Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Panos-Rodos είπε

Καλημερα,ναι απο τις 21/07 16:56

Εμενα εχει κολλήσει ακομα στο sorting ρε φιλε και κανουν τα στραβα ματια στην post nl, απο τότε εχουν να κανουν ανανέωση στο tracking. 

Αλλα υποψιάζομαι επειδή ειναι ακριβό πακέτο θελει λιγο παραπάνω λογο εκτελωνισμου

• Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα δεν περνάει τελωνείο Ελλάδα.Και εμένα πάνω από το όριο είναι.Γενικα το Post NL εχει μια καθυστέρηση με τις ενημερώσεις.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Panos-Rodos είπε

Μα δεν περνάει τελωνείο Ελλάδα.Και εμένα πάνω από το όριο είναι.Γενικα το Post NL εχει μια καθυστέρηση με τις ενημερώσεις.

Το γνωριζω οτι δεν περναει απο τελωνειο ελλαδα, δεν ξερω αν περναει τελωνειο εκει? Οπως και να εχει τα ελτα λενε οτι εχει φυγει απο ολλανδια αλλα δεν ξέρω τι να πιστεψω αφου δεν μου ανανέωσε καθόλου. Και αμα ειχε φυγει επρεπε να εχει φτάσει μεχρι τωρα τουλάχιστον και να φανεί στο σύστημα 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Mg999 είπε

Το γνωριζω οτι δεν περναει απο τελωνειο ελλαδα, δεν ξερω αν περναει τελωνειο εκει? Οπως και να εχει τα ελτα λενε οτι εχει φυγει απο ολλανδια αλλα δεν ξέρω τι να πιστεψω αφου δεν μου ανανέωσε καθόλου. Και αμα ειχε φυγει επρεπε να εχει φτάσει μεχρι τωρα τουλάχιστον και να φανεί στο σύστημα 

Θα κάνεις υπομονή. Οταν ανοιχτεί ο σάκος θα σκαναριστεί και θα το δεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Θα κάνεις υπομονή. Οταν ανοιχτεί ο σάκος θα σκαναριστεί και θα το δεις

Καλημερα, δεν ξερω αν εχει φυγει καν απο ολλανδια αφου δεν μου εβγαλε ανανεωση.. 

Απο ΕΛΤΑ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ14-07-202006:36ΟΛΛΑΝΔΙΑΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ15-07-202012:44ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Απο PostNL

• 15 Jul 202012:44

The item is at the PostNL sorting center

POSTNL - NETHERLANDS POST
  • 15 Jul 202012:44

The item is processed at the PostNL sorting center
Επεξ/σία από Mg999
Δημοσ.

Έχει αποσταλεί σίγουρα.Και σε μένα στα ΕΛΤΑ δείχνει ότι και ακριβώς σε σένα αλλά στο NL ότι είναι προς destination country.Πιστευω πως απλα καθυστερεί η ενημέρωση.Ουτως η άλλος 15-20 εργάσιμες έλεγε τουλάχιστον σε μένα αυτό που παρήγγειλα.

Δημοσ.

Καλησπερα.

Αγορα απο κινα τον Απρίλιο ,το εστειλε μεσω Ολλανδιας και απο  τις 24 Ιουνιου ειναι στο τελωνειο (Αερολιμενας Αθηνών (ΚΑΤ)..)γράφει.

Κατι πρεπει να παίζει και απο Ολλανδία.

Εχω στειλει αρκετα email  αλλα φυσικα δεν πειρα καμία απάντηση.Απο εβδομάδα θα προσπαθήσω και τηλεφωνικώς.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, vlandakos είπε

Καλησπερα.

Αγορα απο κινα τον Απρίλιο ,το εστειλε μεσω Ολλανδιας και απο  τις 24 Ιουνιου ειναι στο τελωνειο (Αερολιμενας Αθηνών (ΚΑΤ)..)γράφει.

Κατι πρεπει να παίζει και απο Ολλανδία.

Εχω στειλει αρκετα email  αλλα φυσικα δεν πειρα καμία απάντηση.Απο εβδομάδα θα προσπαθήσω και τηλεφωνικώς.

Από πού από Κίνα?Με ποια μέθοδο αποστολής?

Δημοσ.

Αli

10 λεπτά πριν, Panos-Rodos είπε

Από πού από Κίνα?Με ποια μέθοδο αποστολής?

Aπο Αli express  φίλε μου με ΑliExpress standard shipping.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, vlandakos είπε

Αli

Aπο Αli express  φίλε μου με ΑliExpress standard shipping.

Δεν ήξερα ότι το ALI στέλνει μέσω Ολλανδίας...

Σε μια αγορά και μόνο που έκανα από εκει,πριν χρόνια,είχε κάνει 2 εβδομάδες να έρθει Ελλάδα και ένα μήνα στο τελωνειο.Ακριβο πραγμα όμως και δύσκολο στον υπολογισμό του ΦΠΑ.

Υπομονή,έχεις κάνει την παραγγελία σε πολύ δύσκολο χρονικό διάστημα και από ότι διάβασα είναι παρα πολλοι αυτοί που περιμένουν.

Περίμενα επίτηδες και παρήγγειλα τον Ιούνιο.

Επεξ/σία από Panos-Rodos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Panos-Rodos είπε

Δεν ήξερα ότι το ALI στέλνει μέσω Ολλανδίας...

Σε μια αγορά και μόνο που έκανα από εκει,πριν χρόνια,είχε κάνει 2 εβδομάδες να έρθει Ελλάδα και ένα μήνα στο τελωνειο.Ακριβο πραγμα όμως και δύσκολο στον υπολογισμό του ΦΠΑ.

Υπομονή,έχεις κάνει την παραγγελία σε πολύ δύσκολο χρονικό διάστημα και από ότι διάβασα είναι παρα πολλοι αυτοί που περιμένουν.

Περίμενα επίτηδες και παρήγγειλα τον Ιούνιο.

Μερικοι στελνουν .

Μακαρι να είνια όπως τα λες και να ερθει και να μην παει στα αζήτητα γιατι  ήταν κατι ακουστικα ,δεν εβρισκα κατι παρομοια εδω Ελλάδα και τα ηθελα δωρο για την μικρη.

Δημοσ.

Και γω τα ιδια φιλε μου ειναι εδω και δυο εκδομαδες και λεει εκφωρτοση απο μεταφορικο μεσο και το ali στελνει μεσω ολλανδιας και ελαχιστες φορες απο σουηδια 

Δημοσ.
Στις 25/7/2020 στις 10:04 ΜΜ, stavagg31 είπε

Και γω τα ιδια φιλε μου ειναι εδω και δυο εκδομαδες και λεει εκφωρτοση απο μεταφορικο μεσο και το ali στελνει μεσω ολλανδιας και ελαχιστες φορες απο σουηδια 

Το post nl έχει ανεβάσει οδηγία ότι υπάρχει καθυστέρηση για τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες χωρίς να δώσει συγκεκριμένο χρονο όπως έκανε παλιοτερα λόγω covid.Υπομονη και θα έρθουν σε όλους μας.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Panos-Rodos είπε

Το post nl έχει ανεβάσει οδηγία ότι υπάρχει καθυστέρηση για τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες χωρίς να δώσει συγκεκριμένο χρονο όπως έκανε παλιοτερα λόγω covid.Υπομονη και θα έρθουν σε όλους μας.

Απο Oλλανδία έρχονται,εδω ειναι το πρόβλημα.

Το δικο μου απο Ολλανδια ηρθε σε 1 μήνα και εδώ στο τελωνείο ειναι απο τον Ιούνιο χωρις καμία ανταποκριση στα μυνηματα και στα τηλέφωνα.

Μακάρι να βελτιωθει η κατάσταση αλλα δεν το νομίζω.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, vlandakos είπε

Απο Oλλανδία έρχονται,εδω ειναι το πρόβλημα.

Το δικο μου απο Ολλανδια ηρθε σε 1 μήνα και εδώ στο τελωνείο ειναι απο τον Ιούνιο χωρις καμία ανταποκριση στα μυνηματα και στα τηλέφωνα.

Μακάρι να βελτιωθει η κατάσταση αλλα δεν το νομίζω.ε

Εχθές άφιξη στην Ελλάδα.Αερολιμενα Αθηνών ΚΑΤ σήμερα στις 6:00

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...