apostolosg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 LG OPTIMUS G ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΜΗΝΕς 400-500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ξαφνικα η vodafone το πουλαει 129 ευρω.... συγνωμη αλλα δεν ξανα ασχολουμαι με ακριβα κινητα γιατι μας δουλευουν κανονικα !!!φανταστειτε τι κερδος βγαζουν!!!
nikomania-- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ότι μας δουλεύουν ναι αλλά όχι και τόσο η vodafone όσο η LG. Για μένα καλά έκανε η voda και έβγαλε το κινητό σε τέτοια τιμή και όποιος πρόλαβε πρόλαβε, σίγουρα δεν είχε και τόσο καλή οργάνωση (καθώς ακόμα περιμένω) αλλά ήταν μία καλή κίνηση. Και μετά κράζουμε την apple για υπερτιμημένα κινητά!
gridinio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 καλά η apple πουλάει μέχρι και 1000 ευρώ κινητό . Αυτή και αν το έχει ξεφτιλίσει ...... φανταστείτε τι κέρδος έχει η apple. εμείς φταίμε που τους κάνουμε μάγκες
kostas_dr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 φανταστειτε τι κερδος βγαζουν!!! Τρελό και κλαίγονται κιόλας!
arc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Η αγορά ειναι γεμάτη εναλλακτικές λύσεις. Ελευθερη αγορά είμαστε. Κρινω τις αναγκες μου, κάνω έρευνα αγοράς και προβαίνω σε αγορά. Αν αγόρασα μια mercedes 50000, εγω κρίνω αν την χρειάζομαι και αν εχω τα λεφτα. Αν αυριο η εταιρεία την πουλά 500 ευρω είναι δικαίωμα της.
guardianx71 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ότι βγάζουν τρελό κέρδος ναι βγάζουν. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το optimus g ΑΠΟΔΕΔΗΓΜΕΝΑ βάση κόστους υλικών δόθηκε κάτω του κόστους. Αν θυμάμαι καλά από διαμελισμούς - αναλύσεις που είχαν γίνει σε κάποια site αυτό και το galaxy s4 κόστιζαν μεταξύ 200-240 ευρώ
angellina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 έχετε ψάξει για αγορά από αγγλία, γερμανία, ευρώπη γενικά τι γίνεται; Μου είπε ο γυμναστής να πάρω τα παπούτσια από αγγλία και όντως θα μου έρθουν πιο φθηνά. Ψάχνω να βρω κατι ανάλογο του skroutz για ευρωπαικά e-καταστήματα.Γνωρίζετε καμμία;
Star_Light Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 χαχαχαχα οτι να ναι. Το δικο μου κινητο κοστιζει 20 ευρω και κανει μια χαρα την δουλεια του.
runner69 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 χαχαχαχα οτι να ναι. Το δικο μου κινητο κοστιζει 20 ευρω και κανει μια χαρα την δουλεια του. Καλα αναλογα τι θελει να κανει ο καθενας με το κινητο του. Αν θελεις μονο για τηλεφωνα και αντε και κανενα sms οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα