Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Αποστολών & Αγορών από Κίνα

fantakola

Προτεινόμενες αναρτήσεις

random μεταφορέας ? γιατί στη tracking τις 4px δεν διευκρινίζει τίποτα, βασικά δεν λέει τίποτα παραπάνω από αυτό που έκανα C&P παρακάτω 

waybill number   (Ταδε)  GR   2015-05-13   03:57:31   Operation completed 

Εγώ με το απλοϊκό μυαλό μου φανταζόμουνα ότι θα έλεγε πχ handed over το ems tracking number (τάδε) 
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

περίπου 190 με τα μεταφορικά. 

Επειδή στην αρχή μου λέγανε ότι είναι με dhl και το νούμερο δεν αντιστοιχούσε ανταλλάξαμε μερικά mail μέχρι να βρούν ότι είναι με 4px. Δευτερα τρίτη λέω να κάνω dispute στο paypal γιατί δε μου αρέσει να μένω στο σκοτάδι.

Εντωμεταξύ έκανα παραγγελια για ένα φίλο μου το ίδιο πράγμα μια βδομάδα νωρίτερα από άλλο μαγαζί και ήρθε σε 14 μέρες με china post.

• 4 μήνες μετά...

Συγγενής μου θέλει να παραγγείλει κινητό από Κίνα και έχει ακούσει ότι γίνεται αποστολή με Σουηδικό ταχυδρομείο.

Αληθεύει κάτι τέτοιο ή γίνεται μπέρδεμα με το Φινλανδικό ή κάποιο άλλο;

Το κινέζικο είναι αξιόπιστο;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Καλησπέρα, έχω παραγγείλει από το ebay ένα κινητό από τις 16/10.Το tracking number που μου έχει δώσει δε λειτουργεί. Μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα εδώ και πολύ καιρό. Τι μπορεί να φταίει; Από επικοινωνία που είχα με τον seller μου είπε ότι το tracking number θα λειτουργήσει όταν το αντικείμενο φτάσει Ελλάδα και ότι πρέπει να κάνω υπομονή λίγες μέρες ακόμα.Ξέρουμε κατά πόσο ισχύει αυτό ή με δούλεψε;

Number:RN113960494MY

Expired (16750Days)

Destination Country - Not Found

Origin Country - Malaysia

1970-01-01 08:00, System is under maintenance, Sorry for the inconvenience cause(MelTrack35), 

======================================

Powered by www.trackingmore.com

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

καλησπέρα

ποιος τρόπος σου δίνει tracking number, το Economy International Shipping ή το Standard International Flat Rate Postage?

νομίζω το δεύτερο, διορθώστε με αν κάνω λάθος. 

• 2 μήνες μετά...

Αν θέλεις να στείλεις δέματακι σε όλη την ελληνική επικράτεια είναι μέχρι 3 κιλά 1.5€

Μετά τα 3 κιλά πάει αναλογικά η χρεωση

Μπορείς μέχρι 20 κιλά δέμα να στείλεις με χρέωση 10€

Τώρα αν θέλεις εξωτερικο αλλάζει η τιμή.

1 κιλό πχ για Κύπρο συστημένο έχει 11.4€ και απλο έχει 8.5€

Aρα αυτο που γραφει δεν ισχυει; 

Θελω να παραγγειλω απο gearbest ακουστικα Package weight: 0.560 kg 

Αν βαλω το registered που σημαινει οτι ερχεται με ελτα υπολογιζω τα 3 ευρω μονο; 

Ώπα ώπα

Περίμενε φίλε μου

Εγώ νόμιζα θέλεις να στείλεις κάποιο δεμα σε κάποιον άλλο εντός Ελλάδας για αυτό σ έλεγα τις τιμές αυτές.

Άκου και μην μπερδευεσαι

Αυτό που θέλεις δεν υπολογίζεται έτσι, η αγορά από Κίνα κατά 99% θα έχει δωρεαν μεταφορικά (και γενικά τα μεταφορικά το γράφει ποσό κοστίζουν)

Αν έχει η αγορά σου και tracking number ώστε να το εντοπίζεις που βρίσκεται (registered δηλαδή) θα κοστίζει πολύ λίγο πάλι άντε 1.5-2€ δεν τα έχουν ακριβά.

Από Κίνα προς Ελλάδα τα ακουστικά σου δεν θα έρθουν με ελτα,θα έρθουν με ξένη εταιρία και θα στα παραδώσουν απλά τα έλτα και αφού πρόκειται για ακουστικά που είναι κάτι ελαφρύ κατά πάσα πιθανότητα θα στο φέρει σπίτι ο ταχυδρόμος αλλιώς θα σου αφήσει ειδοποίηση να περάσεις να το πάρεις ο ίδιος απο τα έλτα.

Ώπα ώπα

Περίμενε φίλε μου

Εγώ νόμιζα θέλεις να στείλεις κάποιο δεμα σε κάποιον άλλο εντός Ελλάδας για αυτό σ έλεγα τις τιμές αυτές.

Άκου και μην μπερδευεσαι

Αυτό που θέλεις δεν υπολογίζεται έτσι, η αγορά από Κίνα κατά 99% θα έχει δωρεαν μεταφορικά (και γενικά τα μεταφορικά το γράφει ποσό κοστίζουν)

Αν έχει η αγορά σου και tracking number ώστε να το εντοπίζεις που βρίσκεται (registered δηλαδή) θα κοστίζει πολύ λίγο πάλι άντε 1.5-2€ δεν τα έχουν ακριβά.

Από Κίνα προς Ελλάδα τα ακουστικά σου δεν θα έρθουν με ελτα,θα έρθουν με ξένη εταιρία και θα στα παραδώσουν απλά τα έλτα και αφού πρόκειται για ακουστικά που είναι κάτι ελαφρύ κατά πάσα πιθανότητα θα στο φέρει σπίτι ο ταχυδρόμος αλλιώς θα σου αφήσει ειδοποίηση να περάσεις να το πάρεις ο ίδιος απο τα έλτα.

χαχαχααχ τουλαχιστον συνεννοθηκαμε :ρ

Ευχαριστω πολυ φιλε, και γρηγορος και πολυ βοηθητικος! Καλο βραδυ

Μια τελευταια ερωτηση, αν λεει free και στο registered ισχυει, η η χρεωση προκυπτει μετα; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...