thelos257 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας σημερα πριν λιγα λεπτα εχω παρατηρηση το φενομενο οτι δεν παιζουν τα αρχεια avi και mkv με κανενα player τι μπορει να φταιει ; Δεν νμζω να φταιει το γεγονος οτι το εκλησα απο το κουμπι και το ξανα ανοιξα γιατι ειχε προβλημα και μαγκωσε ; Χρηστε μου γιατι να εχω αυτη την καταρα να χανω τα δεδομενα μου ;;; προσπαθησα με vlc player με windows media player με gom player και τελος με media classic player να τα παιξω πανε να παιζουν και σταματανε στην αρχη πριν καναν αρχησουν. τι προβλημα ειναι αυτο πως θα το λυσω ; Σας ευχαριστω και παλι παιδια εκ των προτερων να στε καλα.
Achis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μπορείς να τα μεταφέρεις και να δοκιμάσεις σε άλλον υπολογιστή ...Τα μαγνητικά μέσα αποθήκευσης δεν είναι για πάντα, γι αυτό κρατάμε back up ... βασικά κανένα μέσο αποθήκευσης δεν είναι για πάντα ... αργά η γρήγορα θα γίνει η ζημιά.
thelos257 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μπορείς να τα μεταφέρεις και να δοκιμάσεις σε άλλον υπολογιστή ... Τα μαγνητικά μέσα αποθήκευσης δεν είναι για πάντα, γι αυτό κρατάμε back up ... βασικά κανένα μέσο αποθήκευσης δεν είναι για πάντα ... αργά η γρήγορα θα γίνει η ζημιά. Αυτο ειναι παραξενο επειδη στον αλλον μου υπολογιστη εχω αρχεια 5 χρονων και δουλευουν μια χαρα πως γινεται σε αυτο τον υπολογιστη που ειναι 2 χρονων περιπου να μην δουλευουν ; με επεξεραστη intel core i7. Τα εχω ξανα κατεβασει τον περασμενο μηνα θυμαμαι γιατι ειχα προβλημα απο τον μαιο που τα ειχα κατεβασει για πρωτη φορα. Τι να πω ; παραξενα φενομενα συμβαινουν.
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ο achis εννοεί να δεις αν τα αρχεία που έχεις σε αυτόν τον υπολογιστή παίζουν σε άλλον για να σιγουρευτείς ότι δεν καταστράφηκαν για κάποιο λόγο. Δοκίμασε να μπουτάρεις με κάποιο linux live cd να δεις αν μέσα από εκεί παίζουν τα βίντεο; Βάλε το media info και με δεξί κλικ σε ένα βίντεο-Media info δες τι πληροφορίες δίνει για video & audio.
thelos257 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ο achis εννοεί να δεις αν τα αρχεία που έχεις σε αυτόν τον υπολογιστή παίζουν σε άλλον για να σιγουρευτείς ότι δεν καταστράφηκαν για κάποιο λόγο. Δοκίμασε να μπουτάρεις με κάποιο linux live cd να δεις αν μέσα από εκεί παίζουν τα βίντεο; Βάλε το media info και με δεξί κλικ σε ένα βίντεο-Media info δες τι πληροφορίες δίνει για video & audio. General Unique ID : 107149283732002499903770303775629331020 (0x509C338F5677FDB8E2A79A11A9234A4C) Complete name : C:\Users\user\Downloads\Ellinikes seires 2013-2014\GrLTv\Alpha.Mhn.arxizeis.th.mourmoura.S01GrLTv\Alpha.Mhn.arxizeis.th.mourmoura.S01E01.DTB.x264-GrLTv.mkv Format : Matroska Format version : Version 2 File size : 316 MiB Duration : 35mn 49s Overall bit rate : 1 234 Kbps Writing application : HandBrake 0.9.9 Writing library : libmkv 0.6.5 Video ID : 1 Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : [email protected] Format settings, CABAC : Yes Format settings, ReFrames : 4 frames Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC Duration : 35mn 49s Nominal bit rate : 1 100 Kbps Width : 624 pixels Height : 352 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate mode : Constant Frame rate : 25.000 fps Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Bits/(Pixel*Frame) : 0.200 Title : Alpha.Mhn.arxizeis.th.mourmoura.S01E01.DTB.x264-GrLTv Writing library : x264 core 130 r2273 b3065e6 Encoding settings : cabac=1 / ref=1 / deblock=1:0:0 / analyse=0x1:0x111 / me=hex / subme=2 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=0 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=0 / 8x8dct=0 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=0 / threads=3 / lookahead_threads=1 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=1 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=1 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=10 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=1100 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / vbv_maxrate=20000 / vbv_bufsize=25000 / nal_hrd=none / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00 Language : English Default : Yes Forced : No Color primaries : BT.601 PAL Transfer characteristics : BT.709 Matrix coefficients : BT.601 Audio ID : 2 Format : AAC Format/Info : Advanced Audio Codec Format profile : LC Codec ID : A_AAC Duration : 35mn 49s Channel(s) : 2 channels Channel positions : Front: L R Sampling rate : 48.0 KHz Compression mode : Lossy Language : Greek Default : Yes Forced : No Οριστε τις πληροφοριες παραπανω δες και πες μου αν ειναι οκ που πιστευω πως θα ναι λογικα.
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εντάξει, το βίντεο αναγνωρίζεται κανονικά, τουλάχιστον από τον header. Τώρα αν είναι κατεστραμμένο μέσα στο αρχείο είναι άλλο καπέλο. Δοκίμασε το ίδιο αρχείο σε άλλον υπολογιστή ή με live linux.
thelos257 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εντάξει, το βίντεο αναγνωρίζεται κανονικά, τουλάχιστον από τον header. Τώρα αν είναι κατεστραμμένο μέσα στο αρχείο είναι άλλο καπέλο. Δοκίμασε το ίδιο αρχείο σε άλλον υπολογιστή ή με live linux. Οκ φιλε μου σε υπερα ευχαριστω να σαι καλα ομως live linux τι συμενει και που το βρεισκω ;
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Οκ φιλε μου σε υπερα ευχαριστω να σαι καλα ομως live linux τι συμενει και που το βρεισκω ; Σόρυ, το είχα αναφέρει και πριν και επειδή δεν είπες τίποτα θεώρησα ότι ήξερες. Το live linux είναι ένα πλήρες λειτουργικό linux με γραφικό περιβάλλον που τρέχει απευθείας από cd/dvd χωρίς εγκατάσταση και σωρίς να επηρεάζει το υπάρχων λειτουργικό σύστημα. Υπάρχουν πάρα πολλά και τα ποιο διαδεδομένα είναι το ubuntu (http://ubuntu-gr.org/) και κάποιες παραλλαγές του όπως kubuntu, lubuntu που είναι βασισμένα στον ίδιο πυρήνα αλλά με διαφορετικό desktop (το βασικό είναι σε gnome και τα άλλα είναι σε kde, lxde κτλ) και το linux mint (http://linuxmint.gr/) που κερδίζει σταθερά έδαφος τελευταία. Σύμφωνα με το distrowatch (http://distrowatch.com/) το mint είναι πρώτο και με διαφορά στις προτιμήσεις των χρηστών. Εδώ (http://distrowatch.com/dwres.php?resource=major) είναι οι κυριότερες διανομές. Κατέβασε κάποιο, όποιο θέλεις και κάψε το iso σε cd με το πρόγραμμα εγγραφής σου σαν αρχείο εικόνας cd (image file). Αν δεν έχεις κάποιο πρόγραμμα εγγραφής κατέβασε το πολύ καλό image burn (http://www.imgburn.com).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα