nickthegreek22 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά θέλω την βοήθεια σας εσείς που κάτι ξέρετε παραπάνω..θέλω να διαλέξω για το pc μου ηχεία για μουσική..θέλω να ακούγεται δυνατά και καθαρά με ποιοτικό μπάσο.. ποσό που δίνω είναι 200-300 euro..σκέφτομαι για αυτά έχω ακούσει παρα πολύ καλά λόγια http://www.skroutz.gr/s/317571/Edifier-S730.html εσείς τι λέτε? Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2013 από nickthegreek22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Πάρα πολύ καλά ηχεία αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wonderwall Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 να θες ηχεια για να ακους σωστα μουσικη και οχι μπαμπα-μπουμπα....................http://www.skroutz.gr/s/1886376/Focal-XS-Book.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickthegreek22 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 εγώ θέλω ποιοτικό μπάπα μπούπα .. δηλαδή άμα πάρω 2 monitor passive ηχεία δεν είναι καλύτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wonderwall Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 θελεις και ενισχυτη ομως για να τα οδηγησει,αλλα αυτα (ηχεια και ενισχυτης) με 300 ευρω πως θα τα παρεις? χρειαζονται περισσοτερα χρηματα. Παντως για ενεργα ηχεια τυπου monitor κοιτα τα παρακατω ...KRK,behringer,tannoy ,εχουν αρκετα μοντελα στα χρηματα που ζητας και φυσικα καμια σχεση με το "κασονι" της edifier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickthegreek22 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 τα παθητικά ηχεία απ ότι ξέρω δεν θέλουν ενισχυτή είναι αυτοενισχυόμενα (ή τα ενεργά δεν θέλουν ενισχυτή?).. αυτά τα ηχεία τις edifier είναι παρα πολύ καλά έχω ακούσει ότι βγάζουν δυνατό και ποιοτικό ήχο δεν το λες και κασόνι...πάντως μου προτείνεις να πάω σε monitor.. hmm ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wonderwall Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 παθητικα ειναι αυτα που θελουν εξωτερικο ενισχυτη,ενεργα αυτα που τον εχουν μεσα (Οκ δεν ειναι μονο αυτη η αλλαγη,αλλα χοντρικα αυτη ειναι). Τα edifier μπορει να ειναι πιο καλα για παιχνιδια ή καμια φασαριοζικη ταινια,αλλα για μουσικη τα μονιτορ ηχεια ειναι σαφως καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα