Finn Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Στο νετ καφε της περιοχης μου τα πισια ειναι σε δικτυο αλλα το εικονιδιο Θεσεις δικτυου δεν υπαρχει.Οποτε δε μπορω να μεταφερω τα αρχεια μου στο πισι με το cd recorder.Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω αυτο?
kavaliotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Στο νετ καφε της περιοχης μου τα πισια ειναι σε δικτυο αλλα το εικονιδιο Θεσεις δικτυου δεν υπαρχει.Οποτε δε μπορω να μεταφερω τα αρχεια μου στο πισι με το cd recorder.Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω αυτο? Twra h egw den katalavainw h esu den to ekshgeis kala! Ti akrivos 8eleis na kaneis? Na grapseis ta arxeia pou katevases apo to internet cafe se cd kai na ta pareis spiti sou? Alla an 8es auto, ti sxesh exei to eikonidio tou diktuou? Tespa an mporeis ekshghse kalutera ti ennoeis..
Finn Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 To cd recorder ειναι σ αλλο πισι απο εκεινο που εχω το αρχειο μου οποτε πρεπει καπως να μεταφερω το αρχειο στο πισι με το cdr
Marcos_Aurilius Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Κάνεις shared τον φάκελο με τα αρχεία σου κατά πρώτης (φυσικά πρέπει να έχεις δικαιώματα για να το κάνεις αυτό). Κοιτας το όνομα του PC απ'το My Computer->Properties και μετά πάς στο PC με το CD-R, ανοίγεις τον explorer και γράφεις στην address bar: \\abcde όπου abcde το όνομα του PC που καθόσουν αρχικά. Αυτό φαίνεται να ζητας...
Finn Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Οταν κανω δεξι κλικ σ ενα φακελο/σκληρο και παταω κοινη χρηση δε μου βγαζει κανενα περιορισμο..οποτε θα δοκιμασω αυτο που λες Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.