MessengerOfGood Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Σε μια οθόνη Viewsonic VG2230wm χάλασε το ένα ηχειάκι και το ψάχνω. Είναι αυτό (χρειάζομαι μόνο ένα) και έχει κωδικό X08029N-015. Ξέρει κανείς που μπορώ να το βρώ ή ποιά είναι η αντιπροσωπεία (Sevrice) στην Ελλάδα;
Swimmer21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Του χαλασε ενος φιλου μου μια ολοιδια, πριν καμια βδομαδα.. (καηκε η πλακετα) Αν τον προλαβω πριν την πεταξει, στην δινει για ανταλλακτικα.. Αθηνα μενω
MessengerOfGood Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Του χαλασε ενος φιλου μου μια ολοιδια, πριν καμια βδομαδα.. (καηκε η πλακετα) Αν τον προλαβω πριν την πεταξει, στην δινει για ανταλλακτικα.. Αθηνα μενω Να τον προλάβεις!!!!! (Please...) Κι εγώ Αθήνα μένω (Παπάγου).
MessengerOfGood Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 @ Swimmer21: Έχουμε κανένα νέο;;;;;
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ξέρει κανείς ποιά είναι η αντιπροσωπεία (Service) στην Ελλάδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα