ikaruga24 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Λοιπον παιδια οτι λεει ο τιτλος. Εχω τον δισκο της υπογραφης μου και επιτελους βρηκα τον χρονο να τον περασω πανω και να κανω ενα migrate τον σημερινο μηχανικο μου δισκο ολοκληρο πανω στον SSD. Το προβλημα βρισκεται στο οτι δεν αναγνωριζει τον SSD μου το συστημα. Στην μητρικη της υπογραφης μου εχω ενεργοποιημενα ολες τις θυρες SATA ενω ειναι ενεργοποιημενος ο controller σε mode AHCI. Ο δισκος ειναι συνδεμενος αναγκαστικα σε 3G θυρα καθως δεν εχω καλωδιο 6G (δεν νομιζω πως υπαρχει θεμα σε αυτο εκτος και αν κανω λαθος). Το προβλημα ειναι ομως οτι απλα δεν μου βλεπει τον δισκο. Υπαρχει καποια συγκεκριμενη λεπτομερεια που μου διαφευγει? Ευχαριστω.
STORM1978 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δεν υπάρχει θέμα όχι αλλά αχχχμμμ ρεύμα του έβαλες, και πίεσε λίγο παραπάνω τα καλώδια να κουμπώσουν?
ikaruga24 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Του εβαλα αλλα ποσο να το πιεσω δηλαδη? Κλακ να κανει δεν φανταζομαι καθως δεν εχουν κλιψακια οι επαφες. Οκ ας το δοκιμασω αν ειναι και να δω λιγο μπας και φτιαξει τιποτα.
STORM1978 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Κάνουν και με το παραπάνω κλάκ τα νέα τροφοδοτικά έχουν μάλλον πιο λεπτές επαφές.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Λοιπον μολις εβαλα ολες τις επαφες οσο ποιο "τελεια" μπορουσα + εβαλα τον δισκο στη θυρα SATA-1 και τον ειδε μολις κανονικοτατα αλλα για καποιο λογο δεν εχει volume και μου τον βγαζει ο samsung manager σαν "frozen state".
STORM1978 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ωραία από Διαχείρηση Δίσκων κάντόν Ενεργό και φορμάτ και μετά κάνει το copy με το magician. Μάλλον η άλλη θύρα που έχεις να έχει πρόβλημα.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ισως γιατι το καλωδιο τροφοδοσιας ειναι κοινο μεταξυ των 2 δισκων μου οποτε λιγο δυσκολο να μην δινει ρευμα. Ενταξει και να μην δουλευει μια θυρα δεν εγινε και τιποτα καθως εχω 4 των 3G και 2 των 6G. Σκοπευω φυσικα να παρω ενα 6G καλωδιο και να τον συνδεσω εκει περα για να παρει τα πανω του. Δεν φανταζομαι να υπαρξει το παραμικρο ετσι δεν ειναι?
STORM1978 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Όχι και εγώ έχω τον 840Pro σε 3g και No problem. τώρα περιμένω και τον 840 evo να τον βάλω πάνω. Τώρα τρελές διαφορές μην περιμένεις βέβαια αλλά ότι θα έχουν κάποια διαφορά σε benchmark θα έχουν τα νούμερα σου. Εσύ βέβαια δεν βλέπω να το καταλαβαίνει σαν διαφορά στο μάτι γιατί έτσι και αλλιώς θα πηγαίνει τέρμα πλέον το πισι σε σχέση με πριν! Άντε καλοφόρετος και περιμένουμε εντυπώσεις και νούμερα!
ikaruga24 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εχω να δηλωσω οτι I LOVE SSD's. Πραγματικα η μερα με τη νυχτα σε σχεση με το τι ειχα πριν και το καλο μαζι με την απιστευτη ταχυτητα (και μονο το boot παιρνει καμια 10 δευτερολεπτα) ειναι και η απολυτη υσηχια που προσφερει. Νιωθω πλεον πως το μηχανημα μου πεταει κυριολεκτικα. Sequential Read/Write ειναι περιπου στα 280 και στα 2 ενω το Random ειναι στην 500άρα. Η αποκριση ειναι πραγματικα στιγμιαια στα δαχτυλα μου. Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια φιλε Storm.
STORM1978 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Τίποτα φίλε και μην ανησυχείς οι ταχύτητες σου είναι καλές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα