kazerio Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα!εχω ενα δεμα απο κινα μεσω μιας περιεργης εταιριας (WEDO).περα απο το οτι κανενα μα κανενα σιτε δεν εμφανιζει το tr num της εταιριες εκτος απο το δικο της,θελω να ρωτησω πως ερχοντε αυτα τα δεματα σε εμας.το σιτε της εταιριας εμφανιζει οτι το πακετο ηρθε στην ελλαδα στις 26/11,σημερα εχουμε 9/12 και το δεμα δεν ξερω που ειναι το track system των ελτα μου βγαζει error.μηπως ερχετε σαν απλο δεμα,οχι συστημενο εννοω και δεν στελνουν ειδοποιητηριο και θα πρεπει απλα να παω να το ζητησω απο τα ελτα.ευχαριστω προκαταβολικα!!
eddie1996 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα!εχω ενα δεμα απο κινα μεσω μιας περιεργης εταιριας (WEDO).περα απο το οτι κανενα μα κανενα σιτε δεν εμφανιζει το tr num της εταιριες εκτος απο το δικο της,θελω να ρωτησω πως ερχοντε αυτα τα δεματα σε εμας.το σιτε της εταιριας εμφανιζει οτι το πακετο ηρθε στην ελλαδα στις 26/11,σημερα εχουμε 9/12 και το δεμα δεν ξερω που ειναι το track system των ελτα μου βγαζει error.μηπως ερχετε σαν απλο δεμα,οχι συστημενο εννοω και δεν στελνουν ειδοποιητηριο και θα πρεπει απλα να παω να το ζητησω απο τα ελτα.ευχαριστω προκαταβολικα!! Είχε ξανασυζητηθεί νομίζω στο ίδιο τοπικ η σε κάποιο άλλο και έλεγε ότι έρχεται με ελτα κανονικά
likeastar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα!εχω ενα δεμα απο κινα μεσω μιας περιεργης εταιριας (WEDO).περα απο το οτι κανενα μα κανενα σιτε δεν εμφανιζει το tr num της εταιριες εκτος απο το δικο της,θελω να ρωτησω πως ερχοντε αυτα τα δεματα σε εμας.το σιτε της εταιριας εμφανιζει οτι το πακετο ηρθε στην ελλαδα στις 26/11,σημερα εχουμε 9/12 και το δεμα δεν ξερω που ειναι το track system των ελτα μου βγαζει error.μηπως ερχετε σαν απλο δεμα,οχι συστημενο εννοω και δεν στελνουν ειδοποιητηριο και θα πρεπει απλα να παω να το ζητησω απο τα ελτα.ευχαριστω προκαταβολικα!! Εγώ είχα ένα δέμα με WEDO. Όπου κ εαν ρώτησα,πουθενά δεν την ήξεραν και δεν μπορούσαν να το βρουν,μόνο στο δικό τους site. Ήταν απλή αποστολή που στη δική μου περιπτωση έκανε 2 μήνες να φτάσει! Απλά θα περιμένεις,δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο και να τους ζητήσεις επιστροφή χρημάτων έαν έχουν περάσει πολλές μέρες.
BELL Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλημερες παιδια, προσπαθω να βρω το κοστος επιστροφης για ενα δεματακι 100γρ για κινα, στα ελτα, αλλα τπτ. Μπορειται να βοηθησετε?
kpapageo1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα, προϊοντα που αποστέλλονται από Κίνα με nl post, όταν μπαίνουν Ελλάδα σε ποια εταιρία κουριερ περνάνε?
BELL Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Φίλε μου αν δε κάνω λάθος ΕΛΤΑ. Εκτός και εχεις κάνει κάποια άλλη συνεννόηση με τον Κινέζο. 1
Johnbin Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά Εχω μια απορία καθότι σκεφτομαι να παραγγείλω ενα κινητο απ έξω. Αν ο επιλέξω ως τρόπο αποστολης "Singapore Post Registered Airmail", ο ταχυδρομος θα αφήσει ειδοποιητήριο να παω να το πάρω απο ελτα? Αυτο που με ανησυχεί είναι μη το αφήσει σκόρπιο μπροστα στην εισοδο το κινητο και το παραλάβει "άλλος". Ευχαριστώ!
tasosbita Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μην παραξενευεστε και αναριωτιεστε γιατι αργουν (που δεν αργουν....) να ανανεωθουν/αλλαξουν τα στατους Σκεφτειτε καταρχην πως κανετε αγορα απο την αλλη ακρη του κοσμου... Για να αλλαξει το στατους απο την στιγμη που το δεμα φυγει απο Κινα, θα πρεπει να καταγραφει το δεμα στην Ελλαδα Και για να γινει αυτο, θα πρεπει να ανοιχτει ο σακος που το περιεχει οταν φτανει στο Κεντρο Διαλογης του αεροδρομιου. Ο σακος μπορει να φτασει την Χ ημερα, αλλα να ανοιχτει μετα απο 5-10 ημερες. αναλογιστειτε πως φτανουν 100δες σακοι δεματων και αλληλογραφιας καθημερινα, οποτε ειναι φυση αδυνατον να ανοιγονται τσακ μπαμ. Υπαρχουν και περιπτωσεις που γινεται πιο γρηγορα, αλλα αυτο ειναι κατα περιοδους και λογικα θα εχει να κανει με το διαθεσιμο ανθρωπινο δυναμικο. Οποτε απο τη στιγμη που εχετε το τρακινγκ δεν εχετε λογο να ανησηχειτε Μπορει περασουν και 40 ημερες για να παραλαβετε, μπορει και 10 Μονο οταν πλησιαζει η ημερομηνια ληξης της καλυψης απο το paypal εχεο νοημα να κανετε κατι και παλι χωρις να ανησυχειτε. Απλα ανοιγετε case στο resolution center (την 43-44 ημερα απο την ημερομηνια πληρωμης) και περιμενετε. Προσωπικα εχω ανοιξει παρα πολλες φορες case χωρις να το προχωρησω σε claim (να ζητησω refund/πισω τα χρηματα μου) επειδη τελιωνει η περιοδος προστασιας και μετα απο μερικες ημερες το δεμα εφτασε και το εκλεισα. Αν δεν φτασει τοτε το κανετε claim και τελειωνει η ιστορια Καλησπέρα, οταν κάνεις claim τι γίνεται μετά? παίρνεις χρήματα πίσω ...????
dchatz Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Καλημερες παιδια, προσπαθω να βρω το κοστος επιστροφης για ενα δεματακι 100γρ για κινα, στα ελτα, αλλα τπτ. Μπορειται να βοηθησετε? 15 euro μου πήραν εμένα συστημένο με tracking number αλλά ήταν 500-600 γρ. Υποθετω ότι μέχρι 2 κιλά είναι το ίδιο οπότε και εσύ κάτι τέτοιο να περιμένεις
papresa Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ο μόνος τρόπος πληρωμής είναι PayPal, αντικαταβολή δεν παίζει;
eddie1996 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ο μόνος τρόπος πληρωμής είναι PayPal, αντικαταβολή δεν παίζει; Ναι εάν εννοείς από εξωτερικό γενικώς ναι μόνο paypal. Όμως εάν γίνει κάτι το paypal σε καλύπτει και δεν πρόκειται να χάσεις λεφτά.
axist Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Καλησπέρα Περιμένω ένα κινητό από μαγαζί που δεν έχω ξανά πάρει η παραγγελια έφυγε από κίνα στις 13/5 και μου το στείλανε με την 4px έχει κανεις ιδέα πια εταιρία συνεργάζεται στην ελλάδα ? http://en.4px.com/
mary Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εχω την εντυπωση πως ειναι κουριερ και θα περασει τελωνειο.
christakos07 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Η 4px μεταφέρει τα δέματα από τους πωλητές στα αντίστοιχα ταχυδρομεία(china post, singpost, hongkong post).Χρησιμοποιείται μόνο για μεταφορές εντός κίνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα