Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγόρασε μια κάρτα τηλεόρασης και μετά ρυθμισέ την μεσω windows media center.επισης μπορεις να παρεις τηλεοραση-οθονη που με την λειτουργεια PIP θα εισαι στον υπολογιστη και θα μπορεις να βλεπεις τηλεοραση αλλα και να διαχειριζεσαι τα καναλια

Δημοσ.

Αξίζει να δώσω τα +10€ και να πάω σε κάποιο από αυτά των 40 ή καλυτερα οχι και να αγοράσω αυτό των 30€;

αγόρασε μια κάρτα τηλεόρασης και μετά ρυθμισέ την μεσω windows media center.επισης μπορεις να παρεις τηλεοραση-οθονη που με την λειτουργεια PIP θα εισαι στον υπολογιστη και θα μπορεις να βλεπεις τηλεοραση αλλα και να διαχειριζεσαι τα καναλια

Τώρα να αγοράσω καινόυρια οθόνη-τηλεόραση δε μπορώ πολλά τα χρήματα και καμία η ουσία. Αυτό με την κάρτα θα το κοιτάξω!

Δημοσ.

καλυτερα να πας σε usb να μπορεις να την χρησιμοποιησεις κ σε αλλο pc 

με 20 παιρνεις τελεια καρτα  ψηφιακα κ ραδιο

ψηφιακα , ραδιο , προγραμματισμος εγραφης , πληροφοριες προγραμματος https://www.skroutz.gr/s/408068/Lifeview-Not-Only-TV-DVB-T-USB-Deluxe.html

Δημοσ.

Και εμένα το usb μου φαίνεται πιο βολικό και πιο φθηνό.. Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της κάρτας όμως;

Δημοσ.

κανενα , υποτιθεται πως επειδη μπαινει απ ευθειας πανω στην μητρικη ειναι καλυτερα , ομως κ με το usb  δε θα εχεις κανενα προβλημα , θα βλεπεις τελεια ολα τα καναλια κ θα μπορεις να το βαζεις κ αλλου αν χρειαστεις ..

και μην δωσεις περισσοτερα , με 20 μια χαρα δουλεια κανεις ..

Δημοσ.

νομιζω πως αυτο οχι ! σκρουτζαρε ομως κα θα βρεις κ αναλογικα αν σε ενδιαφερει τοσο ..

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/kartes-tv-tuner/AverMedia-H830-Hybrid-Volar-HD-830-USB-H830.htm

εγω εχω αυτο 4 χρονια κ παιζει τα παντα ολα

ειναι ψιλοακριβο ομως δε στο προτεινω μπορεις να βρεις πολυ πιο φθηνο κ καλο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...