stygian13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε parsifal πραγματικά φοβερό το link που έστειλες. Εμφάνισε αμέσως ότι το δέμα έχει φτάσει στην Ελλάδα, ενώ η τελευταία ενημέρωση με το tracking number από το Swiss Post έδειχνε εδώ και μέρες ότι απλά το δέμα είχε αναχωρήσει από Κίνα. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 01-02-2014 10:59 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 01-02-2014 13:10 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Έχω μία ερώτηση. Τι σημαίνει ''ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ'';
parsifal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Έχω μία ερώτηση. Τι σημαίνει ''ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ''; Ο οδηγός στο post #1 το απαντάει αυτό...
ahepa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 ερώτηση αν ξέρει κανείς γιατί στο σύστημα των ΕΛΤΑ εμφανίζει 2 φορές ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS/Item in conta IPS?
fantakola Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 ερώτηση αν ξέρει κανείς γιατί στο σύστημα των ΕΛΤΑ εμφανίζει 2 φορές ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS/Item in conta IPS? Tι εννοεις οταν λες πως το εμφανιζει 2 φορες? Μπορεις να παραθεσεις ενα screenshot?
nkprl Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μηπως γνωριζει κανεις τι σημαινει local mail tracking ,,,το βγαζει στο direct link οταν βαζω tracking number.
fantakola Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μηπως γνωριζει κανεις τι σημαινει local mail tracking ,,,το βγαζει στο direct link οταν βαζω tracking number. screenshot? Παιδια βαζετε και κανα screenshot για να μπορουμε να καταλαβουμε ακριβως ποιο ειναι το θεμα Σε ποιο direct link? Σε ποιο ψαχτηρι βαζεις το tracking number?
nkprl Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Βάζω το tr number εδώ http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php(σουηδική courier) Ορίστε και το screenshot.... Στα ΕΛΤΑ πάντως μου λένε οτι δεν έχει μπεί στη χώρα ακόμη.
fantakola Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Βάζω το tr number εδώ http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php(σουηδική courier) Ορίστε και το screenshot.... Στα ΕΛΤΑ πάντως μου λένε οτι δεν έχει μπεί στη χώρα ακόμη. 1.jpg αυτο που καταλαβαινω ειναι πως σε ενημερωνει οτι πλεον παρακολουθεις την πορεια του αντικειμενου μεσα απο το τρακινγκ των ΕΛΤΑ Λογικα θα πρεπει τις επομενες μερες να εμφανιστει στα ΕΛΤΑ Οποτε κανε λιγο υπομονη να δεις ποτε θα εμφανιστει στα μερη μας
nikanta Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 έστειλα ένα κινητό για επισκευή στο minideal κοντεύει σχεδόν μήνα αλλά επιτέλους άρχισε να δείχνει κάποια κίνηση στο china post σήμερα που μπήκα να το τσεκάρω μου εμφάνισε κάτι που με προβλημάτισελέει ότι έγινε αποτυχία στην αποστολή τι σημαίνει αυτό?
fantakola Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αποτυχια στην παραδοση αναφερει, οχι στην αποστολη Επικοινωνησε με το καταστημα και ρωτησε τους γιατι δεν το παρελαβαν Sent from my Mobile using Insomnia
nikanta Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 έστειλα μήνυμα στο κατάστημα και περιμένω απάντηση... μπορώ να κάνω κάτι άλλο? κινδυνεύει να χαθεί το δέμα? υπάρχει περίπτωση να γυρίσει πίσω?
panava Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ψάχνωντας βρήκα αυτό σχετικά με το Item in conta IPS. http://post2mail.wordpress.com/2014/03/08/conta-elta-tracking-system/
maverik13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 παιδια μια ερωτηση οταν παραγγελνεις απο το Minideal το οποιο ασ που με για ενα κινητο εχουν δωρεα μεταφορικα αυτο σημενει οτι ερχετε με αεροπλανο η με καραβι? αν ειναι με αεροπλανο παει καρφι ελλαδα η περναει απο μερικες χωρες πρωτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα