News Editors insomnia.gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 News Editors Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Τη δυνατότητα εγγραφής των προγραμμάτων των καναλιών του, προσφέρει ο ΟΤΕ TV από σήμερα και στους συνδρομητές μέσω δορυφόρου, με τη νέα υπηρεσία PVR (Personal Video Recorder), για να μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προγράμματα όποτε θέλουν.Με τη νέα υπηρεσία, οι συνδρομητές του OTE TV μέσω δορυφόρου μπορούν: • Να γράψουν σε σκληρό δίσκο προγράμματα της επιλογής τους και να τα απολαύσουν όποτε εκείνοι επιθυμούν. • Να γράφουν και να βλέπουν ταυτόχρονα διαφορετικά προγράμματα. • Να προγραμματίσουν την εγγραφή όλων των επεισοδίων της αγαπημένης τους σειράς με μία μόνο εντολή εγγραφής. • Να «παγώσουν» την προβολή ζωντανών προγραμμάτων (πχ ειδήσεις, ταινίες, σειρές ή αθλητικοί αγώνες) έως 90 λεπτά και να συνεχίσουν την προβολή, σε κανονικό χρόνο ή σε αργή και γρήγορη κίνηση. • Να «γυρίσουν πίσω» στο ζωντανό πρόγραμμα που παρακολουθούν πατώντας rewind. Οι εγγραφές μπορούν να προγραμματιστούν είτε με το πάτημα ενός πλήκτρου μέσα από τον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος ή εναλλακτικά ορίζοντας το κανάλι, την ώρα έναρξης, τη διάρκεια αλλά και τη συχνότητα εγγραφής. Ο νέος αποκωδικοποιητής, που υποστηρίζει την υπηρεσία PVR του OTE TV, παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής 150-200 ωρών για προγράμματα Standard και High Definition και δεν απαιτεί επιπλέον εξοπλισμό ή αλλαγές στον τρόπο εγκατάστασης σε σχέση με τον αποκωδικοποιητή που ήδη διατίθεται στην αγορά. Η υπηρεσία εγγραφής προγραμμάτων είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου, υφιστάμενους και νέους, που μπορούν να αποκτήσουν τον αποκωδικοποιητή PVR με μηνιαία μίσθωση ύψους 4€. Site: OTE TV
apeiro Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Καιρός ήταν να βγει και το pvr. Πόσο καιρό το παλεύουν να τον βγάλουν αυτόν τον δέκτη. Τα 4 ευρώ τον μήνα πάντως θα κάνουν τον κόσμο να το ξανασκεφτεί. Πρώτα οι αυξήσεις τώρα χρέωση για το pvr χωρίς να σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις δικό σου τον δέκτη, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οικονομικά δεν είναι και τόσο άνετος. Χρειάζεται χρήμα και λογικά για αυτό ανακοίνωσε και καθυστερήσεις στις πληρωμές των προμηθευτών του. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_2_06/11/2013_538846 2
kifinas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Προφανώς και δεν δίνει την δυνατότητα για δικό σου δέκτη. Μετά θα γινόταν της μουρλής από το ξεκλείδωμα. Τώρα για την τιμολογιακή πολιτική, πραγματικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο, να πληρώνεις ανά μήνα την υπηρεσία ή να πληρώνεις εφάπαξ τον δέκτη. Στην μία περίπτωση τα δίνεις λίγα λίγα και έχεις εγγύηση για πάντα. Στην άλλη περίπτωση τα δίνεις από την αρχή και ίσως χρειαστεί να ξαναπληρώσεις αν γίνει κάτι μετά την εγγύηση. Αν το συγκρίνουμε με το αντίστοιχο της NOVA, συμφέρει ξεκάθαρα η λογική της υπηρεσίας μέχρι τα πρώτα 3 χρόνια. Μετά είναι όπως σου κάτσει.
NoisePollution Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Με δικό σου σκληρό, παίζει να γίνει κάτι.
louros7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 θα μπορεις και να συνδεσεις 2 τηλεορασεις να παιζουν διαφορετικα καναλια?
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 θα μπορεις και να συνδεσεις 2 τηλεορασεις να παιζουν διαφορετικα καναλια? Οχι....δεν υποστηριζει multiview ακομα.
takjar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Σήμερα λόγο της γενικής απεργίας έχουν απενεργοποιήσει το chat και το call me back
basilis5 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 μολις αρχισε να παιρνει τα πανω του ο οτε στην συνδρομητικη τηλεοραση, φανερωσε και το πραγματικο του προσωπο. κριμα που απεναντι του εχει την forthnet κι οχι καποια σοβαση εταιρια, τοτε ο ανταγωνισμος θα ηταν υπερ ημων κι οχι υμων, οπως ειναι τωρα.
DJ_WOODY Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ερωτηση,οσοι εχουν παλιο αποκωδικοποιητη μπορουν να κανουν ανταλαγη με τον νεο ;
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 μολις αρχισε να παιρνει τα πανω του ο οτε στην συνδρομητικη τηλεοραση, φανερωσε και το πραγματικο του προσωπο. κριμα που απεναντι του εχει την forthnet κι οχι καποια σοβαση εταιρια, τοτε ο ανταγωνισμος θα ηταν υπερ ημων κι οχι υμων, οπως ειναι τωρα. Ετσι ακριβως και για να προσθεσω μολις εφτασε τους 200 χιλιαδες και βαλε συνδρομητες.....ξαφνικα οι προσθηκες νεων καναλιων σταματησανε,η ποιοτητα της εικονας ειδικα του hd επεσε στα ταρταρα,αυξηση 10% στη τιμη της συνδρομης,το pvr με την εξωφρενικη χρεωση των 4€ το μηνα και μαλιστα χωρις να σου ανηκει ο δεκτης και multiview πουθενα! Ερωτηση,οσοι εχουν παλιο αποκωδικοποιητη μπορουν να κανουν ανταλαγη με τον νεο ; Οσοι εχουν τον παλιο τον πανε μαζι με τη καρτα σε καποιο καταστημα ΟΤΕ και παιρνουν τον καινουριο με νεα καρτα που και αυτη ειναι παντρεμενη με τον δεκτη....
Regulus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Σκέτη γκρίνια ρε παιδιά. Δεν ευχαριστιέστε με τίποτα. Η NOVA σας μαμάει κανονικά τόσα χρόνια με σκατά προγράμματα και υπηρεσίες και μόλις βγήκε ο ανταγωνισμός αρχίσατε την γκρίνια. Όσοι δεν γουστάρουν OTETV ας πάνε να πάρουν NOVA. Ξεχάσατε μου φαίνεται πόσο χρόνο περιμένατε στο τηλέφωνο για να μιλήσετε μαζί τους. Εγώ λόγω δουλειάς τους έφαγα στη μάπα άπειρες φορές. Τώρα μόλις βγήκε ο ΟΤΕ άρχισαν τις προσφορές και την άμεση απάντηση στο τηλέφωνο. Περαστικά... Όσο για την εικόνα για βάλτε δίπλα-δίπλα και τους δύο δέκτες σε HD κανάλι (που το έχω κάνει) και το ξανασυζητάμε. 7
mohic4n Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Σκέτη γκρίνια ρε παιδιά. Δεν ευχαριστιέστε με τίποτα. Η NOVA σας μαμάει κανονικά τόσα χρόνια με σκατά προγράμματα και υπηρεσίες και μόλις βγήκε ο ανταγωνισμός αρχίσατε την γκρίνια. Όσοι δεν γουστάρουν OTETV ας πάνε να πάρουν NOVA. Ξεχάσατε μου φαίνεται πόσο χρόνο περιμένατε στο τηλέφωνο για να μιλήσετε μαζί τους. Εγώ λόγω δουλειάς τους έφαγα στη μάπα άπειρες φορές. Τώρα μόλις βγήκε ο ΟΤΕ άρχισαν τις προσφορές και την άμεση απάντηση στο τηλέφωνο. Περαστικά... Όσο για την εικόνα για βάλτε δίπλα-δίπλα και τους δύο δέκτες σε HD κανάλι (που το έχω κάνει) και το ξανασυζητάμε. Δλδ, τωρα να μας μαμαεi κι ΟΤΕ μαζι με τη ΝΟVΑ ? Οχι οτι οσα δινει δεν αντιπροσωπευουν τα λεφτα που πληρωνεις... δεν εχει καμια σημασια αυτο. Οχι οτι δεν εχει αξιωθει να φτιαξει δικτυα της προκοπης αν κι ειχε την αποκλειστικοτητα ΤΟΟΟΟΣΑ χρονια... οοοοχι δεν εχει καμια σημασια... Αλλα, ξεχασα, οταν παιρνεις τηλεφωνο το σηκωνουν σχεδον αμεσως κι αυτο λυνει ολα τα προβληματα.
orck Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 με την εξωφρενικη χρεωση των 4€ το μηνα και μαλιστα χωρις να σου ανηκει ο δεκτης και multiview πουθενα! Το γεγονος οτι δεν ειναι δικος σου ο δεκτης εχει και τα καλα του, οπως οτι δεν ανησυχεις για θεματα εγγυησης. Δεν ειναι λιγο αυτο.
takjar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Και που μου ανήκουν οι δέκτες τι κατάλαβα; Για λόγο multiview έχω δύο δέκτες (ο δεύτερος αγορασμένος fullprice) και τώρα αυτός είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν έχω αλλάξει σε OTETV εντελώς. Γιατί λυπάμαι τα λεφτά των αποκωδικοποιητών και γενικά της συνδεσμολογίας που έχω κάνει με τους δορυφόρους με τα δωμάτια κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα