Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hola people

Λοιπόν από case έχω πάρει ήδη το fractal r4 window....psu ένα 750w Silverstone...τα υπόλοιπα μέρη που σκέφτομαι να πάρω είναι

Μητρική - gigabyte z87 hd3

Cpu haswell i5 4570

Ram 8gb lp corsair

HDD Seagate 1tb

Gpu .Asus r9 280x

Και καταλήγουμε στην ψυκτρα.η χρήση του υπολογιστή θα είναι κυρίως για σερφάρισμα και gaming όπως bf4.θέλω να είναι αποδοτική ήσυχη όπως όλο το κουτίκαι οχι γουρούνι τύπου dual tower.κοιτάζω μαύρες ψυκτρες λόγω του theme...αλλά στον βωμό της απόδοσης δεν θα σκάσω κιόλας.μερικές ψυκτρες που κοιτάω είναι

Xigmatek dark knight με nb eloop 120mm fan λύση που προτιμώ

Be quiet dark rock 2

Enermax ets black twister

Phanteks tc12dx

Και black megahalems

Και οχι μαύρες

Thermalright true spirit 120-140mm

Prolimatech Armageddon με 140mm fan phanteks ph-f140xp

Arctic i30

Hyper 212 evo

Ακούω απόψεις παίδες.κοιτάζω υπερβολικά από αυτά που χρειάζομαι?δεν θα κάνω οc.το κουτί θα ψύχεται από 3 140mm fan 2 in και 1 out.

Δημοσ.

Εγώ με αυτά που παρέθεσες, από ότι κατάλαβα θες να είναι μαύρη η ψύκτρα. Δηλαδή εκτός από το χρώμα του fan θες να είναι μαύρο και το κύριο μεταλικό μέρος της ψύκτρας. Από τη στιγμή που δεν θα κάνεις overclock πάρε οποιαδήποτε σου αρέσει εμφανισιακά. Εκτός αν εκείνος ο 4570 είναι ο 4570k και δεν θα πάει και χαμένη και η μητρική.

Δημοσ.

Ώπα....millennium παίζει και μισθός?μάλλον κοιμάμαι όρθιος χαχαχα :-P το theme του κουτιού είναι ασπρόμαυρο...και κόλλησα στην ψυκτρα....ναι θα ήθελα να είναι ασπρόμαυρη...έτοιμη ή με δικιά μου επιλογή ψυκτρας και φαν....αλλά όπως είπα η απόδοση είναι πιο σημαντικό κριτήριο από την εμφάνιση...επομένως αν μου προτείνατε από τις παραπάνω ψυκτρες ή οποιες γνωρίζετε από εμπειρία για ένα ήσυχο κουτί καλοδεχουμενο

Δημοσ.

Trenix βαριά 60...οχι νερό....μια λύση που σκέφτηκα είναι ο prolimatech Armageddon με έναν 140 pwm noiseblocker φαν.τι λες ?

Δημοσ.

Jokerakia τις έχω δει...αλλά δεν βρίσκω συγκριτικά με haswell....τώρα εγώ που δεν θα κάνω oc....λες να είμαι οκ με αυτές ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...