Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω νέα μητρική πλακέτα για οc και για crossfire έχετε να με προτείνετε καμιά...Το πόσο που διαθέτω είναι 100-110 ευρό Ευχαριστώ (κύριο λόγω OC Kai Crossfire) επίσης έχω επεξεργαστή ι5 3570 νον κ version

Δημοσ.

hmm μια χαρά μου φαίνεται  ..παίρνει crossfire σωστά? και επίσης αμα θέλω να βάλω 2 κάρτες γραφικών με crossfire πόσα βατ θέλω στο τροφοδοτικό? 

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κανείς oc σε μη Κ επεξεργάστη... Για oc χρειάζεσαι Κ επεξεργάστη και Ζ77 μητρικη. Τζάμπα θέμα την πάρεις την μητρικη.

Αν τυχόν πειραξεις bclk θα την κλαις την μητρικη... Και το oc που κερδίζεις απο τον πολλαπλασιαστή σε μη Κ επεξεργάστη το έχεις έτσι και αλλιώς λόγο turbo boost.

Ρε συ spank τι του προτείνεις και εσυ μητρικη χωρίς να έχει Κ επεξεργάστη? αν παει και κανει αυτά που βλέπει στο YouTube θα πάρει τπτ στο χέρι.

Δεν μπορεις να ανεβάσεις σε sandy / ivy το bclk πάνω απο 5-6 MHz .... Απο εκεί και πέρα αρχίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα.

Και απο αυτά τα 4-5 mhz δεν κερδίζει κάτι ουσιαστικό σε τελική συχνότητα του επεξεργάστη ώστε να αξίζει η αγορά νέας μητρικής.

hmm μια χαρά μου φαίνεται  ..παίρνει crossfire σωστά? και επίσης αμα θέλω να βάλω 2 κάρτες γραφικών με crossfire πόσα βατ θέλω στο τροφοδοτικό?

Άμα δεν μας πεις για τι κάρτες πρόκειται πως περιμένεις να σου προτείνουμε τροφοδοτικο.

Δημοσ.

οκ έτσι κε αλιος  ο ι5 3570 νον κ κάλως δν ειναι  για τα συχρωνα games??.Επίσης θα βαλω δυο sapphire 7870 oc 2gb σε crossfire πρoς το παρoν τροφοδιτικο εχω εναν thermatkle 530 wat

Δημοσ.

Για 7870cf το τροφοδοτικο σου είναι μικρό... θελεις ένα καλό 650αρι - 750αρι για 2X7870,

Μια χαρα καλος  ειναι 3570 για οποιοδηποτε game.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...