Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου έχει έρθει μετά από αγορά από το ebay ένα email και αναφέρει τα εξής στοιχεία:

Item # : ----

Transaction id : ----

Το δέμα στέλνεται με China Post...

Μπαίνω στη σελίδα: http://track-chinapost.com/start_greecepost.php (αυτή είναι η σωστή;; ) και με το Transaction id μου γράφει China Post Item#---- Delivery Information in Greece (ακόμη και το Item# να βάλλω πάλι το ίδιο μου γράφει)

Να φανταστώ ότι όταν μπει στην Ελλάδα θα μου βγάλει κάποιο άλλο μήνυμα;;

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα μου την ανοίγει τώρα αλλά ούτε καν στην track-chinapost.com μπαίνω (μάλλον έχει κανα θεματάκι η σελίδα).

Εν πάση περιπτώσει, σε ποια σελίδα πάω για να δω με το Transaction id το δέμα που στέλνεται με ChinaPost;

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μάλλον λέω βλακείες.. Το Trasaction id μήπως έχει σχέση με τη πληρωμή του προιόντος μέσω paypal;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσύ χρειάζεται το Tracking Number...

Που λογικά δεν τον έχω.. Από τη στιγμή που έχει στείλει το πακέτο μπορώ να ζητήσω tracking number;

Επεξ/σία από georgiad
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ!

Στον ένα έστειλα και θα περιμένω απάντηση τι θα μου πει, ο άλλος έχει στις απαντημένες ερωτήσεις του που δεν είχα δει ότι αν η αξία του προιόντος είναι μικρότερη των 50δολλαρίων χρεώνει το tracking number 2-3$USD αλλίως τσάμπα

Δημοσ.

προς ενημέρωση..

2 αγοραστές. Και οι 2 στέλνουν με ChinaPost.

Ο ένας γράφει Shipping: FREE Economy Int'l Shipping και σου δίνει tracking number (αγορα>50$ τσαμπα tracking αλλιςω  2-3$)

Ο άλλος γράφει Shipping: FREE Standard International Flat Rate Postage και όταν του ζήτησα τον αριθμό μου απάντηση "...Sorry the normal post hasn't tracking number. ..."

Πως γίνεται τώρα αυτό δεν έχω ιδεα.. :-)

Δημοσ.

To πως περιγραφει ο καθε πωλητης τον τροπο αποστολης ειναι σχετικο

Αν υπαρχει tracking number στην αποστολη, τοτε ο πωλητης θα σας το δωσει.

Εφοσον εχετε αυτον τον αριθμο, μπορειτε να εντωπισετε το αντικειμενο στην σελιδα της εταιρειας αποστολης.Εκει θα εχετε το σιγουρο αποτελεσμα.Υπαρχουν και αλλες σελιδες που κανουν αναλογη δουλεια, αλλα και αυτες ενημερωνονται μεσα απο τα συστηματα των εταιρειων αποστολης.

αναλογα τωρα την εταιρεια, εξαρταται και το ποτε θα εμφανιστει στο συστημα των ΕΛΤΑ.Συνηθως, αφου καταχωρηθει στο IPS θα μπορει να εμφανιζεται στο συστημα των ΕΛΤΑ, αλλα επι της ουσιας θα βλεπεται μονο οτι το πακετο εχει καταχωρηθει στο IPS και τιποτε περισσοτερο.

Μονο οταν θα μπει Ελλαδα και θα σκαναριστει απο τα ΕΛΤΑ θα λαμβανεται ενημερωση απο το συστημα των ΕΛΤΑ

Με transaction id, αριθμους αποστολης και γενικοτερα οτιδηποτε περαν αριθμου εντωπισμου (traking number) δεν μπορειτε να παρακολουθησετε κανενα δεμα

Δημοσ.

Χαίρετε! Θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση πάνω στο θέμα. Έχω παραγγείλει κάτι σχεδόν εδώ και έναν μήνα περιμένοντας να έρθει. Όμως, ενώ μου έχει δώσει το tracking number, δεν εμφανίζει αποτέλεσμα σε όποια σελίδα κι αν το δοκιμάζω. Μίλησα με τον πωλητή και μου είπε ότι σε πολλές περιπτώσεις συμβαίνει αυτό και να περιμένω λίγες μέρες και θα έρθει το δέμα μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω πού είναι το δέμα μου, ώστε να μην περιμένω απλά να έρθει χωρίς να ξέρω που βρίσκεται; Μήπως αν επικοινωνήσω με τα ΕΛΤΑ μου δώσουν απαντήσεις;(λογικά έχει έρθει Ελλάδα). Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό με το tracking number; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Χαίρετε! Θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση πάνω στο θέμα. Έχω παραγγείλει κάτι σχεδόν εδώ και έναν μήνα περιμένοντας να έρθει. Όμως, ενώ μου έχει δώσει το tracking number, δεν εμφανίζει αποτέλεσμα σε όποια σελίδα κι αν το δοκιμάζω. Μίλησα με τον πωλητή και μου είπε ότι σε πολλές περιπτώσεις συμβαίνει αυτό και να περιμένω λίγες μέρες και θα έρθει το δέμα μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω πού είναι το δέμα μου, ώστε να μην περιμένω απλά να έρθει χωρίς να ξέρω που βρίσκεται; Μήπως αν επικοινωνήσω με τα ΕΛΤΑ μου δώσουν απαντήσεις;(λογικά έχει έρθει Ελλάδα). Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό με το tracking number; Ευχαριστώ!

Δοκίμασε να βάλεις το tracking number στο site από τα ΕΛΤΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...