Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Πριν περίπου ένα μήνα πήρα σταθερό υπολογιστή και από τις πρώτες μέρες διαπίστωσα ένα πρόβλημα. Μόλις έκλεινα τον υπολογιστή, αυτός άναβε ξανά και έπρεπε να τον ξανακλείσω (τότε έκλεινε και δεν άνοιγε ξανά). Δεν μου το κάνει πάντα αλλά αρκετά συχνά, θα έλεγα όταν τον έχω αρκετές ώρες ανοιχτό. Έψαξα στο internet για λύση αλλά δεν με βοήθησε κάτι.. Μου χει περάσει από το μυαλό είτε θέμα με τις θερμοκρασίες είτε με το τροφοδοτικό.. Βοήθεια κανείς; :)

Δημοσ.

ψαξε στις ρυθμισεις στο bios  να δεις μηπως εχει καμμια τετοια εντολη

κ δωσε περισσοτερες πληροφοριες για το συστημα σου

Δημοσ.

Είχα ρίξει μια ματιά στο bios αλλά δεν βρήκα κάτι που να καταλάβω ότι κάνει αυτή τη δουλειά. Η μητρική είναι η Gigabyte H87-HD3 και το τροφοδοτικό το Corsair CX600M.

Δημοσ.

Αν το σύστημα ειναι καινούργιο δηλαδή εχεις εγγύηση πήγαινε το πίσω στο κατάστημα να στο κοιτάξουν (εφόσον ειναι μεσα στην εγγύηση)

Δημοσ.

Αν το σύστημα ειναι καινούργιο δηλαδή εχεις εγγύηση πήγαινε το πίσω στο κατάστημα να στο κοιτάξουν (εφόσον ειναι μεσα στην εγγύηση)

Αυτο κανε διοτι ή η μητρικη σου εχει προβλημα, ή το τροφοδοτικο σου.

Δημοσ.

κοίταξε στις ρυθμίσεις του bios μηπως εχει καποια επιλογή "wake up from lan" ή κάτι τέτοιο και απενεργοποίησε το. σε ένα φίλο αυτό ήταν. (τωρα τι πως και γιατί μην ρωτήσεις, αυτό αλλάξαμε και σταμάτησε να το κάνει)

Δημοσ.

Στο bios το wake on lan είναι απενεργοποιημένο (το έχω απενεργοποιήσει και από τη διαχείριση συσκευών). Και γω σκεφτόμουν να το στείλω να το δούνε αλλά τον χρειάζομαι συνέχεια τον υπολογιστή λόγω εργασιών της σχολής.. Κάποια άλλη ιδέα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...