ εξυπηρετικό παιδί σε 10 λεπτά τελείωσα αναμένω τωρα :D

Δημοσ.

χα00αχ ολοι εξυπηρετικοι ειναι εκει τρομαρα τους :P

επειδη διαβασα πως απλα δεν εδινε σημα στο μονιτορ δεν σημαινει οτι φταιει και η καρτα..

προσωπικα θα τν τεσταρα σε 2-3 φιλους να δω αν παιρνει σημα (στο λεω για να μην μεινεις μακακας,οπως προειπαν και τα παιδια και χασεις τον χρονο σου αδικα) αλλα ευελπιστω να στην αλλαξουν και να μην συναντησεις καποιο κομπλεξ του πλαισιου

Δημοσ.

Φιλαράκι την δοκιμασα σε 2 pc και 3 οθονες και τίποτα οι υπάλληλοι καμιά σχέσει με αυτούς στο πλαίσιο αλλά και αυτοί τι να κάνουν το σύστημα φταίει...

Δημοσ.

Αν είσαι έντος εγγύησης τι σκας??

Συμβαίνουν και αυτά!!

Την οθόνη πόσο καιρό την είχες!!

Φώναξε κανα παπά να σου διαβάσει το  pc!! :-D

Δημοσ.

Φώναξε κανα παπά να σου διαβάσει το  pc!! :-D

Είναι και αυτό μια άποψη, αν και εγώ θα ρωτούσα αν έχει UPS ή τα αφήνει απλά στο έλεος της λατρεμένης μας ΔΕΗ.

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα έλεγα να κοιτάξει και τον πίνακα και τα καλώδια του ένας ηλεκτρολόγος, ειδικά αν είναι παλιό το σπίτι και η εγκατάσταση γενικά! Αν δεν έχει και σταθεροποιητή τάσης στον πίνακα, να βάλει αμέσως. 

Δημοσ.

Όλα τα πράγματα από Ιούνιο του 13 και να έλεγα ότι δεν τα προσέχω να πάει στο διαολο.ups έχω στην οθόνη και στο pc τόσο άτυχος πια.....

Δημοσ.

Μπάς και κάτι στα αργοκαίει?? Γιατί τόση ατυχία και σε καινούργια πράγματα..... ξέκίνα να ελέγχεις τροφοδότικο και ότι υπάρχει ανάμεσα σην πρίζα και τα μηχανήματα σου!!

Δημοσ.

Το ups είναι συνδεδεμένω στο πολυμπριζο και το πολυμπριζο στη πρηζα

Υ.Γ δεν έχω ασφαλείας

Κακώς για το πολύμπριζο αν και το θεωρώ δύσκολο να έχει κάνει αυτό τη ζημιά. Χαζή ερώτηση: έχεις τύχει σε καμιά διακοπή ρεύματος; Αν ναι το UPS σήκωσε το μηχάνημα για λίγα λεπτά ή όχι; ΄Ασχετα ότι τα UPS είναι όπως τα τροφοδοτικά: μια φτηνοπατάτα δεν σημαίνει ότι σε εξασφαλίζει κιόλας.

Μπάς και κάτι στα αργοκαίει?? Γιατί τόση ατυχία και σε καινούργια πράγματα..... ξέκίνα να ελέγχεις τροφοδότικο και ότι υπάρχει ανάμεσα σην πρίζα και τα μηχανήματα σου!!

Το σκέφτηκα και το τροφοδοτικό αλλά μιας και του κάηκε και η οθόνη το πιθανότερο είναι το πρόβλημα να είναι αλλού. Εγώ θα φώναζα ηλεκτρολόγο να μου ελέγξει την πρίζα και την εγκατάσταση αν άρχιζε χωρίς λόγο να καίγονται το ένα καινούργιο μηχάνημα πίσω από το άλλο.

Δημοσ.

Κανονικα το ups οταν στιγμιαια παρει ρευμα υψηλοτερης τασης, γυρναει στη μπαταρια για αποφυγη ζημιας..Αν ομως δεν εχει σταθεροποιητη και ειναι και μικροτερο ή οριακο σε watt τοτε καλυτερα πετα το απο τωρα γιατι μονο κακο μπορει να σου κανει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...