gotham7878 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Έχω ήδη ένα site της πόλης μου σε wp και θέλω να δώσω την δυνατότητα στα μαγαζιά και τους επαγγελματίες να φτιάχνουν την προσωπική τους σελιδα (σαν πορτφολιο) και με το κωδικο τους να μπαίνουν και να μπορούν να φτιάχνουν τα info τους, προσθαφαιρούν φωτος, βιντεος κλπ. Εγω να τους φτιάχνω ένα url π,χ, tositemou.gr/fwtografeiohellas (αν γινεται και αυτοματα το url ακομα καλύτερα). Δεν θέλω να το κάνω με την κλασσική static page γιατι δεν θα μπορει κάποιος ασχετος να χειριστει τον editor. Θέλω να του βγαζει πλαισιακια Επωνυμία, διευθυνση, τηλέφωνο, περιγραφή, και πολλά αλλά, upload photos, embed youtube video. και μετα η σελιδα να φτιάχνετε με συγκεκριμενη μορφη και το κάθε πεδιο που είναι συμπληρωμένο να εμφανίζεται εκεί που πρέπει,
Xvipes Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Θες δλδ custom php admin panel. Κάνω πολύ συχνά στην εταιρεία που δουλεύω και τα χρεώνει κάμποσα
gotham7878 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Θες δλδ custom php admin panel. Κάνω πολύ συχνά στην εταιρεία που δουλεύω και τα χρεώνει κάμποσα Και λίγα να τα χρέωνε δεν υπάρχει σαλιο
angmar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Κάνε ένα custom post type π.χ. business, στο οποίο θα βάλεις custom fields, ένα για κάθε πληροφορία που θέλεις να βάλει ο εκάστοτε μαγαζάτορας. Στήσε το single-business.php όπως πρέπει να μοιάζει και τέλος. Θα τους αφήσεις να γράφονται στο site σαν contributors, να στήνουν την επιχείρηση τους κι έπειτα θα κάνεις εσύ ένα γρήγορο review & publish. Plugins για custom fields υπάρχουν πολλά και υπάρχει και το Advanced Custom Fields που μάλλον είναι το καλύτερο cf plugin. .
gotham7878 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Κάνε ένα custom post type π.χ. business, στο οποίο θα βάλεις custom fields, ένα για κάθε πληροφορία που θέλεις να βάλει ο εκάστοτε μαγαζάτορας. Στήσε το single-business.php όπως πρέπει να μοιάζει και τέλος. Θα τους αφήσεις να γράφονται στο site σαν contributors, να στήνουν την επιχείρηση τους κι έπειτα θα κάνεις εσύ ένα γρήγορο review & publish. Plugins για custom fields υπάρχουν πολλά και υπάρχει και το Advanced Custom Fields που μάλλον είναι το καλύτερο cf plugin. . Στη πρωτη λυση δυστηχως δεν πολυ καταλαβα τι ακριβως πρεπει να κανω. θα δοκιμασω λιγο με τα plugin που δινεις να δω. Λοιπον φιλε τελικα το advance custom fields που προτεινεις ειναι τελικα αυτο που εψαχνα. Το πρωτο σκελος (δηλαδη να διαμορφωνω ¨προσθηκη αρθρου" οπως θελω) ειναι αυτο που θελω. Εφτιαξα ενα custom field ομως, αλλα δεν εμφανιζεται στο ποστ. Υ.Γ. Παιδια επειδη ειναι λιγο πιο περιπλοκο αυτο που θελω και θα πρεπει να γραφω κατεβατα, αν ξερει καποιος και πιστευει οτι μπορει να βοηθησει σε αυτο που ψαχνω, ας μου στειλει ενα πμ με το τηλ του να τον παρω. Ευχαριστω
angmar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Για να εμφανιστεί ένα custom field στο post, πρέπει να το καλέσεις κάπου μέσα στο single.php (αν μιλάμε για WordPress standard posts). Επίσης για να διαμορφώσεις την εμφάνιση του post όπως την θέλεις (front-end) πρέπει να έχεις κάποιες βασικές γνώσεις περί theme development (για παράδειγμα, πως και που να καλέσεις το κάθε cf, λίγη html, λίγη css, λίγη php, λίγο απ όλα). Δυστυχώς αν δεν είσαι σε θέση να προσλάβεις κάποιον επαγγελματία, έχεις αρκετό διάβασμα μπροστά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα