Ntinaras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 γινε λιγο πιο συγκεκριμενος θες μετασχηματιστη? η θες απλα το βυσμα που κανει το αμερικανικο σοκετ σε ευρωπαικο?
Amakatzis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Bασικά έχω αγοράσει ένα λάπτοπ από Αμερική...λογικά μετασχηματιστή δεν θα χρειάζεται..?
Ntinaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 δηλαδη θες να παρεις κατι τετοιο? βγαλε μια φωτο το τροφοδοτικο που εχεις (απο κατω)
Amakatzis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου..Το έχω παραγγείλει από Αμερική. Το βύσμα που θα μπαίνει στην πρίζα λογικά θα είναι διαφορετικό αλλά και η τάσση που θα υποστηρίζει λογικά αφού το πήρα από Αμερική θα είναι 110-120V και όχι 220-240V που έχουμε στην Ελλάδα. Για αυτό το λόγο μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει τι μπορώ να κάνω..? Ευχαριστώ.
paylidis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 δεν ειναι βεβαιο... εχω δει λαπτοπ που το τροφοδοτικο του λειτουργουσε απο 100-240V οποτε πιθανώς να χρειαστείς μονο τον αντάπτορα...
arc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 amakztzi περιμενε να ερθει το laptop και μετά βλέπεις αν θες μετασχηματιστή-τροφοδοτικό. Οι περισσότεροι μετασχηματιστές είναι universal και παίζουν και σε 110-220V 50/60Hz και την πληροφορία θα την γράφει επάνω στο μετασχηματιστή. Σίγουρα θα χρειαστείς adaptor απο us σε eu αλλά περιμενε να ερθει για να δεις αν ειναι διπολικό ή τριπολικό (δηλαδή αν εχει πολό για γείωση).
Amakatzis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια..Θα περιμένω να μου έρθει και θα δω τι γράφει πάνω το τροφοδοτικό.
Roger Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Oυτε καν ανταπτορα,απλα αλλαζεις το καλωδιο ρευματος που μπαινει στο τροφοδοτικο και βαζεις το κλασσικο που εχουν ολα τα pc ή αλλιως το οχταρακι,ή αλλιως το τριπολικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα