tony30 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Hola people Λοιπόν από case έχω πάρει ήδη το fractal r4 window....psu ένα 750w Silverstone...τα υπόλοιπα μέρη που σκέφτομαι να πάρω είναι Μητρική - gigabyte z87 hd3 Cpu haswell i5 4570 Ram 8gb lp corsair HDD Seagate 1tb Gpu .Asus r9 280x Και καταλήγουμε στην ψυκτρα.η χρήση του υπολογιστή θα είναι κυρίως για σερφάρισμα και gaming όπως bf4.θέλω να είναι αποδοτική ήσυχη όπως όλο το κουτίκαι οχι γουρούνι τύπου dual tower.κοιτάζω μαύρες ψυκτρες λόγω του theme...αλλά στον βωμό της απόδοσης δεν θα σκάσω κιόλας.μερικές ψυκτρες που κοιτάω είναι Xigmatek dark knight με nb eloop 120mm fan λύση που προτιμώ Be quiet dark rock 2 Enermax ets black twister Phanteks tc12dx Και black megahalems Και οχι μαύρες Thermalright true spirit 120-140mm Prolimatech Armageddon με 140mm fan phanteks ph-f140xp Arctic i30 Hyper 212 evo Ακούω απόψεις παίδες.κοιτάζω υπερβολικά από αυτά που χρειάζομαι?δεν θα κάνω οc.το κουτί θα ψύχεται από 3 140mm fan 2 in και 1 out.
tony30 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 170.000 μέλη....και ούτε μια απάντηση ??? Yeahhh
Millennium Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Τι τους πληρώνουμε ε; Πέρα από τη πλάκα εγώ δε κατάλαβα τι ψύκτρα ψάχνεις.Ασπρόμαυρη;
Passionate Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Εγώ με αυτά που παρέθεσες, από ότι κατάλαβα θες να είναι μαύρη η ψύκτρα. Δηλαδή εκτός από το χρώμα του fan θες να είναι μαύρο και το κύριο μεταλικό μέρος της ψύκτρας. Από τη στιγμή που δεν θα κάνεις overclock πάρε οποιαδήποτε σου αρέσει εμφανισιακά. Εκτός αν εκείνος ο 4570 είναι ο 4570k και δεν θα πάει και χαμένη και η μητρική.
tony30 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ώπα....millennium παίζει και μισθός?μάλλον κοιμάμαι όρθιος χαχαχα :-P το theme του κουτιού είναι ασπρόμαυρο...και κόλλησα στην ψυκτρα....ναι θα ήθελα να είναι ασπρόμαυρη...έτοιμη ή με δικιά μου επιλογή ψυκτρας και φαν....αλλά όπως είπα η απόδοση είναι πιο σημαντικό κριτήριο από την εμφάνιση...επομένως αν μου προτείνατε από τις παραπάνω ψυκτρες ή οποιες γνωρίζετε από εμπειρία για ένα ήσυχο κουτί καλοδεχουμενο
tony30 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Trenix βαριά 60...οχι νερό....μια λύση που σκέφτηκα είναι ο prolimatech Armageddon με έναν 140 pwm noiseblocker φαν.τι λες ?
tony30 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Jokerakia τις έχω δει...αλλά δεν βρίσκω συγκριτικά με haswell....τώρα εγώ που δεν θα κάνω oc....λες να είμαι οκ με αυτές ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα