lizardous Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Έχω ένα λάπτοπ που το DC Jack τα έχει παίξει όποτε θέλει κάνει επαφή κλπ.. Από όσο έψαξα και ρώτησα σε μαγιαζιά επισκευής Η/Υ μου είπαν γύρω στο 65άρι.. Μου φαίνεται ή είναι πάρα πολλά τα λεφτά; Επίσης έχω δει στο youtube διάφορα βίντεο για το συγκεκριμένο θέμα.. Το χέρι μου γενικά πιάνει με κολλήσεις αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι εύκολο να γίνει αυτό.. Ξέρει κανένας κάτι παραπάνω; Ευχαριστώ Το βίντεο από το youtube είναι αυτό
george_gpu Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 καλημέρα , συνήθως κανα 20 ευρω έχει το jack , θέλει καλό κολλητήρι\ 280-300 βαθμούς ( είναι τσίμα τσίμα χωμένο στην πλακέτα)
lizardous Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εννοείς ένα 20ευρω γενικά κοστίζει σαν επισκευή ή το ανταλλακτικό;
axel12p Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 κανενα 20αρι εχουν τα DC jacks στην ελλαδα. απο εξωτερικο το βρισκεις αρκετα φτηνοτερα. ο μπελας δεν ειναι τοσο η κολληση οσο οτι πρεπει να λυθει ολο το laptop για να γινει η επισκευη.
lizardous Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Καλά γιατί τόσο ακριβά εδώ στην Ελλάδα από το ebay για το λάπτοπ που έχω είδα ότι κοστίζει 2.50 ευρώ γιατί έτσι;;
Roger Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καλά γιατί τόσο ακριβά εδώ στην Ελλάδα από το ebay για το λάπτοπ που έχω είδα ότι κοστίζει 2.50 ευρώ γιατί έτσι;; Iσως γιατι εκμεταλλευονται το γεγονος οτι μπορεις να φτιαξεις το λαπτοπ την επομενη μερα,ενω απο το εξωτερικο θα περασουν περιπου 10 μερες μεχρι να ερθει. Το γεγονος οτι το εχει στοκ δηλαδη σου πουλαει ακριβα.Εκμεταλλευση?Για αλλους ναι,για αλλους οχι. 1
parkos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 συμφωνω με τον κο roger πριν κανα 6 μηνο ειχα παραγγειλει 2 dc jacks απο εξωτερικο 1 απο UK 4 ευρω --->παρελαβα σε 6 ημερες κι ενα απο hong kong 1 ευρω---> παρελαβα σε 15 ημερες νομιζω οτι αξιζει να περιμενεις βεβαια δεν ειναι και η απλουστερη κολληση που μπορεις να κανεις (για αρχαριο λεβελ) θελει και λιγο παραπανω θερμοκρασια ..γενικα λιγο περισσοτερο προσοχη να μην υπερθερμανθει η pcb της μητρικης 1
lizardous Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδή εντάξει είναι η απίστευτη η εκμετάλευση! Πριν λίγα λεπτά το έκλεισα με έναν "ειδικό". Ρώτησα πόσο πάει η τιμή; Μου λέει για το συγκεκριμένο μοντέλο πάει 75 ευρώ. Του λέω δεν είναι πολλά τα 75; μου κάνει ε εντάξει είναι το ανταλλακτικό, η εργασία, το φπα, το άνοιξε δέσε το λάπτοπ αυτά μου λέει! ΕΛΕΟΣ Εντάξει γενικά έχουν ξεφύγει οι "τεχνικοί" χρεώνουν όσο θέλουν για δουλειά απλή.. τι να πω τέλος πάντων τίποτα απλά θα παραγγείλω από εξωτερικό και τελείωσε η υπόθεση! Ευτυχώς πιάνει το χέρι μου από κολλήσεις
Roger Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Απο τα 75 αφαιρεσε τα 20 που ενδεχομενως εχει αγορασει το jack απο Ελλαδα και αφαιρεσε και το φπα,τι μενει να βαλει στο παντελονι του?
lizardous Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μα για ποιον λόγο να βάλει 42.35 στην τσέπη του; και αν θα είναι μόνο τόσα γιατί παίζει το ενδεχόμενο να έχει αγοράσει και αυτός από το εξωτερικό τα jack σε μεγάλες ποσότητες... αυτή την νοοτροπία δεν την έχω καταλάβει πραγματικά... τέλος πάντων σας ευχαριστώ όλους..
axel12p Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν θέλεις να σου το καθυστερήσει 1-2 εβδομάδες, θα πρέπει να το αγοράσει από Ελλάδα, οπότε το 20ρικο δεν το γλιτώνει. Τα 75€ μου φαίνονται και εμένα πολλά, για αυτό όμως ως καταναλωτές πρέπει να κάνουμε έρευνα αγοράς. Το να έχει στοκάρει dc jacks μου φαίνεται λίγο δύσκολο, αν σκεφτείς την πληθώρα κατασκευαστών και μοντέλων που κυκλοφορούν στην αγορά.
kostasR1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μα για ποιον λόγο να βάλει 42.35 στην τσέπη του; και αν θα είναι μόνο τόσα γιατί παίζει το ενδεχόμενο να έχει αγοράσει και αυτός από το εξωτερικό τα jack σε μεγάλες ποσότητες... αυτή την νοοτροπία δεν την έχω καταλάβει πραγματικά... τέλος πάντων σας ευχαριστώ όλους.. Φίλε την τιμή των 75 ευρώ αν σου την έδωσε μαγαζί αυτός στην τσέπη δεν βάζει τα χρήματα που γράφεις. Αν σου την έδωσε τυχαίος τεχνικός-φίλος-ειδικός- πες τον όπως θες- τότε βάζει αυτά που γράφεις στην τσέπη. Ο μαγαζάτορας έχει ένα ενοίκιο στην πλάτη του, έχει μια ασφάλεια στην πλάτη του, έχει λειτουργικά όπως ρεύμα, τηλέφωνα στην πλάτη του, πιθανόν να έχει προσωπικό αν είναι σοβαρό μαγαζί, και επίσης υπάρχει και η φορολογία επί των κερδών!
axel12p Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Προφανώς αν είναι μαγαζί τα 42.35 δεν τα βάζει στο σύνολο στην τσέπη του, παρόλα αυτά ακόμη και για μαγαζί, 75€ για αλλαγή βύσματος είναι από τις ακριβές τιμές ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα