Προς το περιεχόμενο

hi-fi ,monitor ή 2.1?

nickthegreek22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά θέλω την βοήθεια σας εσείς που κάτι ξέρετε παραπάνω..θέλω να διαλέξω για το pc μου ηχεία για μουσική..θέλω να ακούγεται δυνατά και καθαρά με ποιοτικό μπάσο.. ποσό που δίνω είναι 200-300 euro..σκέφτομαι για αυτά έχω ακούσει παρα πολύ  καλά λόγια http://www.skroutz.gr/s/317571/Edifier-S730.html εσείς τι λέτε?

Επεξ/σία από nickthegreek22
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θελεις και ενισχυτη ομως για να τα οδηγησει,αλλα αυτα (ηχεια και ενισχυτης) με 300 ευρω πως θα τα παρεις? χρειαζονται περισσοτερα χρηματα. Παντως για ενεργα ηχεια τυπου monitor κοιτα τα  παρακατω ...KRK,behringer,tannoy ,εχουν αρκετα μοντελα στα χρηματα που ζητας και φυσικα καμια σχεση με το "κασονι" της edifier

τα παθητικά ηχεία απ ότι ξέρω δεν θέλουν ενισχυτή είναι αυτοενισχυόμενα (ή τα ενεργά δεν θέλουν ενισχυτή?).. αυτά τα ηχεία τις edifier είναι παρα πολύ καλά έχω ακούσει ότι βγάζουν δυνατό και ποιοτικό ήχο δεν το λες και κασόνι...πάντως μου προτείνεις να πάω σε monitor.. hmm ok

παθητικα ειναι αυτα που θελουν εξωτερικο ενισχυτη,ενεργα αυτα που τον εχουν μεσα (Οκ δεν ειναι μονο αυτη η αλλαγη,αλλα χοντρικα αυτη ειναι). Τα edifier μπορει να ειναι πιο καλα για παιχνιδια ή καμια φασαριοζικη ταινια,αλλα για μουσικη τα μονιτορ ηχεια ειναι σαφως καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...