eddie1996 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 οχι.... Αρχίζει άπο WD και σε τι τελειώνει? CN? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likeastar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 ναι ακριβως...μιλησα με το ταχυδρομειο και μου ειπαν οτι εχουν δει και αποστολη απο Κινα να φτανει στις 60 μερες...εμενα ομως με προβληματιζει που ειναι στην Ελλαδα τοσες μερες αλλα δεν εχει παραδοθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amlet Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 RD285260199CN ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε τι γινεται με αυτο????? ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 ναι ακριβως...μιλησα με το ταχυδρομειο και μου ειπαν οτι εχουν δει και αποστολη απο Κινα να φτανει στις 60 μερες...εμενα ομως με προβληματιζει που ειναι στην Ελλαδα τοσες μερες αλλα δεν εχει παραδοθει... Για πάρε τλφ στην acs courier πρώτα και ρώτα εάν συνεργάζονται με αυτή την εταιρεία wedo RD285260199CN ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε τι γινεται με αυτο????? ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ! Εγώ που μπήκα και το βρήκα θα είναι εδώ από 2 εβδομάδες μέχρι 1 μήνας ακόμη αναμονή δυστηχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amlet Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Για πάρε τλφ στην acs courier πρώτα και ρώτα εάν συνεργάζονται με αυτή την εταιρεία wedo Εγώ που μπήκα και το βρήκα θα είναι εδώ από 2 εβδομάδες μέχρι 1 μήνας ακόμη αναμονή δυστηχώς. Σοβαρα μιλας?ΚΛΑΙΟΥ! Το στειλανε να φαντασεις στις 8 με 9 και το πληρωσα στις 4/10!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Σοβαρα μιλας?ΚΛΑΙΟΥ! Το στειλανε να φαντασεις στις 8 με 9 και το πληρωσα στις 4/10!! Ναι δεν κάνω πλάκα είχα παραγείλει και εγώ κάτι από κίνα πρόσφατα και μου ήρθε σε 55 ημέρες περίπου. Το acs courier δεν πάει σε εσένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 αυτό μου ήρθε. Ηταν ενα μικρό πακέτο με μπαταρίες. Γιατί να γυρίσει πίσω και να το κόψει το τελωνείο ; Μήπως σταματήσαν οι εισαγωγές ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 αυτό μου ήρθε. Ηταν ενα μικρό πακέτο με μπαταρίες. Γιατί να γυρίσει πίσω και να το κόψει το τελωνείο ; Μήπως σταματήσαν οι εισαγωγές ;; Γιατί πλέον δεν επιτρέπεται εκτός από ΕΕ να φέρνεις γνήσιες μπαταρίες κτλ κτλ Από Ε.Ε δεν ξέρω τι παίζει 100%. Σε εμένα μια φορά κάλυψαν το την μπαταρία με ένα χαρτάκι κολλητό για να μην δουν ότι είναι γνήσια και έτσι μου ήρθε κανονικά η μπαταρία. Δηλαδή κόλπο του κινέζου ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likeastar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Αποστολή με Sweden Post ξέρουμε πόσο καιρο κάνει να ερθει Ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Αποστολή με Sweden Post ξέρουμε πόσο καιρο κάνει να ερθει Ελλάδα? περίπου 1μισι εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likeastar Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστω πολυ!! τελικα το πακετο που περιμενα εφτασε!!μετα απο 2 μηνες!!! ευχαριστω για τη βοηθεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hostel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστω πολυ!! τελικα το πακετο που περιμενα εφτασε!!μετα απο 2 μηνες!!! ευχαριστω για τη βοηθεια!! αφού είχες υπομονή και περίμενες 2 μήνες είσαι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likeastar Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 εγω το θεωρουσα χαμενο,αλλα εφτασε...δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο ετσι και αλλιως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 εγω το θεωρουσα χαμενο,αλλα εφτασε...δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο ετσι και αλλιως Με τι ήρθε τελικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likeastar Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Με τι ήρθε τελικά? Με ελτα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα