konstantinos77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Παιδια εχετε να μου προτεινετε ενα καλο router για συνδεση 2 Mbps γιατι αυτο που ειχα απο το 2007 που μου ειχε φερει ο ΟΤΕ χαλασε το διακοπτακι που το αναβει και το εχω κολλησει τωρα με σελοτειπ για να πατιεται .Εχω της ΒΑUDTEC ενα μαυρο παλιο ασυρματο router ...Θα ηθελα απο το πλαισιο κατι .
leonidas_fs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Φίλε, Κοίτα για Draytek . Θα δώσεις κάτι παραπάνω, αλλα θα το κρατήσεις και θα εισαι και ευχαριστημένος!
konstantinos77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστω Λεωνιδα αλλα ειπα οτι θελω απο πλαισιο . Eντωμεταξυ τι διαφορα εχουν τα ασυρματα adsl modems απο τα ασυρματα routers που εχουν? http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/adsl-modem-router.htm
rfc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Για 2mbps....... παρε κατι με 10 ευρω φιλε, μια χαρα θα παιξει.
xinetd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Eντωμεταξυ τι διαφορα εχουν τα ασυρματα adsl modems απο τα ασυρματα routers που εχουν? Η συσκευη που ειναι μονο router, δεν ενσωματωνει modem και ετσι δεν μπορεις να συνδεθεις με αυτην κατευθειαν στο Internet. Τα routers εχουν WAN θυρα, εκει πανω συνδεεται το modem και ετσι αποκτας συνδεση στο Internet. Τα modem routers εχουν ενσωματωμενο modem, και ετσι δεν απαιτουν την παρουσια αλλης συσκευης για να μπεις στο Internet. Παρε κατι φθηνο π.χ TP-Link αλλα οχι turbo-x... 1
konstantinos77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ωραια παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις ,πηγα τελικα στο πλαισιο της περιοχης και οπως το φανταστηκα ειχα μονο κατι ακριβα ετοιμοπαραδοτα ..Τελικα πηρα τον ΟΤΕ και ειπαν θα μου το αντικαταστησουν τσαμπα ..Aντε να δουμε .Τhanks again. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα