Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Αποστολών & Αγορών από Κίνα

fantakola

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ναι ακριβως...μιλησα με το ταχυδρομειο και μου ειπαν οτι εχουν δει και αποστολη απο Κινα να φτανει στις 60 μερες...εμενα ομως με προβληματιζει που ειναι στην Ελλαδα τοσες μερες αλλα δεν εχει παραδοθει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι ακριβως...μιλησα με το ταχυδρομειο και μου ειπαν οτι εχουν δει και αποστολη απο Κινα να φτανει στις 60 μερες...εμενα ομως με προβληματιζει που ειναι στην Ελλαδα τοσες μερες αλλα δεν εχει παραδοθει...

Για πάρε τλφ στην acs courier πρώτα  και ρώτα εάν συνεργάζονται με αυτή την εταιρεία wedo

RD285260199CN ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε τι γινεται με αυτο????? ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Εγώ που μπήκα και το βρήκα θα είναι εδώ από 2 εβδομάδες μέχρι 1 μήνας ακόμη αναμονή δυστηχώς. 

Για πάρε τλφ στην acs courier πρώτα  και ρώτα εάν συνεργάζονται με αυτή την εταιρεία wedo

Εγώ που μπήκα και το βρήκα θα είναι εδώ από 2 εβδομάδες μέχρι 1 μήνας ακόμη αναμονή δυστηχώς. 

Σοβαρα μιλας?ΚΛΑΙΟΥ! Το στειλανε να φαντασεις στις 8 με 9 και το πληρωσα στις 4/10!!

Σοβαρα μιλας?ΚΛΑΙΟΥ! Το στειλανε να φαντασεις στις 8 με 9 και το πληρωσα στις 4/10!!

Ναι δεν κάνω πλάκα είχα παραγείλει και εγώ κάτι από κίνα πρόσφατα και μου ήρθε σε 55 ημέρες περίπου. Το acs courier δεν πάει σε εσένα.

m8ivyf.jpg

αυτό μου ήρθε. Ηταν ενα μικρό πακέτο με μπαταρίες. Γιατί να γυρίσει πίσω και να το κόψει το τελωνείο ; Μήπως σταματήσαν οι εισαγωγές ;; 

Γιατί πλέον δεν επιτρέπεται εκτός από ΕΕ να φέρνεις γνήσιες μπαταρίες κτλ κτλ Από Ε.Ε δεν ξέρω τι παίζει 100%. Σε εμένα μια φορά κάλυψαν το την μπαταρία με ένα χαρτάκι κολλητό για να μην δουν ότι είναι γνήσια και  έτσι μου ήρθε κανονικά η μπαταρία. Δηλαδή κόλπο του κινέζου ήταν :P

ευχαριστω πολυ!!

τελικα το πακετο που περιμενα εφτασε!!μετα απο 2 μηνες!!!

ευχαριστω για τη βοηθεια!!

αφού είχες υπομονή και περίμενες 2 μήνες είσαι μια χαρά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...