Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Αποστολών & Αγορών από Κίνα

fantakola

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

<p>Και τι μπορώ να κάνω εγώ γι'αυτό;</p>

Βοηθησε μας παραπανω για να σε βοηθησουμε

Εαν ο αριθμος που εχεις δεν σου εμφανιζει καμια πληροφορεια στην σελιδα της εταιρειας αποστολης τοτε ή δεν εχει σταλλει ποτε το πακετο σου ή ο αριθμος ειναι λαθος

Μετα απο τοσο καιρο ειναι αδυνατο να μην υπαρχει καταγραφη του πακετου στο IPS

Επικοινωνησε αμεσα με τον πωλητη και ενημερωσε τον

Αν δεις και περνανε οι μερες ανοιξε claim στο paypal (ή απευθειας στο ebay αν εκανες απο εκει την αγορα)

Σε καμια περιπτωση μημ αφησεις να εξαντληθουν οι 45 ημερες οτι και να σου λεει ο πωλητης

Στα ΕΛΤΑ δεν εχει κανενα νοημα να παρει, γιατι απο τη στιγμη που ο αριθμος εντωπισμου που εχεις δεν σου εμφανιζει καμια πληροφορια, σιγουρα δεν θα μπορεσουν και αυτοι να δουν κατι αλλο.

Επισης, πολυ σημαντικο, τα ΕΛΤΑ εχουν εποπτεια απο τη στιγμη που το δεμα εχει καταγραφει/σκαναρηστει στην Ελλαδα.Οχι απλως να εχει φτασει Ελλαδα

Οποτε μην κανετε ασκοπα τηλεφωνα γιατο δεν μπορουν να σας βοηθησουν αν δεν εχουν πρωτα απο ολα καταχωρησει το πακετο σας στο ελληνικο συστημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βοηθησε μας παραπανω για να σε βοηθησουμε

Εαν ο αριθμος που εχεις δεν σου εμφανιζει καμια πληροφορεια στην σελιδα της εταιρειας αποστολης τοτε ή δεν εχει σταλλει ποτε το πακετο σου ή ο αριθμος ειναι λαθος

Μετα απο τοσο καιρο ειναι αδυνατο να μην υπαρχει καταγραφη του πακετου στο IPS

Επικοινωνησε αμεσα με τον πωλητη και ενημερωσε τον

Αν δεις και περνανε οι μερες ανοιξε claim στο paypal (ή απευθειας στο ebay αν εκανες απο εκει την αγορα)

Σε καμια περιπτωση μημ αφησεις να εξαντληθουν οι 45 ημερες οτι και να σου λεει ο πωλητης

Στα ΕΛΤΑ δεν εχει κανενα νοημα να παρει, γιατι απο τη στιγμη που ο αριθμος εντωπισμου που εχεις δεν σου εμφανιζει καμια πληροφορια, σιγουρα δεν θα μπορεσουν και αυτοι να δουν κατι αλλο.

Επισης, πολυ σημαντικο, τα ΕΛΤΑ εχουν εποπτεια απο τη στιγμη που το δεμα εχει καταγραφει/σκαναρηστει στην Ελλαδα.Οχι απλως να εχει φτασει Ελλαδα

Οποτε μην κανετε ασκοπα τηλεφωνα γιατο δεν μπορουν να σας βοηθησουν αν δεν εχουν πρωτα απο ολα καταχωρησει το πακετο σας στο ελληνικο συστημα

Όντως ο αριθμός δεν εμφανίζει τίποτα. Ρώτησα τον πωλητή γι'αυτό και μου είπε ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, ότι το έχει στείλει όμως και να περιμένω να έρθει. Άρα προφανώς είναι λάθος ο αριθμός.

Επομένως, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, πέρα απ'το να περιμένω λίγο ακόμη και να έχω υπόψη να μην περάσουν οι 45 μέρες;

Όντως ο αριθμός δεν εμφανίζει τίποτα. Ρώτησα τον πωλητή γι'αυτό και μου είπε ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, ότι το έχει στείλει όμως και να περιμένω να έρθει. Άρα προφανώς είναι λάθος ο αριθμός.

Επομένως, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, πέρα απ'το να περιμένω λίγο ακόμη και να έχω υπόψη να μην περάσουν οι 45 μέρες;

Λογικά ναι θα πρέπει να περιμένεις περισσότερο και εννοείται  να μην  περάσουν οι 45 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

Aγορα απο δημοπρασια Ebay και υποψία για απάτη 

Εκανα το καλυτερο χτυπημα σε αυτη τη δημοπρασια

http://www.ebay.com/itm/HOT-BOX-mini-PC-CS918-Quad-Core-Android-4-2-Wi-F-1-8GHz-1080P-Bluetooth-t02-8GB-/121444822029?pt=AU_MultiFormatMediaPlayers&hash=item1c46acec0d

δεν πλήρωσα ακόμη .

Έστειλα αυτό το μήνυμα στο πωλητή

Dear shunhong2019,

Won the auction on 29/09/2014 for HOT BOX mini PC CS918 Quad Core Android 4.2 Wi-F 1.8GHz 1080P Bluetooth t01 8GB
I would like to know the following
1.If The product is original and packed in its original packaging?
2.If The product is ROOT?
3 Check if the product works well before you sent it ?
4.if item have pre-install xbmc or other apps?
5.You sent it with china post with trackin number?
6. If item not work on arrived you pay the shipping cost to retern it back?
I wait for answers as soon as pasible .

και έλαβα αυτή την απάντηση 

Hello,
Dear friends,
Since my PAYPAL account has been restricted inexplicable,
So you would not normally payments,
I'm sorry,
So please wait for the next bid,
I will promptly serve you,
If you can help me, I will feel very happy,
You will also get a very good income,
Look forward to your reply,
Thank you.

Να προχωρήσω στην πληρωμή ?

Εχει 29 μονο Feedback αλλα κανενα στο προιον της δημοπρασιας , αλλα  μονο σε κάρτες micro sd .Το προϊόν είναι κάτω από τη μισή τιμή .

Πόσες μέρες έχω διορία από 29-9-2014 ?

Aγορα απο δημοπρασια Ebay και υποψία για απάτη 

Να προχωρήσω στην πληρωμή ?

Εχει 29 μονο Feedback αλλα κανενα στο προιον της δημοπρασιας , αλλα  μονο σε κάρτες micro sd .Το προϊόν είναι κάτω από τη μισή τιμή .

Πόσες μέρες έχω διορία από 29-9-2014 ?

Δεν κανει μπαμ πως ειναι μουφεξ?

Χωρια του οτι γραφει ο ιδιος πως ο λογαριασμος του ειναι μπλοκαρισμενος...

Αφου και ο ιδιος το υποψιαζεσαι, γιατι να μπλεξεις?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα έχω παραγγείλει από Κίνα μέσο ebay από 11/09 το tracking number είναι RG015900575CN. Στο site to china post εμφανίζει 

item No Year Status Location Destination Date RG015900575CN 2014 Received by China Post Beijing Greece 20140915 1112 RG015900575CN 2014 Export Customs Scan Beijing Greece 20140916 1758 RG015900575CN 2014 Export Security Scan Beijing Greece 20140917 0119 RG015900575CN 2014 Sent to airline Beijing Greece 20140917 0727

και στο site των ΕΛΤΑ 

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 15-09-2014 11:12 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 16-09-2014 19:46 IPS

Είναι δυνατό να κάνουν τόσο πολύ καιρό να ανοίξουν τον σάκο στο αεροδρόμιο? είμαι ακόμη στα φυσιολογικά πλαίσια καθυστέρησης ή πρέπει να αρχίσω να ζητάω refund?

Σε αποστολή με SG Post, ισχύει αυτό που είχε ειπωθεί σε προηγούμενη σελίδα, ότι δηλαδή από την ώρα που θα γίνει Despatched to overseas θέλει 7-14 εργάσιμες για να φτάσει Ελλάδα?

Σε αποστολή με SG Post, ισχύει αυτό που είχε ειπωθεί σε προηγούμενη σελίδα, ότι δηλαδή από την ώρα που θα γίνει Despatched to overseas θέλει 7-14 εργάσιμες για να φτάσει Ελλάδα?

τουλάχιστον

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα παιδιά!

Νέα στη παρέα και ζητώ τη βοήθειά σας!

Κάποια εταιρεία "We do" την ξέρετε?

http://www.wedoexpress.com/index.php?mod=trackInquiry&act=index

Μου έχουν στείλει κάποια δέματα από Κίνα με αυτή αλλά έχουν αργήσει παααρα πολύ και δεν μπορώνα βρω τηλέφωνο να επικοινωνήσω στην Ελλάδα.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Καλημέρα παιδιά!

Νέα στη παρέα και ζητώ τη βοήθειά σας!

Κάποια εταιρεία "We do" την ξέρετε?

http://www.wedoexpress.com/index.php?mod=trackInquiry&act=index

Μου έχουν στείλει κάποια δέματα από Κίνα με αυτή αλλά έχουν αργήσει παααρα πολύ και δεν μπορώνα βρω τηλέφωνο να επικοινωνήσω στην Ελλάδα.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Καλησπέρα και σε εσένα. Μήπως σου έχουν δώσει κανέναν αριθμό αποστολής ?( tracking number) Εάν ναι δώστο για να σου πούμε εμείς.

Μου έχουν δώσει..είναι αρκετα δέματα,δεν είναι μόνο ενα..

Στο ένα μου δείχνει αυτό:

From the country:China

2014-10-24 05:18:16   Greece Dispatching 2014-10-13 14:24:07   Greece Arrival at inward office of exchange 2014-09-29 06:07:49   51805300 Departure from outward office of exchange 2014-09-26 10:30:05   51805300 Opening 2014-09-21 14:19:03   51810302 Collection 2014-09-20 08:59:06   SHENZHEN OF CHINA Departure Scan 2014-09-20 07:03:47   SHENZHEN OF CHINA Awaiting packaging 2014-09-20 03:01:07   SHENZHEN OF CHINA Order entry processing center

τι έχεις να πεις?

Επίσης,ξέρει κάποιος γι αυτη την εταιρεία κατι?

Μου έχουν δώσει..είναι αρκετα δέματα,δεν είναι μόνο ενα..

Στο ένα μου δείχνει αυτό:

From the country:China

2014-10-24 05:18:16   Greece Dispatching 2014-10-13 14:24:07   Greece Arrival at inward office of exchange 2014-09-29 06:07:49   51805300 Departure from outward office of exchange 2014-09-26 10:30:05   51805300 Opening 2014-09-21 14:19:03   51810302 Collection 2014-09-20 08:59:06   SHENZHEN OF CHINA Departure Scan 2014-09-20 07:03:47   SHENZHEN OF CHINA Awaiting packaging 2014-09-20 03:01:07   SHENZHEN OF CHINA Order entry processing center

τι έχεις να πεις?

Επίσης,ξέρει κάποιος γι αυτη την εταιρεία κατι?

Δώσε μας τον αριθμό αποστολής για να σε βοηθήσουμε σωστά γιατί με αυτά που μας δίνεις δεν καταλαμβαίνουμε και πολλά. Το μόνο είναι ότι έχει μπει στην Ελλάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα και ευχαριστω για την απάντηση σου!

δεν μπορω να δώσω τον αριθμο αποστολής γιατί υπάχρχει φωτογραφια από το δεμα με τα στοιχεια μου επανω και τι περιεχει μεσα,ελπιζω να καταλαβαινεις..

2014-10-24 05:18:16   Greece   Dispatching

2014-10-13 14:24:07   Greece       Arrival at inward office of exchange

2014-09-29 06:07:49   51805300  Departure from outward office of exchange

αυτο σε βοηθάει καθόλου?

Επεξ/σία από likeastar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...