Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολη την παρεα...εχω ενα λαπτοπ τουρμπο-χ και ξαφνικα εχθες οταν πηγα να το ανοιξω μολις πατησα το παουερ button ξεκινησε να κανει ενα μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ ολη την ωρα...μολις το λαπτοπ ανοιξε συνεχισε και εκανε αυτο το δυνατο μπιπ ...ξερει κανεις τι μπορει να ειναι? επισης κλεινει μονο του μετα απο λιγο με ενα περιεργο τσαφ ως θορυβο..

Δημοσ.

δηλαδη ολος αυτο το μπιπ απο το ανεμιστηρακι? και κατι ακομα? πως το καθαριζω αυτο στο λαπτοπ? να ανοιξω ολα τα καπακια απο κατω και να το φυσηξω με κανα μπιστολακι για τα μαλλια?

Δημοσ.

4 χρονια σιγουρα...δεν ειναι δικο μ αλλα της κοπελας μ....οποτε δεν εχει τυχει να κατσω ποτε σε αυτο γτ δεν τα γουσταρω τα λαπτοπ και πολυ απλα μ ειπε οτι παρουσιασε ενα προβλημα και απλα ηθελα να μαθω τι ακριβως ηταν και τι μπορω να κανω για να το αντιμετοπισω...δυστηχως δεν ξερω πως να το καθαρισω...μπορεις να με βοηθησεις?>

Δημοσ.

παιδια αυτο θα μπορεσει να γινει μετα τις 9 το βραδυ αρα τοτε θα ξερω που θα το εχω στα χερια μ...οποτε και θα επιστρεψω με απαντηση για το τι συμβαινει...αναμονη λοιπον και ευχαριστω προς το παρον ...χχαχα

Δημοσ.

είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με ένα turbo x μετά απο σερβισ που το είχα πάει στο Πλαίσιο. Σε μένα ένα πλαστικό μπλόκαρε τον ανεμιστήρα. Δεν ήταν από κάποιο φτερό όποτε μαλων θα το ειχαν κλίσει μέσα αυτοί.

Για τσέκαρε αν βγάζει αέρα αν όχι άνοιξε προσεκτικά το καπάκι που είναι η ψήκτρα και καθάρισε τη σκόνη λογικά θα έχει κάτι τέτοιο

dust.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...