Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα galaxy S (το θυμάται κανείς...?) και εδώ και καιρό μου κάνει τα δικά του κάποιες φορές όταν πάω να πάρω τηλέφωνο..δηλαδή..μπαίνω στο dialer και πριν καλά καλά προλάβω να πατήσω τον αριθμό με πετάει στην αρχική οθόνη..και αυτό συνεχίζει για κάμποση ώρα μέχρι που στο τέλος αποφασίζει να με αφήσει να τηλεφωνήσω...Έχει κανείς ιδεά για ποιο λόγο γίνεται αυτό και τι μπορώ να κάνω..?

*σημείωση- το κινητό δεν έχει γίνει root , είναι με 2.3.3 gingerbread..

Δημοσ.

Κανε μια επαναφορα και θα εισαι οκ

Εχω και εγω ενα ιδιο, για πειραματα...με cyanogen mod και τρεχει μια χαρα!!

Και εγω το δικο μου το εχω ξεσκισει.Καθε μερα δοκιμαζα 3 διαφορετικες ρομ και διαφορα μοντακια

Δημοσ.

κάνω αρκετά συχνά επαναφορά ρυθμίσεων γιατί "μπουκώνει". και παρά το ότι κάνω επαναφορά ξαναγίνεται. όχι πάντα , αλλά όταν αρχίσει μου σπάει τα νεύρα. και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει!! έχω σκυλιάσει!

Δημοσ.

κάνω αρκετά συχνά επαναφορά ρυθμίσεων γιατί "μπουκώνει". και παρά το ότι κάνω επαναφορά ξαναγίνεται. όχι πάντα , αλλά όταν αρχίσει μου σπάει τα νεύρα. και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει!! έχω σκυλιάσει!

Δοκιμασε να του ριξεις καμια custom rom

Δημοσ.

Μπορεί να φταίει απο καμία εφαρμογή που του βάζεις συνέχεια μετά απο κάθε επαναφορά ρυθμίσεων

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια και απο μενα!

Τελικά βρήκες κάποια λύση? εχω το ίδιο πρόβλημα.... στην αρχη μου το έκανε μόνο όταν έμπαινα στις κλήσεις αλλά τώρα τελευταία το κάνει και όταν πάω να μπω στα μηνύματα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...