paixtroni Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα σας παιδια, θελω την γνωμη σας... μου αρεσει πολυ η μουσικη και ασχολουμαι, εχω ενα αρμονιο που μετατρεπετε σε midi και παντα ηθελα να μαθω καποιο προγραμμα στον υπολογιστη για να ξεκινησω να φτιαχνω καποια beat, ελπιζω να εγινα κατανοητος θελω λοιπον την γνωμη σας.. να ξεκινησω με Fl Studio 11 ή με Cubase ? ευχαριστώ εκ των προτερων
azuli Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα σας παιδια, θελω την γνωμη σας... μου αρεσει πολυ η μουσικη και ασχολουμαι, εχω ενα αρμονιο που μετατρεπετε σε midi και παντα ηθελα να μαθω καποιο προγραμμα στον υπολογιστη για να ξεκινησω να φτιαχνω καποια beat, ελπιζω να εγινα κατανοητος θελω λοιπον την γνωμη σας.. να ξεκινησω με Fl Studio 11 ή με Cubase ? ευχαριστώ εκ των προτερων σιγουρα με το FL Studio.Eκτος του οτι ειναι πολυ ευχρηστο και κατανοητο για καποιον που ξεκιναει ειναι και τρομερο προγραμμα που δεν του λειπει τιποτα.Αν ξεκινησεις με cubase θα πελαγωσεις με τις απειρες λειτουργιες του (το ιδιο ισχυει και για παρομοια προγραμματα οπως logic,protools κλπ) Επισης το καλο με το FL Studio ειναι πως οταν το μαθεις και παρεις γραμμη τα βασικα πραγματα που χρειαζονται για να φτιαξεις μουσικη,μπορεις να ξεκινησεις να μαθαινεις και το cubase και να ανοιγεις το FL μεσα στο ιδιο το cubase και να συνεχιζεις το κομματι σου που ειχες ξεκινησει στο FL μεσα πλεον στο cubase εκμεταλλευομενος τις δυνατοτητες και των 2 ταυτοχρονα. Για μενα τα FL Studio και Cubase ειναι τα καλυτερα και τα χρησιμοποιω και τα 2 ταυτοχρονα απο το 2000.Eπιλογες βεβαια υπαρχουν πολλες ακομα,μπορεις να δεις μερικα video στο youtube και να αποφασισεις ποιο σου αρεσει περισσοτερο.Αλλα δοκιμασε οπωσδηποτε το FL πρωτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα