darktraitor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά επειδή η 7970 μου πέθανε μέσα σε 5 μηνες ατυχία. .. Θα μπλέξω με το πλαίσιο έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία οσο αφορα τις εγγύησης στο πλαίσιο αν ναι θα ήθελα να μάθω και να προετοιμαστώ ψυχολογικά Ευχαριστώ!
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 5 μήνες είναι too soon.. την καθαρίζεις καλά,την βάζεις στο κουτάκι της,παίρνεις κ την απόδειξη μαζί και πας.. Δεν έχεις κάτι να φοβηθείς,να θυμάσαι αντικατάσταση με ίση η καλύτερη αλλιώς επιστροφή χρημάτων - πιστωτικό ίσης αξίας με την απόδειξη που έχεις.
darktraitor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδή μπορώ να πάρω πίστωση τα ιδια λεφτά που είχα πάρει την κάρτα;
WalkerSW Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδή μπορώ να πάρω πίστωση τα ιδια λεφτά που είχα πάρει την κάρτα; Αν δεν έχουν να σου δώσουν ίδια ή καλυτερη τοτε βαση νομου δικαιούσαι ή επιστροφή ολου του ποσου της αρχικής αγοράς ή πιστωση του.... κατ επιλογή δική σου παντα...
Thanos1972 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 βασικα σιγα μην δεν βρουν να σου την αλλαξουν.απλα μην δεχθεις τιποτα λιγοτερο απο την αλλαγη ιδιας η καλυτερης.
darktraitor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Κοιταχτε απλά σκέφτομαι αν δεν την αλλάξουν να πάρω τα λεφτά που έδωσα σαν πιστωση και να πάω για αγορά r9 290
MauMaus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 κοιτα ολοι σαν κ σενα θα σκεφτοντουσαν κ ουσιαστικα παρακαλαγες να χαλασει ! για πες ομως , οταν λες πεθανε τι εννοεις ? κοιτα μην ειναι θεμα οδηγων κ μεινεις με την γλυκα στο χερι ....
mellodos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Η κάρτα θα αντικατασταθεί είτε με 7970 , είτε με r9 280x. Απο την στιγμή που υπάρχουν διαθέσιμες κάρτες αντίστοιχης απόδοσης , δεν παίζουν πιστωτικά.
darktraitor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δεν θα με χάλαγε melode και την ίδια να έπαιρνα. Όταν λεω μου χάλασε εννοω δενν δίνει σήμα στο μόνιτορ και 2 τεχνικοι που πηγα μου ειπαν πως φταίει η καρτα.
mellodos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μα και εγώ δεν υπονόησα κάτι , ενημερωτικά απάντησα Και εμένα πέρσι μου είχε ψοφήσει η 7970 (δεν μπούταρε καν) και το μόνο που ας πούμε "ήλπιζα" , ήταν μήπως έπαιρνα για αντικατάσταση καμιά custom, αλλά τελικά είχαν διαθέσιμη reference. Στην τελική ,αν έχεις την ref , είτε αυτήν , είτε αυτήν σου δώσουν , κερδισμένος βγαίνεις. Βέβια plaisio είναι , μην αποκλείσεις και απρόοπτα....
darktraitor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Φιλαράκι επειδή είμαι στοκος στην καινουρια σειρά της amd η 280χ είναι πιο τούμπανο?
Thanos1972 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 η 280Χ ειναι ουσιαστικα μια 7970ghz edition.οποτε ναι ειναι πιο τουμπανο.αλλα εαν πας την δικη σου στα ιδια Mhz τοτε θα ειναι ιδιες καρτες.
darktraitor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ πολλή όλους παιδιά να είστε καλά!!!!
STORM1978 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Περιμένουμε απάντηση για την δική σου ιστορία κάλους με το service του Πλαισίου!
RoS23 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εμενα παντως στο rma της 7950 αρκετα γρηγορα εγινε η αντικατασταση,κανενα παραπονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα