astraopc30 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους!θα ήθελα σας παρακαλώ τη βοήθεια σας πάνω στο θέμα.διαβαζω ότι πολλοί απο σας γνωρίζουν καλα το αντικείμενο και θα ήθελα τη συμβουλή σας. Ο χώρος μου είναι 25 τετραγωνικά το μπατζετ 1200 και με ενδιαφέρει πρώτιστα ο καλός ήχος στις ταινίες και κατα δεύτερο λόγο η μουσική.το σύστημα που κοίταξα είναι ενίσχυσης yamaha 475 ηχεία δαπέδου yamaha 555 surround yamaha 333 κεντρικό yamaha 444 και sub επίσης yamaha rsw300.δεν με ενδιαφέρει η μεγάλη ένταση στο χώρο όσο ο καθαρός ήχος.θα ήθελα παρακαλώ τη γνώμη σας για το παραπάνω σύστημα η άλλες προτάσεις.ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonepeeler Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Site: Q Acoustic Χωρίς να ξέρω αυτά που λες, σου προτείνω να δεις τα q acoustics που υπάρχουν σε stock. Εγώ αυτά αγόρασα με τη διαφορά του sub που είναι earthquake. Πολύ ευχαριστημένος είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astraopc30 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Φίλε μου τα 1030 η τα 1050 qacoustic πήρες;ο χώρος σου πόσα τμ είναι και τι ενισχυτη έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Φοβερες τιμες σε σχεση με skroutz........ειναι καλα ηχεια αυτα? Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες bonepeeler! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astraopc30 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Όντως η τιμές για τα qacoustics είναι καλές όπως επίσης και οι κριτικές από ξένα site για τα παραπάνω ηχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonepeeler Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Site: Ο χώρος μου είναι σε αυτό το thread όπως και το στήσιμο. Εγώ τα λατρεύω. Μπροστά 1050 και πίσω 1030. Πάντα ήθελα κολώνες και πίσω. Από το sub δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ίσως έπρεπε να πάρω της q acoustics το sub. Σαν value for money τα θεωρώ πάρα πολύ καλά. Ο ενισχυτής που χρησιμοποιώ είναι ένας Pioneer VSX 922K. Για τα 1050,1030 και 1000, έδωσα 600 ευρώ. Αν πάρεις και το sub και τον 922,βγαίνει ακριβώς στο budget σου astraopc30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Τα Εγγλεζικα Q-Accoustics που σου προτάθηκαν ειναι πολυ καλα. Λογω το οτι εχουν καταργηθεί τα δινουν μιση τιμη, ελπιζω μονο να μην ειναι μεταχειρισμένα. Καλο ηχείο, σχετικα ουδέτερο, παιζει απο ολα χωρις να τονίζει κάποια περιοχή. Μονη ένσταση το κεντρικό τους (1000c) που ειναι λιγο για τα 1050. Το ιδιο και για το sub που ειναι λιγο ψοφίμι. Πολύ καλά ειναι και τα Γερμανικά Heco. Main: Heco Victa 501 355 € Center: Heco Victa Center 101 119 € Sur: Heco Victa 201 145 € Sub: Heco Victa 2 Sub 251A 315 € AV amp: Pioneer VSX-528-K 318 € Τα Heco ειναι λιγο πιο ζωηρα στο χαμηλό. Παρολο που φοράνε 5,25 μοναδες, ενω τα Q 6αρες. Γενικα εχουν λιγο πιο ζεστο αποτέλεσμα που ταιριαζει στα δικα μου γούστα. Για τα δικα σου πρεπει να τα ακούσεις καπου και να κρινεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astraopc30 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonepeeler Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Για καινουργια ειναι η τιμη για τα q. Τουλαχιστον εγω, ολοκαιβουργια τα πηρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wonderwall Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 καινουργια τα πηρες αλλα ειναι απο σειρα που εχει αντικατασταθει απο νεοτερα μοντελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonepeeler Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Το γνωριζω αυτο αλλα και παλι για τα χρηματα που εδωσα τα θεωρω ευκαιρια. Το γνωριζω αυτο αλλα και παλι για τα χρηματα που εδωσα τα θεωρω ευκαιρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Το γνωριζω αυτο αλλα και παλι για τα χρηματα που εδωσα τα θεωρω ευκαιρια. Το γνωριζω αυτο αλλα και παλι για τα χρηματα που εδωσα τα θεωρω ευκαιρια. Κολλησες ε........τυπου κασετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonepeeler Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Χαχαχαχα Δεν ξερω πως εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα