Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Ενώ ο υπολογιστής είναι κανονικά συνδεδεμένος στο ίντερνετ (μέσω wi-fi), δε μου ανοίγουν σελίδες. Θέμα σύνδεσης δεν υπάρχει γιατί ο downloader κατεβάζει κανονικά. Έχω δοκιμάσει διάφορους browsers, η συμπεριφορά είναι η ίδια. Θα τύχει κάποιες φορές να μην ανοίγουν όλες οι σελίδες και κάποιες να μην ανοίγουν πολλές εξ αυτών. Καμμιά ιδέα;

Δημοσ.

Οι σελίδες δεν φορτώνουν όταν κατεβάζει ο downloader ή πάντοτε;

Δοκίμασες με άλλο browser; Γενικά με ποιον δοκίμασες;

Επισης οταν εχει πρόβλημα να φορτώσεις τις σελίδες, δοκίμασε τα παρακάτω Links και πες μας τα αποτελέσματα

http://69.20.16.199

http://176.9.233.241

Απαντησε τα παραπανω και βλέπουμε για proxy, dns, κλπ

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ανεξάρτητο με το κατέβασμα (αλλιώς θα υπέθετα ότι ο downloader μου τρώει bandwitch), απλά δεν συμβαίνει πάντα και όχι σε όλες τις σελίδες. Όπως έγραψα, δοκίμασα διάφορους browsers, Chrome, Mozilla, Opera, IE, καμμία διαφορά.

Επειδή δεν είμαι σπίτι, θα δοκιμάσω τα links μόλις γυρίσω, ευχαριστώ (χαρακτηριστικά αναφέρω ότι το πρωί στο insomnia και στο yahoo δεν έμπαινα με τίποτα, ενώ σε άλλα sites κανονικά).

Δημοσ.

Το πρώτο link (myphone) φορτώνει με δυσκολία το δεύτερο (insomnia) όχι.

Παρεμπιπτόντως, η σύνδεση που έχω είναι 4άρα Cyta.

Δημοσ.

Περίεργα πράγματα, εγώ είμαι σε Wind και δεν μου έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο.  Νομίζω θα πρέπει να κάνεις ένα τηλέφωνο στην Cyta,κάτι θα παίζει με τους DNS

Δημοσ.

Καταρχήν κάνε μια επανεκκινηση του router. Αν δεν στρώσει το πράγμα, ρύθμισε χειροκίνητα τους dns του υπολογιστή σου και βάλε τους dns της google ή της norton. Μπορεί να πέσει λίγο η ταχύτητα του browser αλλά θα λυθεί το πρόβλημα σου (αν οφείλεται σε προσωρινά προβληματικους dns της cyta). 

Κάποιες φορές παρουσιάζονται μικρο-προβλήματα στους dns των εταιρειών, που λύνονται μετα απο μερικές μερες. Έχει γίνει σε διάφορες εταιρείες (wind, forthnet, hol, κλπ)

• Like 1
Δημοσ.

Ok, απλά δεν ήξερα αν το DNS πρέπει να το αλλάξω από τις ρυθμίσεις του ρούτερ ή από τις ρυθμίσεις των windows. Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω, ευχαριστώ.

Δημοσ.

το ειχα παρατηρησει και εγω μερικες φορες αυτο το προβλημα σε αλλες εταιριες.Δε ξερω που οφειλεται φαινεται πως δεν ειναι λογο DNS. Ισως να ριχνει πακετα καποιο ρουτερ

Δημοσ.

Τελικά έτρεξα το DNSBench, οι δύο πρώτοι που μου έβγαλε ήταν της HOL και της GRNet. Θα ενημερώσω μετά τις δοκιμές... Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...