Lnk Hlk Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μήπως κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο και σου 'σπάει' την αποστολή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskakoul Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 RF516229735SG Παιδιά εγώ κάνει την παραγγελία από τις 06/01 του 2018 και ακόμα μου δείχνει αυτό , μπορεί να μου πει κανεις ποσο καιρό θα πάρει για να έρθει στα χέρια μου το κινητό . Έρχεται με Singapore Post απ’ ότι είδα και παραπάνω άλλοι περίμεναν 40 μέρες και . Αν γνωρίζεται κάτι παραπάνω θα με βοηθούσατε !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, panoskakoul είπε RF516229735SG Παιδιά εγώ κάνει την παραγγελία από τις 06/01 του 2018 και ακόμα μου δείχνει αυτό , μπορεί να μου πει κανεις ποσο καιρό θα πάρει για να έρθει στα χέρια μου το κινητό . Έρχεται με Singapore Post απ’ ότι είδα και παραπάνω άλλοι περίμεναν 40 μέρες και . Αν γνωρίζεται κάτι παραπάνω θα με βοηθούσατε !! Jan 18, 2018 Despatched to overseas (Country code: GR) Αυτή είναι η τελευταία σου ενημέρωση. 15-25 μέρες για να έρθει ελλάδα τώρα + όσο κάνει στο τελωνείο (αν μπει). Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Billator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskakoul Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μόλις έκανα ενημέρωση και μου βγάζει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Τωρα να το παρακολουθεις απο το site των ΕΛΤΑ. Οταν φτασει και ανοιχτει ο σάκος θα το καταλάβεις. Μεχρι τοτε θα λεει αποστοη αντικειμένου. Στα υποψη οτι αμα η παραγγελία σου ειναι πάνω απο 22 ευρω cif, βάλε λεφτα στην ακρη για τελωνειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskakoul Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, isay είπε Τωρα να το παρακολουθεις απο το site των ΕΛΤΑ. Οταν φτασει και ανοιχτει ο σάκος θα το καταλάβεις. Μεχρι τοτε θα λεει αποστοη αντικειμένου. Στα υποψη οτι αμα η παραγγελία σου ειναι πάνω απο 22 ευρω cif, βάλε λεφτα στην ακρη για τελωνειο. 130 ευρώ πλήρωσα ξέρεις ποσά θα πληρώσω τελωνείο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, panoskakoul είπε 130 ευρώ πλήρωσα ξέρεις ποσά θα πληρώσω τελωνείο ; Υποθέτω εννοεις 130 μαζί με μεταφορικά (κοιταμε αξια cif). Υπολογισε περιπου 45-50 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskakoul Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά σήμερα μου δείχνει ότι έφτασε στην Ελλάδα , γνωρίζει κανεις σε ποσο καιρό μπορεί να μου έρθει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από 1 έως 30 μέρες Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από christakos07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskakoul Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Υπάρχει περίπτωση να μην προχωράει επειδή θέλει εκτελωνισμό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Πάντα υπάρχει η πιθανότητα αν έχει αξία πάνω από 22€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskakoul Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 130 ευρώ πλήρωσα μαζί με μεταφορικά Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από panoskakoul Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Τότε είναι δεδομένο. Για κινητό/ηλεκτρονική συσκευή πρόκειται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskakoul Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Ναι είναι ένα Iphone κλώνος 160 $ λέει η απόδειξη . Και μου έρχεται με Singapore Post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, panoskakoul είπε Ναι είναι ένα Iphone κλώνος 160 $ λέει η απόδειξη . Και μου έρχεται με Singapore Post Αναρωτιέμαι που στηρίζεις την ερώτηση αν θα καθυστερήσει λόγω τελωνείου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα