Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ό,τι λέει ο τίτλος. Έχω δει διάφορα usb dongles και κάποιες μικρές κεραίες που πώς συνδέονται με τον υπολογιστη δε μπορω να καταλαβω.. Δε ξέρω τι να επιλέξω. Αν έχετε εμπειρία από κάποια συσκευή ή γνωρίζετε για την ποιότητά της παρακαλώ βοηθείστε με :P Δύο προυποθέσεις μόνο..

1. Να μπορεί να ποιάσει (όταν έρθει και με το καλό στην περιοχή μου) ψηφιακό σήμα -digea-

2. Όσο το δυνατόν περισσότερο vfm γίνεται αλλά όχι να το πάρω και να χαλάσει σε μια εβδομάδα!

Ευχαριστώω :)

ps Αν έβαλα το θέμα σε λάθος κατηγορία ας το αλλάξει κάποιος mod B)

Δημοσ.

Θα σου πω τι έχω κάνει εγώ στον υπολογιστή μου για να βλέπω τηλεόραση όποτε θέλω.

Αγόρασα μια κάρτα για αναλογικό σήμα πριν από 4 χρόνια και πριν φυσικά ξεκινήσει το ψηφιακό.

Όταν ξεκίνησε το ψηφιακό σήμα στην Αθήνα, τη σύνδεσα με ένα ομοαξονικό καλώδιο με την κεραία της τηλεόρασης και μέσω του Media Center των Win7 πιάνω όλα τα κανάλια που εκπέμπει ο Υμηττός.

Δημοσ.

Εγώ εχθές αγόρασα αυτήν και είναι μια χαρά για τα λεφτά της. Το έχω συνδέσει με την κεραία της πολυκατοικίας μου και πιάνει μια χαρά.

Η κεραία που δίνει δεν είναι καλή. Έχω την εντύπωση πως δεν πιάνει αναλογικά αλλά μόνο ψηφιακά.

Δημοσ.

Αφού είναι ψηφιακά ρε μαν, δέκτη mpeg4 θες

Τα έχεις μπλέξει λιγο... 

εννοειται θελουν κεραια.... Σημα εκπέμπετε και για τα ψηφιακά και πρεπει να υπαρχει κεραια ώστε να το πιασει.

Απο εκει και περα ο αποκωδικοποιητης χρειαζεται μονο αν η τηλεοραση ειναι παλιας τεχνολογία και δεν τον έχει ήση ενσωμματομένο....

Οι καρτες τηλεόρασης εννοειται ότι αν ειναι DVB δεν χρειαζονται αποκωδικοποιητή... 

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα να μασάω :X

Edit:Δε βλέπω τηλεόραση και εδώ που είμαι έχουμε ακόμη αναλογικό :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ εχθές αγόρασα αυτήν και είναι μια χαρά για τα λεφτά της. Το έχω συνδέσει με την κεραία της πολυκατοικίας μου και πιάνει μια χαρά.

Η κεραία που δίνει δεν είναι καλή. Έχω την εντύπωση πως δεν πιάνει αναλογικά αλλά μόνο ψηφιακά.

Εδώ που μένω εγώ όμως δεν έχουμε ψηφιακό σήμα ακόμα.. Αν το συνδέσω με την κεραία του σπιτιού μου θα ποιάνω κανονικά αναλογικό; Α και πώς τη συνδέω; :P

Δημοσ.

να παρεις HYBRID TV TUNER. 

δλδ να εχει και αναλογικο, και ψηφιακο δεκτη. οποτε τωρα που εχεις αναλογικο, θα πιανεις με τον αναλογικο.

και οοοταν με το καλο του χρονου, μπει το ψηφιακο, να μην χρειαζεσαι αλλαγη TV TUNER!!!

επισης, ολα τα TV tuner εχουν στη συσκευασια τους μια μικρη κεραια. αν εισαι σε καλη θεση, μπορει να σε βολεψει. αλλα καλυτερα να συνδεθει με εξωτερικη κεραια.

πχ αυτα

http://www.cosmodata.gr/product/76836/

http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=59209&pcode=SHOW_PROD59209

(ενδεικτικα τα βαζω, καθως δεν ειπες ποσα θες να διαθεσεις..!)

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι 30€ είχα στο μυαλό μου αλλά αν αξίζει κάποιο τόσο πολυ πάω +10 βαριά.. (πολύ καλύτερο όμως θα ήταν να μείνουμε στο όριο των 30)

Μήπως τώρα έχεις κάποια πιο συγκεκριμένη πρόταση;

Η κεραία που έχει το κάθε tv tuner να μη ληφθεί υπόψην γιατί μου είναι πολύ εύκολο να το συνδέσω με την εξωτερική (με το καλώδιο που συνδέεται και η τηλεόραση δεν συνδέεται και αυτό; )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...