Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά επειδή η 7970 μου πέθανε μέσα σε 5 μηνες ατυχία. .. Θα μπλέξω με το πλαίσιο έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία οσο αφορα τις εγγύησης στο πλαίσιο αν ναι θα ήθελα να μάθω και να προετοιμαστώ ψυχολογικά :P Ευχαριστώ!

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

5 μήνες είναι too soon.. την καθαρίζεις καλά,την βάζεις στο κουτάκι της,παίρνεις κ την απόδειξη μαζί και πας..

Δεν έχεις κάτι να φοβηθείς,να θυμάσαι αντικατάσταση με ίση η καλύτερη αλλιώς επιστροφή χρημάτων - πιστωτικό ίσης αξίας με την απόδειξη που έχεις.

Δημοσ.

Δηλαδή μπορώ να πάρω πίστωση τα ιδια λεφτά που είχα πάρει την κάρτα;

Αν δεν έχουν να σου δώσουν ίδια ή καλυτερη τοτε βαση νομου δικαιούσαι ή επιστροφή ολου του ποσου της αρχικής αγοράς ή πιστωση του.... κατ επιλογή δική σου παντα...

Δημοσ.

Κοιταχτε απλά σκέφτομαι αν δεν την αλλάξουν να πάρω τα λεφτά που έδωσα σαν πιστωση και να πάω για αγορά r9 290

Δημοσ.

κοιτα ολοι σαν κ σενα θα σκεφτοντουσαν κ ουσιαστικα παρακαλαγες να χαλασει !

για πες ομως , οταν λες πεθανε τι εννοεις ? κοιτα μην ειναι θεμα οδηγων κ μεινεις με την γλυκα στο χερι ....

Δημοσ.

Η κάρτα θα αντικατασταθεί είτε με 7970 , είτε με r9 280x. Απο την στιγμή που υπάρχουν διαθέσιμες κάρτες αντίστοιχης απόδοσης , δεν παίζουν πιστωτικά.

Δημοσ.

Δεν θα με χάλαγε melode :) και την ίδια να έπαιρνα.

Όταν λεω μου χάλασε εννοω δενν δίνει σήμα στο μόνιτορ και 2 τεχνικοι που πηγα μου ειπαν πως φταίει η καρτα.

Δημοσ.

Μα και εγώ δεν υπονόησα κάτι , ενημερωτικά απάντησα   :-)

Και εμένα πέρσι μου είχε ψοφήσει  η 7970 (δεν μπούταρε καν) και το μόνο που ας πούμε "ήλπιζα" , ήταν μήπως έπαιρνα για αντικατάσταση καμιά custom, αλλά τελικά είχαν διαθέσιμη reference. Στην τελική ,αν έχεις την ref , είτε αυτήν , είτε αυτήν σου δώσουν , κερδισμένος βγαίνεις. 

Βέβια plaisio είναι , μην αποκλείσεις και απρόοπτα.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...