Panos-Rodos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Στις 27/7/2020 στις 9:34 ΜΜ, vlandakos είπε Απο Oλλανδία έρχονται,εδω ειναι το πρόβλημα. Το δικο μου απο Ολλανδια ηρθε σε 1 μήνα και εδώ στο τελωνείο ειναι απο τον Ιούνιο χωρις καμία ανταποκριση στα μυνηματα και στα τηλέφωνα. Μακάρι να βελτιωθει η κατάσταση αλλα δεν το νομίζω. σημερα παραλαμβανω.Τελικα μια χαρα απο θεμα χρονου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavagg31 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Γιατι δεν απαντανε στα ρημαδια τα email ρε παιδια; Τους κοψαν το ιντερνετ και δεν μπορουν να τα δουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlandakos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, Panos-Rodos είπε σημερα παραλαμβανω.Τελικα μια χαρα απο θεμα χρονου. Μια χαρα.Τοπ δικο μου σταθερα κολλημενο στο τελωνειο.Εγω προχωρησα σε refund και το ali express με αποζημίωσε. Δεν το περιμενα γιατι το tracking ελεγε οτι εχει φτασει στην χωρα προορισμου,με λιγο μελλοδραμα τους έπεισα.Καλη συνεχεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos-Rodos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, vlandakos είπε Μια χαρα.Τοπ δικο μου σταθερα κολλημενο στο τελωνειο.Εγω προχωρησα σε refund και το ali express με αποζημίωσε. Δεν το περιμενα γιατι το tracking ελεγε οτι εχει φτασει στην χωρα προορισμου,με λιγο μελλοδραμα τους έπεισα.Καλη συνεχεια!! Τουλαχιστον εγινε refund. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris Lamia Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, μου έβγαλε απο 11/20 παραγγελία απο Aliexpress και μέσω PostNl, δηλαδή δείχνει οτι ήρθε απο Ολανδία, μου βγάζει "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ" Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.)", κόστος με τα μεταφορικά 62 ευρώ, τον ήπια λέτε; Είναι σετ, μητρική, cpu και RAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MENL Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Γειά σας. Tracking number RV571883461CN. Φαίνεται να έκανε βόλτες πήγαινε έλα σε όλη την Κίνα κ από 03/07 είναι κολλημένο. Είναι λογικό; Συγνώμη αλλά ειμαι παντελώς άσχετη με παραγγελίες από εξωτερικο😵😵 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirious Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Καλημερα, Παιδιά γνωρίζει κανείς τι γίνεται στις περιπτώσεις άρνησης παραλαβής δέματος το οποίο είναι δασμολογημένο από το τελωνείο; Επειδή με χρεώσανε 36 ευρω σε ενα πακετάκι αντιστάσεις για ηλεκτρονικό τσιγάρο και σκέφτομαι να μην παραλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiawrc Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Μιλαω με ενα εργοστασιο στην Κινα και εκανα μια παραγγελια 140 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.Επειδη καταθεση σε τραπεζα ειχε 17 ευρω προμηθεια μου ειπε η κινεζα,ασε να σου κανω μια παραγγελια στο allibaba. Πληρωσα με καρτα,και επειδη μιλαμε στο whatsap για αμεση επικοινωνια μου εστειλε το tracking nubmer.Απο οτι ειδα αυτη θα στειλει το δεμα 2kg με Fedex.Tην ρωτησα γιατι δεν εστειλε με china post και μου λεει θα αργησει παρα πολυ... Επειδη διαβαζω διαφορα οτι με τα courier εχει τσεκουρι ,τι πρεπει να κανω?Για να γλυτωσω κοστος θα πρεπει να παω εγω εκει για εκτελωνισμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, fabiawrc είπε Μιλαω με ενα εργοστασιο στην Κινα και εκανα μια παραγγελια 140 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.Επειδη καταθεση σε τραπεζα ειχε 17 ευρω προμηθεια μου ειπε η κινεζα,ασε να σου κανω μια παραγγελια στο allibaba. Πληρωσα με καρτα,και επειδη μιλαμε στο whatsap για αμεση επικοινωνια μου εστειλε το tracking nubmer.Απο οτι ειδα αυτη θα στειλει το δεμα 2kg με Fedex.Tην ρωτησα γιατι δεν εστειλε με china post και μου λεει θα αργησει παρα πολυ... Επειδη διαβαζω διαφορα οτι με τα courier εχει τσεκουρι ,τι πρεπει να κανω?Για να γλυτωσω κοστος θα πρεπει να παω εγω εκει για εκτελωνισμο? Πολύ φοβάμαι ότι το κόστος δεν θα το γλυτώσεις ,δασμό-ΦΠΑ -έξοδα ,οκ ίσως ένα μικρό κόστος του εκτελωνισμού αλλά μάλλον θα φας ταλαιπωρία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiawrc Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Λοιπον!!! το δεμα απο κινα παραδοθηκε σε 3 μερες! Η κινεζα το εστειλε στην fedex16 απριλιοου 9.45 το πρωι και παρελαβα σημερα 19 απριλιου στις 4 το απογευμα. Κανενα τελωνειο τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Έχω κανά δύο χρόνια να παραγγείλω από Κίνα, λόγω του φόβου τελωνείου. Σε τι κατάσταση είναι πλέον τα πράγματα; Θέλω να πάρω μία πλακέτα AC από AliExpress που με μεταφορικά βγαίνει περί τα 82€ και για την ίδια από Ελλάδα μου ζητάνε 190€. O μόνος τρόπος αποστολής είναι "AliExpress Standard Shipping" Θα την φάω σίγουρα στο τελωνείο; Υπάρχουν εναλλακτικές; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarK_HumOuR Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου καλησπερα παιδια παρηγγειλα κατι μπλουζακια απο κινα, απο ιστοτοπο που εχω ξαναπαραγγειλει παλια και τοτε ειχα πληρωσει τελωνειο στα ελτα 2,5 ευρω. ειχαν τυπωσει απ εξω συνολικο κοστος 20 δολαρια, και πληρωσα 2,5 ευρω. δεν με πειραζει. το ιδιο κοστος εβαλαν και σ αυτη την παραγγελεια που σας δειχνω στην φωτογραφια. απο τις 15 του μηνα δειχνει κολλημενο στο τελωνειο της Αθηνας. και πριν λιγο που μπηκα να το τσεκαρω βαζοντας το tracking number, μου εβγαζε "δεν υπαρχει τετοια αποστολή"! μ επιασε σύγκρυο! μετα απο μιση ωρα ξαναεμφανιστηκε εκει κολλημενο. δεν ξερω τι φταιει κι εχει μεινει εκει κολλημενο. μπορω να κανω καποια ενεργεια να το ξεκολλησω εγω; μπορω να τους στειλω ενα μειλ με το paypal που πληρωσα πχ? σε ποιο μειλ των ΕΛΤΑ στελνω τα αποδεικτικα στοιχεια? παρακαλω βοηθειστε οποιος ξερει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα