geomar_z Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδες.Εχω το εξης συστημα:Mobo: Gigabyte p55-UD4Ram:Apacer 2x2GB 1333Mhz CL9Cpu: intel core-i5 750 2.66Ghz Gpu: XFX Radeon HD7950 3GB Black Edition το ερωτημα ειναι το εξης,Αν προσθεσω μια Kingston 2GB ram ( http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550322 ) με τα ιδια χαρακτηριστικα με αυτες που εχω ηδη,θα δουλεψει κανονικα?θα μου βγαζει δλδ 6 GB?? οχι τπτ αλλο δεν μπορουμε να παιξουμε και το καινουριο COD ghosts να πουμε ευχαριστω εκ των προτερων.
TRILOBYTER Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μπορει ναι μπορει και οχι, ειναι καθαρα θεμα συμβατοτητας και τυχης. Εγω εχω ενα PC με 2+2+1+1 ραμ και δουλευουν κανονικα, δοκιμασα να αλλαξω τις 1+1 με κατι αλλες και δεν δουλεψαν. Οποτε αν τις εχεις τις μνημες τοτε δοκιμασε.. Παντως αν δουλεψουν δεν θα εχεις dual channel πλεον.
geomar_z Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 βρηκα τελικα 2 ιδιες ram με τις δικες μου.γινεται να τις προσθεσω ετσι ωστε να εχω συνολικα 8GB??Μια ram σε καθε υποδοχη δλδ.(Ολες ακριβως ιδιες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα