Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, και αρχικά ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια που έχετε προσφέρει μέσα απο το φόρουμ!

Έχω ένα πρόβλημα με τον εξωτερικό σκληρό μου και χρειάζομαι τα φώτα σας. Είναι ένας Western Digital Elementary, τον οποίο και πάτησα καταλάθος με αποτέλεσμα να χαλάσει η θύρα usb. Τον άνοιξα και είδα ότι είχανε σπάσει τα "πιράκια" που συνδέουν το usb port με την υποδοχή του καλωδίου όταν μπαίνει άρα....Δύσκολα τα πράγματα, νομίζω το αχρήστευσα το usb! Ρεύμα δίνει, αλλα το usb δν κουμπώνει και φυσικά δν το διαβάζει. Υπάρχει πιθανότητα να μπορέσω να συνδέσω την πλακέτα σε άλλο pc είτε μέσω usb είτε στη motherboard? Η υποδοχή που έχει είναι η εξής που επισυνάπτω. Νομίζω γίνεται αλλά βοηθήστε σας παρακαλώ αν μπορείτε γιατί δεν είμαι σίγουρος..Και αν ναι, πως;

post-127542-0-65485500-1383784668_thumb.jpg

post-127542-0-41355600-1383784706_thumb.jpg

Δημοσ.

Ο σκληρος είναι ένα απλος sata σκληρος και μπορει να μπει σε οποιοδηποτε συγχρονο συστημα ώς εσωτερικός.... εναλλακτικα μπορεις να παρεις μια usb θηκη για σκληρους.

Απλα εύχομαι με το πατημα που ρον εκανες να μην επαθε τπτ και ο ιδιος ο σκληρός.

Δημοσ.

Ο σκληρος είναι ένα απλος sata σκληρος και μπορει να μπει σε οποιοδηποτε συγχρονο συστημα ώς εσωτερικός.... εναλλακτικα μπορεις να παρεις μια usb θηκη για σκληρους.

Απλα εύχομαι με το πατημα που ρον εκανες να μην επαθε τπτ και ο ιδιος ο σκληρός.

Όχι ο σκληρός εσωτερικά πρέπει να ναι καλά..Υποθέτω τουλάχιστον, γιατί πατησα στην ακρη στην υποδοχή, όχι το κυρίως μέρος...

Χίλια ευχαριστώ φίλε μου να σαι καλά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...